סיכמוש

סיכמוש ../images/Emo77.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: היום הכי הכי של השבוע: שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: התחדשות השבוע: יציאת/בילוי השבוע: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: תוכניות לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: סמינר מד''צים. משהו רע שקרה לך השבוע: נגמר הסמינר. >: היום הכי הכי של השבוע: ראשון, שני, שלישי ורביעי עד 12 בערך. שיר השבוע של ביט 69: - שיר השבוע לא של ביט 69: בוקר טוב מעוץ לי גוץ לי. D: סרט השבוע: - סדרת השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: השניצל של איתן קירה. >< מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: כל מי שהיה בסמינר! 3333> התחדשות השבוע: לא יודעת. >< יציאת/בילוי השבוע: ניווט בדד, חח. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא יודעת. >< פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : לכלב של חדר האוכל קוראים אורן, ע''ש המחנה שהיה הכי טוב בשנה שהוא הגיע. [ברור שאורן. D: ] תמונת השבוע: אין. תוכניות לשבוע הבא: לא יודעת.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה!!!!! [חוץ מזה שאני חולה עכשיו. >< ]

Maddie

New member
נמנמ הפעם אין לי כוח לקשט../images/Emo3.gif../images/Emo118.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
איייילת D: משהו רע שקרה לך השבוע:
לא היו חתיכים. נפלתי על חרא שבוע היום הכי הכי של השבוע:
הכי הכי?אני אלךך על שני
שיר השבוע של ביט 69:
שיר השבוע לא של ביט 69:
לא יצא לי לשמוע מוזיקה השבוע
סרט השבוע:
מילים ולחן
אני מתה על הסרט! ודייט עם טד [היה בהוט במלון
] סדרת השבוע:
היפה והחנון
השתנתי במכנסיים
"מה הוגבה של ים המלח?" "4,900 מטר"
:-:D
-- "אנחנו בקיסריה, והנה אנחנו פה מאחורה רואים את הכנסת"
כאפוווות -- על ההיפודרום - "איך קראו לזה? מורפיום?"
ספר השבוע:
שומרת אחותי. אני עדיין קוראת מאכל השבוע:
הגלידה של אלדו
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:
אילללת
התחדשות השבוע:
בגד ים חדש וצמיד לרגל. תואמים ד"א יציאת/בילוי השבוע:
כל השבוע
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
אחותי המציאה מילון משלה. פאפי- זה קקי. דוגמה למשפט "אני צריכה פאפי"
כדי לא להשמע גסה מידי XD קיקי- זה פיפי. דוגמה "יש לי קיקי" פיקי-זה גם וגם
זה מה שקורה הרבה זמן תחת השמש. -- היה מבצע באימפריום שעל כל 400 שקל בקנייה מורידים 100 שקל. הכרטיס של אבא שלי הראה שהם כבר השתמשו במבצע, לכן אי אפשר להשתמש שוב, למרות שהם לא השתמשו. אבא שלי לאימא שלי:"השתמשנו בכרטיס הזה לאיזשהו מבצע?" [מבצע באימפריום] אימא שלי"לא..." *אחרי כמה שניות* "אולי המבצע הזה של הייסקול מיוזיקל!"
-- "אני בולגרייה" "מה?! לא את לא! את רומנייה" "אני לא רומנייה! אני בולגרייה!" "מאיזה צד?" "אימא שלי בולגרייה" "אימא שלך רומנייה" "בולגרייה! סבא שלי גרמני!"
בסוך היא כן רומנייה
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן :
הידעת שאין קשר בין פולנית ליידיש?
בדיחה פרטית
תמונת השבוע:
עוד מעט תוכניות לשבוע הבא:
ללכת לים, לפגוש כמה בנים מחיפה, לנסוע ללב המפרץ ולראות אביר אפל
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
מעוללללה
היה יותר מעולה אם היה נוף

Maddie

New member
עוד ציטוט../images/Emo26.gif../images/Emo118.gif

אחותי שואלת:"סבא רוצה לשחק טאקי?" סבא שלי:"מה זה טאקי?" *אחותי מראה לו* סבא שלי:"אהה לא, חשבתי קקי"

מסכמשת../images/Emo77.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: תל אביב, עבודה, קניות עם הבנות משהו רע שקרה לך השבוע: כאבי גב מטורפים ): היום הכי הכי של השבוע: ראשון שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: Katy Perry-Use your love סרט השבוע: שייקספיר מאוהב סדרת השבוע: - ספר השבוע: אל תיגע בזמיר מאכל השבוע: אייס שוקו מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: דאד התחדשות השבוע: כאפיה סגולה יציאת/בילוי השבוע: תל אביב ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "הם בחנות הטובה!!... פאק הם לא!!!!"
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: תוכניות לשבוע הבא: עבודה ולבלות עם ליאורי לפני שהיא טסה
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה

Be My Escape

New member
XDD

קטני,י'נמלה פורטוגזית מחמד שלי, אני לאהוב אותך מלא! תעשי לי מכנס קשקשים333333333333333>

פלופ פלופ פלופ...

כמה זמן לא הייתי בבריכה/ים/כל מקום שיש בו מים והוא לא מקלחת...3 שנים...איזה עצוב! אני חייבת ללכת מתישהו... משהו טוב שקרה לך השבוע: עבדתי מלא...מה שאומר שהולך להיות לי כסף... משהו רע שקרה לך השבוע: אין לחץ בעבודה שלי אז אמרו לי לא להגיע בשבוע הבא עד שיתחיל הלחץ...וזה לא פייר כי אני אמורה לעבוד שם בדיוק שבועיים ובינתיים עבדתי רק שבוע...וגם אכלתי המבורגר אחרי שנתיים שלא וזה לא טוב!!! היום הכי הכי של השבוע: --- שיר השבוע של ביט 69: --- שיר השבוע לא של ביט 69: "רכבת לצפון"-אסף אמדורסקי. סרט השבוע: "אינטיליגנציה מלאכותית" ו"ארץ קשוחה" שזה ממש אחלה סרט... סדרת השבוע: --- ספר השבוע: --- מאכל השבוע: פיצה! מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: --- התחדשות השבוע: --- יציאת/בילוי השבוע: כלום...מבאס, כל פעם שקובעים יציאה מישהו צריך להרוס את זה... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: --- פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן: אני שונאת אנשים אגואיסטים, חסרי רגישות, כאלה שבשביל להרגיש טוב עם עצמם פוגעים בכל מי שהם נתקלים בו...והרשימה עוד ארוכה...שיילכו... תמונת השבוע: --- תוכניות לשבוע הבא: לצבוע את השיער לאדום... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כיף לא נורמלי...או שסתם מעאפן... אני רעבה...

pretty baby 78

New member
../images/Emo176.gifסיכום מאוחר קצת

משהו טוב שקרה לך השבוע:המחשב משהו רע שקרה לך השבוע: היום הכי הכי של השבוע:שלישי שיר השבוע של ביט 69:כל הבנות וכמו שלך שיר השבוע לא של ביט 69: לירח ובחזרה סרט השבוע:"שיער" משהוא מוזר של אלה ששרים פלי דה סאנשיין XD סדרת השבוע:לא ראיתי ספר השבוע:לא מאכל השבוע:ציפס מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: התחדשות השבוע: יציאת/בילוי השבוע:היית באילת ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "חישמול" פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת שבעוד חודש חוזרים ללימודים? - אוף! תמונת השבוע: תוכניות לשבוע הבא:.... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:היה מצחיק וכיף ...וזהו=]]]]]]]]]]]

tal2452

New member
מסכמת../images/Emo66.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: סתם דברים:) משהו רע שקרה לך השבוע: כלום היום הכי הכי של השבוע: שני שיר השבוע: sweating bullets סרט השבוע: אהבה ואסונות אחרים, זוהאן!!!
אדם סנדלר הגאון סדרת השבוע: המפץ הגדול שובר שורות, כסף דארלינג ספר השבוע:-- מאכל השבוע: קורדון בלו מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: לא יודעת.. פאארט, שובל, ג'ארון.. התחדשות השבוע: כלום.. יציאת/בילוי השבוע: שני ציטוט\יציאת\מילת השבוע: סמיילי שימיר חח תמונת השבוע: תוכניות לשבוע הבא: אולי ים.. אולי ת"א(!!!) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה

Maddie

New member
המפץ הגדול זו סדרה מעולה../images/Emo47.gif

פיספסתי את כל הסדרות ביס השבוע

תלו בלוד שלט:שירות בתהי הסוהר,בשבילך :)

באיחור,כמו תמיד -.- משהו טוב שקרה לך השבוע:היה יום הולדת לאחי,סוויט סיקסטין :p משהו רע שקרה לך השבוע:אממ. שום דבר חח היום הכי הכי של השבוע:אתמול =) שיר השבוע של ביט 69:עוגות גבינה חח אני נזכרת איך אני וחברה שלי המצאנו על זה מילים חדשות חחח שיר השבוע לא של ביט 69: 1234 של הזה ששר בצרפתית חחח זה מדבק השיר הזה! סרט השבוע:מילים ולחן סדרת השבוע:חח היה לי משעמם אז ראיתי הבאזז איזה משועממת אני אהה ו2 גברים וחצי :) ספר השבוע:- מאכל השבוע:שווארמה מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:אח שלי :) התחדשות השבוע:כלום יציאת/בילוי השבוע:אממ הייתי בשכונה? חח לא יודעת ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"אכלתי את זה רק בגלל הביצים. שנייה,זה לא נשמע טוב חח" פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן :צבים יכולים לנשום מהתחת ואני במתח ולא יכולה לחכות ל28 לפגוש את השכבה החדשה שליי!!!! תמונת השבוע: זה כל הזמן מצחיק אותי חח זה והסמיילי במסנ' ששלחו לי שעושה גבות ואז הן נופלות O: חחח אני משועממת תותים שחבל על הקצפתתת תוכניות לשבוע הבא:אני הולכת לראות עם אחי באטמן,יום ראשון אני הולכת למסעדה עם המשפחה,אני הולכת כנראה לבריכה בשהם ולעזריאלי. אין לי מושג איך אני אספיק הכל O: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבה אגוזים :)

כתבת את הידעת שאני עשיתי שבוע שעבר!!

שצבים נושמים מהתחת... XD קראת את זה במעריב לנוער? חחח XD משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרנו ממחנה קיץ [: ,דיברתי אתמול עם ידיד טוב שלי שהוא באיטליה עכשיו והייתי בשנקןיין! משהו רע שקרה לך השבוע: שריפה =\ אני בטראומה היום הכי הכי של השבוע: יום שני שיר השבוע של ביט 69: לא שמעתי =\ שיר השבוע לא של ביט 69: אדם צובר זיכרונות-אברהם טל, לא יכולתי לעשות כלום - נינט, כל עבודה עיברית אחלה דיסק ! סרט השבוע: דייט עם טד היה בהוט סדרת השבוע: היפה והחנון טימטום ! ספר השבוע: לא קוראת ! מאכל השבוע: רביולי בטטה אכלתי ב"מלך גורג'" מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: המשפחה שלי התחדשות השבוע: קניתי את הvans הכי יפות בעולםם !!! וכפכפים וחולצה ועגילים , הייתי אתמול בשנקין ! =) יציאת/בילוי השבוע:אתמול שנקין ציטוט\יציאת\מילת השבוע:וואוו אחותי הקטנה והקרועה הזאת XD פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: תוכניות לשבוע הבא: להיפגש עם הידיד שליי ! הוא חוזר ביום שילישי [[: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד מינוס מינוס =\

Arctiic Monkeys

New member
חינהינעילחיעכיחלךע

משהו טוב שקרה לך השבוע: קורס'כם ויוםהולדת . משהו רע שקרה לך השבוע: יוםהולדת. היום הכי הכי של השבוע:חלק משלישי ורביעי ! שיר השבוע של ביט 69: שיר 6 שיר השבוע לא של ביט 69: שירי אואזיס למינהם.. סרט השבוע:
סדרת השבוע:צחוק מעבודה וכפיות
ספר השבוע:
מאכל השבוע: ביצים משומרות. סתם לא זה הדבר הכי מגעיל שקיים S: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: יונתן
התחדשות השבוע: רשימה ארוכה :] יציאת/בילוי השבוע: קורסמסכם
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אני מתרגש" "למה?" "כי זה הפיפי האחרון שאני הולך לעשות על חאקי *בכי מר*" חחח שמינסט שעוזב ת'צופים.. פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: תוכניות לשבוע הבא: אחי באאאאאאאאאאאאאא
.. והיום יש ערב שיבוצים
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד

Maddie

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הציטוט מצחיק!../images/Emo118.gif

צחוק מעבודה

ברלץ

New member
באיחור מטורף אבל לא נורא....

משהו טוב שקרה לך השבוע: מסיבת יער!!!!!! משהו רע שקרה לך השבוע: אין היום הכי הכי של השבוע: שישי שיר השבוע של ביט 69: כל הבנות שיר השבוע לא של ביט 69: i miss you- Miley Cyrus זה ממש לא שיר פאקצות זה שיר מהמם אני ממליצה בחום לכולם סרט השבוע: קונג פו פנדה סדרת השבוע: היפה והחנון... ספר השבוע: אין מאכל השבוע:לזניה מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: כולם ביחד... התחדשות השבוע: גופייה, טוניקה, משקפי שמש, שלושה עגילים, סקיני שחור יציאת/בילוי השבוע: יערות הכרמל ציטוט\יציאת\מילת השבוע: העשן יוצא לי מכל החורים.... המבין יבין... פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: תוכניות לשבוע הבא: מסיבת יומולדת ליוביק ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בן זונה.. ד"א כל מי שרוצה להשתרלל איתי מוזמן תמיד להרים אליי טלפון... בונאה יצאתי זונה...

למעלה