סיכון מטורף !!!!

שםאנילא

New member
נשים

את זה בצד...

היא הנותנת!

דווקא בגלל שהן מלאות ברגש... דווקא בגלל התכונה היפה הזאת שהן לוקחות כל דבר לעומק הלב.. לכך הן צריכות את הקצת שקט... לאסוף את השברים.. לאזור כוחות ולפנות מקום בלב לרגש חדש!

שםאנילא

New member
הפוך...רגש חדש דוחה רגש ישן...רגש אצל נשים לא

נעלם על ידי הפסקה הוא תמיד יפרוץ...לכן הן זוכרות דברים להבדיל מגברים...

אמת

שאצל נשים רגש הוא לא נעלם והן זוכרות היטב, היטב רגש.. אבל עדיין כטבעו של הרגש, ככל שפחות מתעסקים עמו הוא נמוג ונעלם גם אצל נשים! וחוץ מזה, דווקא אצל אשה שהרגש הוא כה חזק, אין ביכולתן להכיל רגש חדש כל זמן שהרגש הקודם עדיין חי וחזק.. הזמן גורם לרגש להתכהות ולתת מקום בלב לרגש חדש.

שםאנילא

New member
אני עדיין חולק על זה...אין על רגש של אישה

לכן גם קשה לה לסלוח ובעת סערה הכול היא שופכת רגש אצל לא דועך אלא מתחלף

יש משהו בדבריך....אבל ....

אם כל אחד יאמין בלב שלם ש40 יום לפני שהוא נולד הוכרז מי יהיה בן או בת זוגתו אז איפה הבעיה? אז זה לא משנה אם לוקחים הפסקה או לא, אם הקב"ה רוצה....זה יקרה גם בזמן ההפסקה....כי כך רצון ד' מבין?

שםאנילא

New member
רק אל תאמרי לי שאת מחכה שFEDEX ידפקו לך בדלת

רק אל תאמרי לי שאת מחכה שFEDEX ידפקו לך בדלת ויביאו לך את החתן שלך..זה ממש לא כך
את ואני צריכים לעשות השתדלות גשמית והקב"ה יסובב את הדבר... אם הוא מאבד את זיווגו המקורי הו אמקבל אחת אחרת לפי מעשיו...

שםאנילא

New member
אין קשר...גם אם זה נכון תמיד 2 הצדדים ייפגעו

בדיוק כמו שגבר או אישה בוגדים הלא עם בן זוג הם בוגדים חייב להיות פרטנר כלשהוא ואם הוא איבד למשל את זיווגו אז הוא לקח מישהי אחרת וזאת שנלקחה ממנו הלכה עם מישהו שהוא גם לא הזיווג וכן על זה הדרך לכן קשה כקריעת ים סוף מובן פחות או יותר?

לקחת את זה קשה אני רואה

נשים זה עם רגשי = נשים צריכות זמן ולא יכולות לקפוץ מקשר לקשר,במיוחד אם הקשר הקודם היה יקר לליבן = נשים זה עם רגשי

שםאנילא

New member
ראי תשובה שלי למעלה ל"קשה זאת אומרת אפשר"

עצם העובדה שאישה לא יכולה לשכוח דברים שעברה בחיים... זה רק אומר שהזמן לא בהכרח הוא לטובתה בנושא... זו היתה שאלה כללית לכולם ללא קשר ספציפית לאדם כלשהוא

איזו הסתכלות מוזרה...

מה קשור? פעמים רבות אחרי פרידה לא מרגישים מוכנים ריגשית לקשר חדש. ולהפסיד את השידוך? נו באמת.. אל תאמין בשטויות הללו. האחת או האחד יגיעו ואף אחד לא "יגנוב" לך אותו\ה.. לגיטימי מאוד לקחת הפסקה ואפילו ארוכה. די לייצג את השטויות שכל הורה חרדי אומר לילד שלו.

למעלה