סילבסטר לאיפה אתם הולכים היום? נראה לי שאני הולך ליוסי וטירן עם נאור ציון שילוב מוזר שווה בדיקה.
F frenzy1 New member 31/12/04 #1 סילבסטר לאיפה אתם הולכים היום? נראה לי שאני הולך ליוסי וטירן עם נאור ציון שילוב מוזר שווה בדיקה.
• •°•RoNi•°• New member 31/12/04 #2 לא ברור../images/Emo4.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif לצאת, אין לי עם מי.. אז אני הולכת עם חברים לאנשהו... לא ברור לאן... בטח אני אדע חמש דקות לפני שאני אצטרך לצאת מהבית או משהו כזה ו...כייף לך! תהנה!
לא ברור../images/Emo4.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif לצאת, אין לי עם מי.. אז אני הולכת עם חברים לאנשהו... לא ברור לאן... בטח אני אדע חמש דקות לפני שאני אצטרך לצאת מהבית או משהו כזה ו...כייף לך! תהנה!
א אבילוסית New member 31/12/04 #3 לא נראה לי שאני יוצאת היום ../images/Emo15.gif בהחלט שווה בדיקה. תהנה וספר אח"כ איך היה
O Obi Dan Kenobi New member 31/12/04 #6 אני לא יוצא לאנשהו, אבל- ../images/Emo118.gif אני הולך לישון אצל חבר, וזה מספיק טוב ולא, אנחנו לא נתנשק
אני לא יוצא לאנשהו, אבל- ../images/Emo118.gif אני הולך לישון אצל חבר, וזה מספיק טוב ולא, אנחנו לא נתנשק
ט ט2לולה New member 31/12/04 #9 ../images/Emo5.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif
מ מכורה לפיתוי שלך New member 31/12/04 #7 אני במסיבה אני קיבוצניקית אז כולם מכירים את כולם ויש למסיבה מעין הקדמה כזה.. אנחנו קוראים לזה ערב.. אנחנו עושים אנשי השנה.. אז.. יהיה גם מצחיק (ואחר כך אנשים גם משתכרים.. עוד יותר מצחיק) אה וזה לא כול הקיבוץ זה ט' - י'ב
אני במסיבה אני קיבוצניקית אז כולם מכירים את כולם ויש למסיבה מעין הקדמה כזה.. אנחנו קוראים לזה ערב.. אנחנו עושים אנשי השנה.. אז.. יהיה גם מצחיק (ואחר כך אנשים גם משתכרים.. עוד יותר מצחיק) אה וזה לא כול הקיבוץ זה ט' - י'ב
מ מלאכית 815 New member 31/12/04 #8 ../images/Emo188.gif סילבסטר שמח לכולם../images/Emo65.gif תהנו היום (מי שיוצא ) אני בבייביסיטר
ט ט2לולה New member 31/12/04 #10 יוצאת עם חברים לקניון ../images/Emo11.gif../images/Emo80.gif ואז הולכים לעשות מנגל תהנו כולם
ט ט2לולה New member 1/1/05 #11 Happy New Year../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif 2005