סילבסטר בודד

flowr..

New member
סילבסטר בודד

עד כמה שזכור לי, אני לא חושבת שאי פעם בכלל יצאתי החוצה בסילבסטר. לא שלא רציתי, פשוט ככה זה יצא. אני יודעת שזה רק תאריך, מין תאריך כזה שכולם אמורים לצאת ולהנות בו, אפילו אם הם לא בדיוק רצו, או שלא בדיוק התאים להם דווקא ביום הזה. אני קצת נשמעת לעצמי כאילו אני פשוט רק מנסה להדחיק את זה שאני בעצם רוצה לצאת החוצה היום. אז למה באמת אני לא יוצאת החוצה? זה החוסר בטחון שלי, שגרם לי להיות פסיבית בקשר לזה? זה עניין של הרגל? התרגלתי לזה שאף פעם לא יצאתי החוצה בתאריך הזה, שכולם צריכים לצאת בו?.. זה יותר עניין של חוסר בטחון, אני חושבת. אז... שתפו אותי, אני אשמח... יש פה עוד הרבה שלא יצאו החוצה היום?..

black soul

New member
עוד 30 שניות

וואו!!!! רגע רגע! סילבסטר זה לא חג רק של מסיבות... ודיי צאי מזה!!!!

black soul

New member
עכשיו שנת 2001 בערך...

השעון של תפוז קצת מאחר... טוב, לא נורא.... משעמם... טוב, אני הולכת להשתכר קצת בערך...

``יום שיש את יודעת- יש בעיר מסיבה..``

טוב, בשביל מיכל זה- ``יום שישי אני יודעת, יש באיזושהי עיר בארץ מסיבה`` (מי יודע איזו עיר הפעם) פרח, אני יודעת שמה שאני הולכת לכתוב לא כל כך קשור לזה שאת לא יוצאת אבל-- ד! נמאס!! אף אחד בעולם לא חוגג את הסילבסטר, חוץ מאולי הקתולים הקיצוניים ביותר, וגם הם אני לא חושבת!! נאמס! אם את תלכי לכל ארץ אחרת ותשאלי אנשים מה הם עושים בסילבסטר- הם לא יבינו מה את רוצה מהם! (או שהם יחשבו שהדמות של הלוני טונס חוגגת יומולדת..לא חשוב) לא נראה לך קצת מוזר ש-רק- בישראל, מדינת היהודים, כולם מתעקשים לחגוג ב-31.12 דווקא את יומו של הקדוש - סילבסטר, אנטישמי שהורה להרג יהודים? לא נראה לך תמוה? בכל העולם חוגגים ב-31.12 את ה- new years eve. יענו- ערב השנה החדשה! רק כאן מתעקשים לחגוג יום ע``ש קדוש אנטישמי. כל ום בלוח הנוצרי מוקדש לקדוש אחר- אז נכון, ה-14 בפברואר, הוא היום של ולנטינוס, ויומו הפך לחג האוהבים, ואין שום דבר רע בלחגוג את זה. אבל יש גבול- אפילו הנוצרים לא זוכרים כל יום למי הוא מוקדש!! די!!!! קוראים ל-31.12 ערב השנה החדשה, ואם לא זה- אז סתם תאריך! בדיוק כמו של- 3.2 קוראים- ה-3.2 (סתם תאריך רנדומלי. כולם כאלה.) אני גם לא חוגגת סילבסטר! אני לא אוהבת נאצים! עד העונג הבא, נעמה.

N0

New member
גם כן חוגג...

אוקיי N0 לא ממש חוגג בסילבסטר (הוא יצא לאיזה מועדון מלא טראנסים בכפר אפק או משהו כזה ונהנה ממישהי שאמרה לו לא בפעם הראשונה בחייו (בערך הפעם הראשונה שהוא הציעה אז זה לא השג כזה גדול ) ובתכלס הוא לא ממש נהנה. ובכלל מה זה הקטע של באף מקום בעולם לא חוגגים את הסילבסטר כולם חוגגים את הסילבסטר מה כל ההכנות האלה בצרפת ואנגליה שהיו לפני שנה למה את חושבת שזה כדי שאנשים שלא חוגגים חג יוכלו להנות ? ונכון שאנשים אומרים ``סלבסטר`` ולא ``ערב השנה החדשה`` כי זה יותר נוח אבל כל הקטע של אנחנו יהודים וזה לא חג שלנו זה בולשיט אחד גדול תעשי לי טובה הרי כמה אנשים יכולים להגיד לי מה התאריך העברי היום בלי לבדוק ביומן או משהו כמה פעמים כבר משתמשים בוא, המחשב שלכם יקרוס ב א` תשרי תתקי``א או ב 1.1.2000 אז אל תחרתשו תמוח שזה לא חג שלנו כי זה חג שלנו כמו של כולם. ובקשר לסלבסטר הנאצ`י הזה N0 ממש לא מכיר אותו וממש לא עניין אותו מי זה ועד כמה שזה יכול להיות מישהו נאצ`י ואנטישמי N0 לא חוגג לו יום הולדת ולא בטיח גם אם הוא אומר שהוא חוגג ``סילבסטר`` העיקר הכוונה (למרות שלא יפריע לו לחגוג יום הולדת לסילבסטר שהוא מכיר הוא ממש אוהב אותו ובסה``כ הוא ממש מסכן כל הזמן חוטף מכות וכאלה מגיע לו שיחגגו לו יום הולדת ). N0

אתה מדבר שטויות בקצב של מכונת ירייה או מה?

תשמע חביבי, בכל העולם מתכוננים לערב השנה החדשה! אף אחד לא חוגג את חג הסילבסטר. העובדה שאני משתמשת בתאריכים לועזיים לא קשורה בכלל לדת שלי. הלוח הנוצרי הוא זשה ששולט בעולם וזה הכל! ידע כללי יש?- כל יום בשנה הנוצרית (המכהנת גם כלוח התאריכים הלועזי) מוקדש לקדוש אחר. ככה יוצא שהארבע עשרה בפברואר הוא לקדוש ולנטינוס, שהיה לו איזה משהו עם אהבה- ועל כן יומו הפך לחג האהבה. מכיוון שחג האהבה זה משהו יפהו סמלי ומאוד כייף שיש דבר כזה בשנה- זה הפך להיות חג בינלאומי! בדיוק כמו שכריסטמס הוא כבר חג בינהלאומי..אם תשים לב- גם היהודים האמריקאים חוגגים אותו. טוב ךא בינלאומי- זה חג אמריקאי. אבל אתה באמת חושב שלנוצרים יש זמן לחגוג כל יום חג? לא! אז בסיינט פטריק חוגגים, ובסיינט לואיס חוגגים, ובסיינט ולנטינוס חגגים, אבל עובדתית- אם תלך לניו יורק ותשאל אנשים מה הם עושים בסילבסטר-- אף אחד לא יבין מה אתה רוצה ממנו. כי אף אחד לא חוגג את זה שם! כל העולם מתכונן ל- new years eve ולאף אחד לא אכפת איזה קדוש מת באותו היום ואיזה לא. לדעתי אף אחד גם לא מודע. זה רק בארץ. קונספירציה עלובה של משרד הדתות להעלים כל דרך חיים אחרת מיהדות בארץ ישראל (ואי, הם מזכירים לי מישהו..כן, ההוא שמת ב-31 ולדצמבר..מה שמו- סיינט סילבסטר!), ואנשים, מה לעשות- עושים מה שהם אמרו. הם אמרו שהחג הזה זה סילבסטר, ואנשים קוראים לזה סילבסטר. אני לא. בשבילי זה ערב השנה החדשה. כשאני אהפוך לנזירה קתולית אורתודוקסית, אני אזמין אותך לחגוג איתי את יומו הקדוש של האינטישמי, העונה בישראל לשם- סילבסטר. עד העונג הבא, נעמה. ודרך אגב- מה הקטע שלך עם דיבור בגוף שלישי?? סע להודו, אולי תמצא את עצמך שם!

F-17

New member
תגובה

תשמעי אולי סילווסטר זה חג לנוצרים, אבל בכל אופן יצאתי בו ואני אמשיך לצאת בו, כי הקטע כאן זה לא החג עצמו, אלא הסיבה למסיבה, וכל עוד יש מסיבות אז אני שם, הקטע כאן זה שכל פעם שיש הזדמנות לחגוג ויש מסיבות טובות אז יאללה סבבה, למה לא, ולא מעניין אותי אם זה חג של נוצרים, הודים או אפילו אינדיינים, כי עצם העניין שאני יוצאת למסיבה לא כרוכה בחלק דתי כלשהו.

flowr..

New member
שיט...

רציתי לראות איך התאריך בשעון שלי מתחלף מ-31.12 ל-1.1...

נעל

New member
אולי בגלל שאומרים שנעלים מסריחות

ובייחוד של גברים, אבל בטח גם לנשות ה-2000 העמלות לא חסר, ואולי בגלל שפעם באלף כדאי לעשות כזה דבר נחמד וריחני, החגיגה המושלמת לאלף הייתה מקלחת חמה, כך שנעל התנשקה עם הרבה מאוד חומריים כימיים, כלור וכמה בקטריות. נעל, שחגגה היום את האובססיה שלה למספרים נחמדים עם התאריך 01-01-01 ;-)

למעלה