תצלם בלי פלש אני בטוח שיצא לך יותר טוב
G Gum Anne MDA East New member 10/6/05 #29 זה קצת בעיה.. כי זאת תמונה ששלחו לי ממזמן (אני לא זוכר מי...)... לא אני צילמתי אותה
ט טומי* New member 9/6/05 #16 היה פעם תמונה עם ../images/Emo160.gif בטח אתן/ם זוכרות/ים. אז עשיתי משהו דומה עם אמבולנס
ע ערפיח New member 10/6/05 #19 "עוד X שבועות לתולעת"... "עוד X ימים לתולעת"... "עוד X שעות לתולעת"... תולעת!
V vardagot New member 10/6/05 #25 יש סיכה יותר חמודה כמו בנק הדם שלך,רק בלי הדגלים.כלומר רק המגן דוד הלבן וטיפת דם(סיכת מסייע בנק הדם/מתרים דם). הסיכה שלך אני חושב,מיועדת למתנדבי חול(חושב לא בטוח)
יש סיכה יותר חמודה כמו בנק הדם שלך,רק בלי הדגלים.כלומר רק המגן דוד הלבן וטיפת דם(סיכת מסייע בנק הדם/מתרים דם). הסיכה שלך אני חושב,מיועדת למתנדבי חול(חושב לא בטוח)
A afiksambol New member 18/6/05 #41 זו... בעיקרון היא מחולקת לתורמי שצברו יותר מ-10 מנות דם (תשאל את meijin007, אני מניח שיש להם כמה כאלו בבית ...) בנוסף, עונדים אותה גם עובדי ומתנדבי שירותי הדם.
זו... בעיקרון היא מחולקת לתורמי שצברו יותר מ-10 מנות דם (תשאל את meijin007, אני מניח שיש להם כמה כאלו בבית ...) בנוסף, עונדים אותה גם עובדי ומתנדבי שירותי הדם.