סיכונים

בלופלד

New member
סיכונים

שלום. אני חובב משחקי לוח שעד לאחרונה הוגבל למשחקים בעברית. לפני חודשיים רכשתי את AXIS & ALLIES מפריק ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו, אחד המשחקים הטובים ביותר שנתקלתי בהם. משחקי המלחמה שברשותי הם A&A וסיכון, המקורי. ברצוני לרכוש סיכון חדש. אני מתלבט בין שניים: 1. RISK GODSTORM 2. RISK 2210 הייתי שמח להמלצות מה מבינהם יותר טוב ומה כדאי לי לקנות מבין שניהם. בתודה מראש בלופלד

אייני

New member
מסכים לגבי a&a....

RISK GODSTORM נשמע לי יותר כייפי, אבל זה בטח בגלל שאני אוהב בעיקר פנטזיה... למרות שבכללי, הסיכון הרגיל לא היה כזה מרשים לדעתי (לא לשני שחקנים בכל אופן, זה המון מזל).

ycyclop

New member
תגובות

אני לא מכיר את Risk Godstorm אבל risk 2210 הוא בהחלט חביב. הוסיפו לא מעט דברים שהופכים את המשחק להרבה יותר מעניין, כך שאם נהנת מריסק אני מאמין שתהנה ממנו גם לגבי A&A, זהו משחק מלחמה פשוט וישנם עוד הרבה משחקים מענינים בעולם. תלוי מה אתה מחפש, כמה אתה מוכן להשקיע בזמן לימוד של משחק וזמן משחק. לצערי לא ניתן להשיג משחקים אילו בארץ אלא רק בחו"ל, מצד שני די פשוט לזמין לארץ משחקים

יש לי שאלה

אתה מתכוון לA&A החדש? כי הבנתי שבישן הוא לא משהו ובעלות הברית מנצחות כל הזמן, ובחדש הם שינו את הקטע שיהיו 6 ערי ניצחון לכל ברית....

Diabolic

New member
Risk

Risk 2210 נחשב למשחק יותר מוצלח יש לי את שניהם. ב-RISK GODSTOM שיחקנו רק פעם אחת כרגע הוא שוכב על המדף ללא שימוש שני המשחקים טובים פשוט אנחנו התרגלנו יותר ל-2210 אם אתה אוהב משחקים אם "רקע" של מדע בדיוני לך על -2210 אם אתה אוהב יותר פנטזיה אז לך על - GODSTORM לפי דעתי שניהם טובים.

Diabolic

New member
Risk תוספת

ה-COMMADERS ב-2210 יותר מגניבים

למעלה