סילוק ליחה מהגוף

סילוק ליחה מהגוף

יש לי הצטברות של ליחה(חלקה מוגלתית- כתוצאה מדלקת גרון) שמגיעה בעיקר מהגרון, בימים האחרונים הייתי מאושפזת בעקבות בעייה בשמיעה. ייתכן והצטברות הליחה היא בין היתר מהטיפול שקיבלתי, ומסוג המזון שאכלתי (לדעתי בעיקר בגלל המזון ולא התרופות). אני נמנעת מלאכול מוצרי חלב ואוכלת בעיקר ירקות, האם יש תוסף או איזושהי "תרופה" או סוג של מזון שמסייע "לסלק" את הליחה מהגוף?

0 אור 0

New member
ברמה של תרופות סבתא

1. אדים - אפשר עם עלי אקליפטוס ו/או קליפת לימון 2. שתיה מרובה של חליטות - חליטת תימין יכולה לעזור , אבל יש עוד 3. עיסוי עם שמן חם באיזור החזה וגב העליון - לשים דגש על טפיחות 4. עבודה על נשימות עמוקות ופתיחת נשימה - לשים לב שאת נושפת באופן מלא מעבר לכך, דרוש כמובן אבחון ורצוי טיפול בכל אחת משיטות הרפואה המשלימה. ממליצה מאד על חיזוק ברפלקסולוגיה (ואצלי אישית הסיפור של חלב עובד בדיוק הפוך - חלב עם דבש ממש מציל אותי במצבי שיעול וליחה)

כיסופון

New member
אור תשובה לענין../images/Emo45.gif

גם אצלי ואצל רבים אחרים חלב חם עם דבש בבוקר מרכך את הליחה בגרון ומכייח בצורה טובה מאוד. המשך יום נעים, והעיקר הבריאות.

harduf9

New member
כן, קיימות פורמולות המסייעות לסילוק ליחה

יעילות יותר ויעילות פחות וגם כל אדם מגיב קצת שונה לכל אחת מהפורמולות. ישנן כמה שאני ממליץ עליהן יותר. צריך לדעת מספר פרטים נוספים לגבייך, כגון: גיל, מצב בריאותי, הריון ועוד. בריאות שלמה גיא הרדוף

Deosette

New member
כל יום מקל קינמון בתה

גם אם את בריאה. להפוך את זה כחלק משגרת הבוקר, זה יעזור למנוע את התופעה בהמשך.

../images/Emo207.gif סטרואידים

כחלק מהטיפול לבעיות באזניים, אני מקבלת סטרואידים, כמובן שהמינון מצטמצם עם חלוף הימים. חלק מתופעות הלוואי- גזים, ותחושה של נפיחות (בעיקר בשעות הערב). האם ישנה "תרופת סבתא" או מאכלים מסויימים שיכולים להקל על תחושת הנפיחות ? הנפיחות מתבטאת בעיקר בלילה, בכך שאני לא יכולה לישון על הבטן.

למעלה