אתה מניח הנחה, מסיק מסקנות ממה שעדין לא קרה ובסוף מציע לנו לחשוב. בדיוק כמו הפולניה ששואלת אותך שאלה, עונה במקומך את התשובה ולבסוף צועקת עליך שאתה שקרן. חומר למחשבה.
אני צריך דחוף מילון ציני-עברי, משומש, במצב טוב. לא בשבילי, בשביל חבר. אני בעצמי דווקא לא ציני, אבל מדבר צינית שוטף, ברמת שפת אם, בעיקר צינית עתיקה בדיאלקט סארקסטי. אבל זה כלום לעומת אבא שלי, שהיה הקבלן שבנה את החומה הצינית.
ולגבי הכוס קפה, זה הכל באשמת הרופא. הלכתי אליו בעניין הכאבים בגב התחתון והסימנים האדומים העגולים בלמטה, והוא אמר שאני צריך להפסיק לשבת על כוס קפה ולהתחיל לשבת על כיסאות. ואני שואל אותך, בשביל זה צריך ללמוד שבע שנים?!
מה הם עושים שם שבע שנים לעזאזל? (יכלו להיות מובילי מדריכי מדריכים בזמן הזה) אני חושב שאחרי השנה הרביעית מתחילים לשכוח מה לומדים בשנה הראשונה. תתנחם בעובדה שהרופא הזה עוד הצליח לגלות את מקור הבעיה, אני מכיר כמה רופאים שהיו ממליצים לך על ניתוח וכריתה של האיברים עם הסימנים העגולים-אדומים בלמטה. המלצה שלי שתעבור לאייס-קופי (משאיר סימנים כחולים ומעלים את האדומים לגמרי!) תהיה חזק ואל תשבר!
נכון שאני בחורה ולובשת חצאית,אך הצעה לטרמפ עדיין לא הגיע. לא ניראה לי שזה משנה עם אתה בחור או בחורה....כל העיניין הוא קשרים אישיים קצת מזל והרבה אופטימיות.
דפים אלו אומר רק כך ולא אפתח מעבר לזה.את בעלת היסטוריה קצרה מאוד בפורום זה.אולם בימים בהם היה לי רכב חברה משך שנים וירדתי אילתה כמעט מידי שבוע היו תמיד חברה שהצטרפו מי יותר ומי פחות.אותם אלו יודעים שאליהם אני מכוון.הפלא ופלא מאז שאין ברשותי רכב חברה נעלמו לפתע כל אותם בעלי עניין.הם לא הפסיקו חלילה לצלול,אני פוגש אותם כל פעם מחדש באילת.מעט מצער אותי שניסיוני לארגן טרמפ לאילת לפני שבוע נענה ב 0 פניות.אני אל מתכוון לנסות זאת שוב ע"ג דפי הפורום. אם תרצי להתעמק יש לי טלפון,כל טוב ויום כתום.
שכמעט כל סופ"ש יורדים לחד יומי לאילת שלח לי מסר עם הפרטים שלך ואני מבטיח שאם יהיה מקום נתקשר אליך בכייף וחןץ מזה מה אתה רוצה, לה יש חצאית, יש לזה יתרונות ויש לזה חסרונות, היתה מוכן לסבול 9 חודשים כמו הנשים חוץ מזה ראיתה איך הן נוהגות, אז עזוב שטיות.