סילבסטר במרוצות...

DaRזה אני

New member
סילבסטר במרוצות...

אךך איזה יום מסריח היה לי אתמול חזרתי מביצפר אחרי חצי שעה חזרתי ונסעתי אני ועוד כמה ילדים ל5 שעות הרצאות חזרתי הביתה ישר היה לי שיעור פרטי טסתי אליו אחרי זה סידרתי את החדר וחיכיתי שיבואו אליי... באו אליי 2 בנים ו 3 בנות אני הייתי עם ילדה וגם לשתי החבירם לשי היה ילדה והיה כל כך מסריח כל היום הזה רצתי היכנתי אירגנתי ובסוף לא יצא כלום ואל הייתה פרטיות והיא בכלל לא רוצה :( ס'עמק סילבסטר מחורבן!

sh53

New member
יש המון ../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif בים -להיות אופטימי

בטוחה שעכשיו אתה חושב רק עליה, רוצה אותה בלבד ואף אחת מלבדיה. עם הזמן שיעבור תבין ותרצה לאהוב כי הזמן הוא רופא הכי טוב לכל כאב ולכל מכאוב. אז בבקשה להיות כאן בפורום אופטימי ובבקשה לא להיות פאסיבי כי בחורות אוהבות אותך אקטיבי. אמנם התחלת את 2004 קצת בבאסה, אבל אל תשכח שכל ירידה היא לצורך עליה

DaRזה אני

New member
תיקון טעות...

דיברנו לפני כמה דקות ורישמית היא רוצה לצאת עוד פעם באינטימיות יייייייששששששש אני מ--א---ו---ש---ר!!!!
היא עוד תקבל

sh53

New member
איזה יופי טופי ../images/Emo8.gif

אני מה זה מאושרת ושמחה בשבילך? מקווה שהמזל שדבק בך, ידבוק כאן בכולנו ומי שאין לו אהבה עכשיו יקבל טלפונים כמו שקיבלת (גם אם לא מדובר באנשים שאנו מכירים, אלא באנשים חדשים שנכנסים אל תוך חיינו, העיקר הטלפונים שמגיעים, מה שאומרים לנו בהם, מה שהם עושים לנו ללב באותה שניה וההרגשה שסוחפת אותנו בתוך מערבולת של רגשות וחושים
).

DaRזה אני

New member
ח +++

חחח הטלפון לא הגיע הטלפון הגיע מימני ואני יזמתי וגיליתי :)

למעלה