סילבסטר

0216

New member
לא , רק אתה וnughtwinds

יש אנשים בפורום שיודעים להגיב בצורה יותר נורמלית... ולדעת לקבל דעות שונות משלהם בניגוד אליכם.. grow up

0216

New member
איזה כיף אז עכשיו אני טרול?

אז מי ילדותי עכשיו? איזה מתוקים אתם אחד אחד!!! ממש מה הוא רצה לאכול אותי? טוב תשמע אני לא כל כך טעים..אבל אולי לקראת ההתנתקות הוא צריך איזה כמה יהודים צעירים לנשנש... בכל זאת מאז הסכמי אוסלו.... ואגב אני בריא הכול בסדר.... אל תדאג קניבל שלי!!! עכשיו ככה אתה רוצה שאני יענה לך? איזה כיף לרדת לרמה שלכם!!!

Fleddermaus

New member
מתנצל בשם כולם...

0216, כולנו יודעים שאתה לא טרול, ואף אחד לא רוצה לאכול אותך, יהודי או לא יהודי.

0216

New member
עכשיו לענייננו ,הדגשים ועוד הדגשים

ככה נגיע בטוח לצדק ולאמת לא סלוניק? בוא נעבור אחד אחד. א.כמו שאמרתי "אין עובדות היסטוריות חותכות" ולכן כל אחד בוחר במקור האמין מבחינתו לפי השקפתו.מכיוון שכך אי אפשר לדעת אם המסמך הוא שקרי או לא באופן מוחלט!!! ה"מסמך" שלך מגמתי, והוא גם כתוב ע"י איש שידוע בדיעותיו, ובהשקפתו. אני לא מאמין ל"היסטוריון הזה.אם אפשר לקרוא לו ככה בכלל.השאלה למי את בוחר להאמין? ומכיוון שכך זה לא עניין של למה? וכיצד? חוץ מזה מכיון שהכנסיה הנוצרית לא היתה בלשון המעטה "אוהבת יהודים לאורך הדורות", והרגה ורצחה בהם בלי קשר לסילבסטר. אני נוטה להאמין לזה גם אם יש סיכוי שזה אולי לא נכון. אני דן אותם לקו חובה!!! בעקבות פשעיהם האחרים. ב.אוקיי אם לזה אתה בוחר להאמין זו זכותך!!! אני לא מאמין בזה וחושב שדווקא העובדות האחרות יותר מהימנות!!! ג משום מה לא נראה לי שאתה רודף צדק כל כך. מי אמר לך שעמים אחרים צודקים? והנה בגוף תשובתך טמונה ההוכחה אתה רץ להצדיק עמים אחרים ומביא לי "לינקים " אבל לנסות ולראות איך אתה מתנגד לאנטישמיות!!! כשדוגמה יש דיון באירופה ה"לא" אנטישמית על"זכות קיומה של מדינת ישראל" אתה יושב בשקט!! זה למה? תאיר את עיניי. איפה ההתנגדות? איפה הצדק? ד.אוקיי זכותך להשתמש באיזה לוח שנה שאתה רוצה לתארוך מה שאתה רוצה חבל רק שאתה לא מכיר את הלוח שנה העברי אבל זה כבר דיון אחר. ה. סלח לי אבל גם חנוכה הוא חג שהתווסף במשך השנים וההיסטוריה ללוח העברי אז מה יותר "מרכזי"? התאריך או החג? אני בספק אם זה לא היה חג כזה חשוב היו מציינים אותו בכלל... הוא גם חלק מחג המולד!!! אתה אומר שלא... שוב השאלה איך אתה רוצה להסתכל על זה סוף שנה אזרחית או סילבסטר? או שפשוט זה סתם חג נוצרי שלא צריך לשים עליו בכלל. ו.אני יתחיל מהסוף:תראה לי זה לא מוכר, אני לא נוצרי, אבל נראה שאתה בקיא בכל מנהגי והלכות הברית החדשה יפה!!! ולגבי דבריך, לא יודע על מה אתה מדבר... שוב בבקשה תאיר את עיניי לא יודע איזה יהדות אתה מכיר אבל אני מכיר יהדות שקמה לפני כולם כל הדתות ולא הושפעה משום דת ... דמו שאמרתי הושפעו ממנה דווקא!!! אם ישלך הוכחות אתה מוזמן להציג אותן. ז.אגב רק לידיעתך אתה לא מדבר עם אדם דתי ובטח לא חרדי!!! עכשיו, קודם כל אני שמח שיש חגים שאתה חג אותם ושהם משמעותיים לך אם כי חבל מהסיבות שמנית, כי אני כמה שאני לא דתי אני כן מנסה לחשוב שאני לא סתם חוגג או עושה את החג עם המשפחה אני גם מנסה לקיים אותו בשלמותו. באופן מושלם כמה שאני יכול או כמו שאמרת "כפי שמוצא חן בעיניי" וחבל שאתה מראה פה גם שנאה כלפי דתיים כשאתה מכליל את המשפט "יריקה על נשים בלתי צנועות" כחלר מהיהדות קצת כבוד לא יזיק .אפילו שכששאלתי אותך מה ההבדל בינך לבין הגויים התכוונתי האם זה שאתה יהודי עושה אותך שונה מהגויים? ועל זה כבר ענית לי לא!!!

סלוניק

New member
המושג רצח כפי שאתה מכיר אותו כיום

בחלקו לא הוכר ככזה בתקופת התנ"ך (נקמת דם, לדוגמה). הנקודה היא שאמנם היו גבולות לחוק העתיק (חלקם כנורמות המקובלות עד היום), אך חוק אינו פועל מחוץ לתפיסה והשקפת עולם הסובבת אותו ומעצבת אותו. תפיסת העולם התנ"כית הייתה פרימיטיבית יותר והומאנית פחות, בגלל זה אין הרבה היגיון בלשפוט מעשים שנתפסו כלגיטימיים לפני אלפי שנים בראיית עולם של המאה ה-21.

לפי זווית הראיה שלך, אני בוחן את זה

את זה בצורה אחרת, לא מנסה לשפוט את זה על פי אמות מידה עכשוויות, בכלל אני לא שופט דברים על פי תוצאה, אלא על פי כל האלמנטים המובילים/מרכיבים לתוצאה, כל מקרה לגופו.

KaRnAf ReShAtOt

New member
לא, היא לא

תראה את ההבדל בגבהים. אם זה כך, למה היא לא באה מיד אחריה? ומה פירוש חתימתך הגרמנית?

Islington

New member
ככה זה עובד בתפוז... הודעות מאוחרות

אחרי הודעות תגובה של ההודעות הראשונות. תרגום: Yes, I will make you a home (דו משמעי, אני אעשה אותך בית או אני אעשה לך בית) And you are to be part of it all Stone on ston, I will wall you in Stone on stone I'll always be yours

למעלה