סיכות לשיער
P pizi33 New member 16/10/04 #3 יפות מאוד עכשיו נדבקתי בחיידק הפימו. אז אשנה את סיכות החרוזים הישנות שלי לסיות פימו - מילפיורי.
א אני במבי New member 16/10/04 #14 מקסימות!!../images/Emo39.gif ואפשר שאלה? האם את אופה אותן כשהפימו על הסיכות? או מעקלת אותן על פי הצורה ואיך שהוא אופה?
מקסימות!!../images/Emo39.gif ואפשר שאלה? האם את אופה אותן כשהפימו על הסיכות? או מעקלת אותן על פי הצורה ואיך שהוא אופה?
N naamaza New member 16/10/04 #26 במבי, להלן התהליך, 1. אני מכינה את הדוגמא 2. מניחה על הסיכה (ללא הצמדה מיוחדת 3. אופה 4. מדביקה
ר רונית גולן New member 16/10/04 #17 נעמה, ../images/Emo2.gif ../images/Emo124.gifאת תותחית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הכל משגע, הצבעוניות, הדוגמאות פשוט נפלא!!!
נעמה, ../images/Emo2.gif ../images/Emo124.gifאת תותחית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הכל משגע, הצבעוניות, הדוגמאות פשוט נפלא!!!
א אוסיש New member 16/10/04 #18 אין מילים ../images/Emo23.gif אני נרגשת כל פעם מחדש לראות דברים שלך ולראות עוד איזו דרך יש לי לעשות....
אין מילים ../images/Emo23.gif אני נרגשת כל פעם מחדש לראות דברים שלך ולראות עוד איזו דרך יש לי לעשות....
פ פומיקיז New member 17/10/04 #36 את פשוט אלופה -ללא עוררין ../images/Emo47.gif מקסימים - עושה חשק, שוכבים אצלי מחזיקי סיכות ואני אף פעם לא עושה איתם כלום - זה הזמן. ושאלה: האם את מדביקה לפני / אחרי? אפשר הסבר?
את פשוט אלופה -ללא עוררין ../images/Emo47.gif מקסימים - עושה חשק, שוכבים אצלי מחזיקי סיכות ואני אף פעם לא עושה איתם כלום - זה הזמן. ושאלה: האם את מדביקה לפני / אחרי? אפשר הסבר?
Z zebrra New member 16/10/04 #7 נעמה זה משגע, ושאלות ../images/Emo13.gif... את יכולה להראות איך זה נראה מהצד השני של הסיכה? איך את מחברת- עם דבק בלבד או עם יריעת פימו שסוגרת? את הדוגמא על הסיכה את מטביעה ע"י העברה במכונת פסטה או שרק עם האצבעות ואחר כך מחליקה קצת עם מערוך ?
נעמה זה משגע, ושאלות ../images/Emo13.gif... את יכולה להראות איך זה נראה מהצד השני של הסיכה? איך את מחברת- עם דבק בלבד או עם יריעת פימו שסוגרת? את הדוגמא על הסיכה את מטביעה ע"י העברה במכונת פסטה או שרק עם האצבעות ואחר כך מחליקה קצת עם מערוך ?
א אורפזית New member 16/10/04 #8 למה, למה, למה, למה, למה ועוד למה... למה את לא תל אביבית??? אין עלייך!!!
N naamaza New member 16/10/04 #13 גברת אורפז הצעירה... זכרון זה ממש לא רחוק מתל אביב, זה רק עניין ש ל התארגנות