סילבסטר !

*neta*

New member
סילבסטר ! ../images/Emo54.gif

סילבסטר מחרררר מישהו פה חוגג אותו?

אין לי חיים, בפעם האלף. ../images/Emo16.gif

אבל יוצא שמחר בערב אני הולך עם הילדים מהכיתה שלומדים תיאטרון להצגה "מר גרין".. עד משהו כמו 23:00... ואז חוזר הביתה, וזהו. נ.ב.- אם אני לא טועה, זה הפורום היחידי שאני קבוע בו בתפוז שעדיין לא התקיפו אותי
ניר

Salem

New member
למה שיתקפו אותך?

לראות את מר גרין זה עונש בפני עצמו
אני אומר מנסיון

דווקא אומרים שזו הצגה טובה../images/Emo16.gif

בכל מקרה, הנה רשימת הפורומים בהם הותקפתי:
רשתות ופס רחב- בגלל תגובה כלשהי שלא הייתה מפורטת מספיק לדעת אחד ממשתתפי הפורום.
מירק ו-IRC- פרסום הודעה בנושא שלא הוסמכתי לדון בו.
טלוויזיה- השמעתי את דעתי בקשר לכתבה על העוני שהייתה באולפן שישי, אתם יכולים לקרוא בפורום בדיוק מה קרה, כי זה ממש מאתמול או שלשום.
רק בישראל- לא זוכר בדיוק למה.
סופרים צעירים (שכבר עזבתי לפני לפחות חצי שנה)- בגלל שוב, שלקחתי רעיון שהוחלט בפורום ועבדתי חצי שעה כדי שהוא יוכל לעזור, אבל מישהו לא אהב אותו.
ניר

*neta*

New member
וואו וחשבתי שאותי לא אוהבים ../images/Emo13.gif

lol סתם צוחקים לא לדאוג...

אני הולכת למסיבה עם כמה חברות...

וואי מחר הסילבסטר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תחשבו על זה... ותראו איך שהזמן רץ ואיך ששנת 2002 עברה כל כך מהר ופתאום ועוד יומיים זה כבר יהיה 2003... מוזר קצת לא???...???

Heavy Thought

New member
כנראה שכן...

ותפסיקו להגיד סילבסטר. בכל העולם קוראים לזה השנה החדשה ורק אנחנו, כל היהודים למיניהם עוד ממשיכים לקרוא לזה סילבסטר, ממש חכם מצידנו. (סילבסטר היה "קדוש נוצרי" שרצח המון יהודים, למי שלא ידע) תצאו לחגוג את השנה החדשה, לא את ה"סילבסטר" קראו לזה טוויטי או משהו אם אתם כל כך חייבים שם מסוים.

*neta*

New member
אז ככה..

זהו שם החג. סילבסטר. ואני לא יוצאת לחגוג אותו בכלל, אני לא נוצריה ואני גם לא יוצאת לחגוג את "תחילת השנה החדשה"... ונכון הוא היה אנטישמי, אבל זהו חג נוצרי והם בחרו לו את השם. אגב גם ולנטיין היה אנטישמי.

16אלי

New member
לדעתי צריך לחגוג..

את השנה האזרחית שעומדת במפתן בתנו. שתהיה לנו שנה הרבה יותר טובה מהשנה הקודמת. לא לדאוג? יש מקום לכולם. המשך יום נפלא לכולנו!!!

זבל18

New member
נו אז מה...

גם באך אם אני לא טועה היה אנטישמי אבל זה לא אומר שאני לא אשמע את היצירות שלו... תהיו מציאותיים 90 אחוז אנטישמיים כי אנחנו עם מצליח.. מה נעשה נחיה עם זה..

*neta*

New member
אז מה כי מישהו חוגג אז גם אנחנו

נחגוג?? יאללה מי בעד לחגוג גם את הרמדן? אה לא? למה לא? כי צמים כל יום וזה לא כיף? ומה בדבר הלוואין, פסחא, טנק´ס גיוויניג ושאר החגים שלא שלנו? אנחנו כבר חגגנו את ראש השנה שלנו, ואפילו אם לא הייתם בארוחת-חג, עדיין חגגנו כי היה לנו חופש. חוץ מהעובדה שזו לא תחילת השנה שלנו, זה גם חג שנקרא על שם קדוש נוצרי (הוא היה אפיפיור), אנטישמי, (לא גזעני על בסיס דתי) אז מה אני אמורה לחגוג?

*neta*

New member
ועוד משהו..

אז נכון שהיו הרבה אנטישמיים, אבל הם היו גם אחראים להמצאות גדולות. אבל בנוגע למוסיקה (וגנר), רהיטים (איקאה) ושאר המותרות והדברים שלא עניין של חיים ומוות (יבמ, חברות גרמניות, וכ"ו) שהיה להם חלק עם הנאצים, לא חייבים השתמש. אבל היו גם חברות תרופות מובילות ששיתפו פעולה. ההבדל הוא שאם לא ניקח תרופות כנראה שנמות די בקלות. אם לא נשמע ואגנר או נשב על ספה של איקאה נשמע מישהו אחר או נשב על משהו אחר.

זבל18

New member
אם מתחילה...

למישהו מכם יש אואו של וולס ווגאן?.. אתם יודעים גולף למיניהם וכדומה..(לרוב יש גולף..).. טוב אז החברה הזאת יצרה לנאצים את המכוניות שלהם,והשם של החברה זה די נאצי גם די.. וולס-למען וואגן-העם.. ותחשבו על זה מאההההאא

*neta*

New member
אני דיי בטוחה שהמשמעות של

פולקסווגן זה מכונית לעם.. ושוב את רק מוכיחה את הטענה שלי. פוולקסוגן הם לא יצרני הרכב היחידים וכלום לא יקרה אם נסע ברכב אחר, אבל זה כבר עניין של טעם.

Salem

New member
פולקסווגן אומר

"רכב העם" החברה הוקמה על ידי פורשה עבור הממשל הנאצי. הממשל פנה לפורשה (האיש) שיקים חברה עם רכבים במחירים נוחים לעם. לא הייתה שום מטרה נאצית בעניין חוץ מטובת העם. ואגב, אין לנו פולקסווגן

shabluly

New member
לא!!!

אם תלכי לכל מקום בעולם אולי חוץ מאיטליה ותגידי להם סילבסטר הם לא יבינו מה את רוצה מהם!!! הם קוראים לזה ניו יר איב- יענו ערב השנה החדשה... אבל אנחנו שיענו יש לנו שנים משלנו לא רצינו לקרוא לזה ככה ולכן החלטנו לקרוא לזה עפ"י הקדוש שלהם של אותו יום(לכל יום יש קדוש אצלם) שהוא הסילבסטר

למעלה