סיכון מטורף !!!!

שםאנילא

New member
סיכון מטורף !!!!

סיכון מטורף !!!! לאחרונה אני שומע דוקא מהצד הנשי (הרגשי) שמיד לאחר היכרות עם בחור ופרידה...הן יוצאות לחופשת פגרה... אני לא מבין את המצב הדפוק הזה... הרי בזמן שאת לוקחת הפסקה אולי הזיווג שלך נופל על מישהי "דפוקה" לא חבל??? בזמן הזה שאת מחכה את עלולה להיכנס למצבי דיכאון בגלל מה שעברת ולכן התרופה האמיתית היא להכיר מישהו חדש מיד ולא לחכות...כמובן כשיש הצעות בע"ה למה את עושה את זה לעצמך? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא... הדבר הזה פוגע בכן או בכם כמו בומרנג...מילא הוא לא מתאים או היא לא מתאימה אז אתם מסננים אבל סתם בגלל שרוצים הפסקה??? חבל...

רועי ת1

New member
הן לא מסתכלות בזווית שלך.

לכל אחת ואחד יש נקודת מבט אחרת, מבחינתן זה לנשום לרווחה כדי להמשיך(או שלא) הלאה.. לפעמים צריך לאגור כוחות כדי להמשיך,תחשוב ע"ז.. אגב-הסטטוס שלך משבש את המערכת,תמחק אותו בבקשה...

רועי ת1

New member
חח האמת שאין לי מושג איך מכנים זאת,

מה שכתוב אצלך בכל הודעה,כעין חתימה.

רועי ת1

New member
אבל הוא לא חד,צריך שיהיה מסר כזה שיהיה

מובן כפשוטו, ושלך-נראה שאפשר לפרשן אותו כפול,חבל..

רועי ת1

New member
החלק הסופי לא מובן כ"כ,

ההתחלה מדוייקת. תעשה מה שנראה בעיניך,אני לא מתערבת..

שםאנילא

New member
אז את צריכה להבין את זה...זה בערך הפוך על הפו

הפוך אבל ישיר... זה כמו שימח שמם השאירו את הבריאים והרגו את התינוקות והזקנים כך עושים בהפלות והמתת חסד ודוקא מאירגוני צער בעלי חיים למינהם בדיוק כמו בשואה...שמהם הכול התחיל דוקא מאלו שריחמו על חיות

זירו0

New member
אהממ...

השאלה כמה זה באמת ההפסקה הזו שהם לוקחים... כלומר נראה לך שאם יבוא הצעה שתענה על הדרישות שלהם הם יגידו לא אני בהפסקה?...

שםאנילא

New member
כן זאת היתה הכוונה...פשוט נכנס לראש עכשיו

"אני צריכ\ה הפסקה" כמו רובוט...כאילו אחרי ההפסקה הם כבר לא זוכרים את מה שקרה... הלו תתעוררי...את אישה...את לא יכולה לשכוח...את בנויה על רגש... זה מה שיפה בך

זירו0

New member
אהממ...

כן כן ככה זה בהכרזות השאלה אם זה עומד במבחן המציאות... לדעתי לא..

למעלה