סילבר 600 - מחלות? תקלות?

R-יק

New member
סילבר 600 - מחלות? תקלות?

האם ישנן מחלות ידועות לסילבר 600? יש משהו מיוחד שצריך לבדוק לפני קניה? בקיצור, טיפים על ה600 יתקבלו בברכה... R-יק

bikbak

New member
מחלות? תקלות?

לפי ניסיוני חשוב כל 240 ק"מ להוסיף דלק. מדובר במחלה ידועה וכרונית, קח בחשבון אין פתרון

בועז בר

New member
שים לב שהפלסטיקה של החזית מחוברת כמו שצריך,

יש ל-600תים נטיה כזו לשחרר את הקליפסים שמחזיקים את מסיכת החזית. מתלים - במיוחד הקדמי, יש לו נטיה להתרכך - כך לפחות היה בכמה כלים ותיקים שיצא לי לרכב עליהם. בקטנוע אחר זה היה עוד עובר איכשהו, אבל במהירויות אליהן מגיע ה-600, יחד עם התנהגות כביש לא מזהירה מלכתחילה - עדיף שהפרונט לא יהיה רופס. מעבר לזה - בולט פרוף
.

קח את הסילבר 400, קטנוע הרבה יותר מאוזן

צריכת דלק הרבה (עם גדש על הרבה) יותר טובה, יותר חלק ויותר נעים, ההפרש בתאוצות ובמהירות הסופית זניח יחסית (תלוי למי), אישית אני בכל מצב נתון העדפתי את ה 400 על ה 600. אם בכל זאת תלך על ה 600 תנעל לו זוג צמיגי פירלי דיאבלו סקוטר, התנהגות הקטנוע תשתנה ללא היכר בעיקר בכביש רטוב, זה יבוא כמובן על חשבון אורך החיים של הצמיגים אבל זה שווה את זה.

R-יק

New member
תסביר...

אתה יכול לתת קצת מספרים? ולא מספרים רשמיים בתנאי מעבדה... רב הנסיעות שלי הן בין עירוניות ללא פקקים (כביש החוף + כביש 70) רכיבה רגועה+ מה צפוייה להיות צריכת הדלק של ה400 אל מול זו של ה600? (שנתון 2010 לדוגמא) תודה

R-יק

New member
היית מעדיף את ה400 על ה600 בכל מצב?

גם אם זה אומר שה400 יהיה משנת 2009 (דגם ישן) וה600 יהיה משנת 2010? אם כן, תוכל להסביר למה?

אני לא יודע אם רכבת על 2 הדגמים אבל בהנחה שלא

ה 400 יותר חמאתי, הוריאטור שלו משתלב ברכות , התגובה למצערת יותר ליניארית, הכל עובד יותר חלק, ה 600 לעומת זאת יותר גס, גם מבחינת הויברציות בנסיעה, גם בשילוב הוריאטור, התגובות של המנוע יותר מתפרצות (יחסית כמובן) הצליל שלו יותר גס... בגלל שהתגובות של ה 400 יותר נשלטות וליניאריות הוא פחות מתנדנד על המתלים שלו וזה נעים בעיקר בפניות, אפשר לפתוח גז ללא פחד שהאחורי יפרפר וינסה לעקוף את הקדמי, בפניות מהירות אין פחד שהקטנוע יתחיל להתנדנד על המתלים, בקיצור הרגשה הרבה יותר בטוחה. הצמיגים שציינתי קודם פותרים חלק מהבעיות אבל עדיין אין על החלקות של ה 400. לגבי צריכת הדלק - ה 400 חסכוני בכל מצב של נסיעה ב 25% מה 600. שים לב למשהו קטן, באיזשהו שלב במהלך השנים האחרונות הפלסטיקה ב 600 שונתה קלות ואני לא מדבר על המעבר ל SW-T אלה החליפו את הפלסטיקה הצבועה של תאי האכסון הקדמיים לפלסטיקה רכה יותר בצבע שחור מט מחוספס, הקטנועים עם הפלסטיקה השחורה קירקשו פחות בהרבה מאלו עם הפלסטיקה שבצבע הקטנוע, קח את זה בחשבון.

ולשאלתך לגבי העדפה מול השנתונים, כן, הייתי

עדיין מעדיף את ה 400 , קח בשבון שבכל מקרה לשני הקטנועים הללו שוק לא קל (כמו לרוב הקטנועים), להערכתי ל 600 שוק אפילו קשה יותר.

T0MERKE

New member
היי בחורצ'יק

תקפוץ בהזדמנות לסיבוב על ה SW-T 600 הרעידות בפתיחות וה"גרגור" של המנוע כמו בדגם היוצא, לא קיימות. החדש עובד חלק והרבה יותר נעים, ממש זהה בהבדלים בין ה 400 הישן ל SW-T. חוצמזה, נחמד לראות אותך כאן לפעמים

בכייף, טוב לדעת ששיפרו את ה 600 בתחומים אלו

אבל למיטב הבנתי הוא דיבר על הדגם היוצא ולא על החדש...

R-יק

New member
תודה רבה על התובנות

אז בשישי הייתי בסוכנות ועשיתי רכיבת מבחן על הSW 400 וגם על ה600 (תודה רבה למאיר!) מהתרשמותי האישית - ההבדלים במצערת קיימים, ללא ספק. (לא חשבתי שלא יהיו) בסופו של דבר ה400 יספק לי את צרכיי מעל ומעבר... עכשיו נותר רק לחפש SWT400 מעניין
תודה לכולם על העזרה, המידע והתמיכה! R-יק

למעלה