סיכומשה....

liavii

New member
סיכום של שבוע משעמם.

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתה לנו פעולת פרידה מהמדריכה שליD: וקיבלנו 2 מדריכים כל כך חמודים. משהו רע שקרה לך השבוע:דלקת ראותXD שיר שלא הפסקת לשמוע:אממ לא היה שיר מסויים.. התחדשות השבוע: ואנס. תוכנית השבוע:
סרט השבוע:סיפור אהבה בלתי נשכח (פעם 8 או 9) ספר השבוע: רם אורן התמכרות (קראתי אותו בכיפור XD) מאכל השבוע:פיצה בילוי השבוע:לא היה.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:סוכות,טיול סוכות. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לפגוש את כל מחוז צפון^_^ ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: לא היה. תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:טיול סוכות. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:בסדר..

Xx MaayaN xX

New member
אם יש יום שהוא כיף רק ברעות- זה יום כיפור!!!!

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום כיפור! משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי חולה שיר שלא הפסקת לשמוע: new found glory- kiss me התחדשות השבוע: שומדבר ניראלי... תוכנית השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: לא אכלתי ממש השבוע... בילוי השבוע: יום כיפור בירידות הגדלות של רעות!!! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש סוכות D: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נעם ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "יום 4" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: יומולדת לאלי והתנחלות אצלי בבית בסוכות :) ואולי גם תל אביב! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: התחיל לא משו.... אבל יום כיפור שיפר את כולו!!!!

ליעתע

New member
שכחת לכתוב

בתוכניות לשבוע הבא: "לבוא לליאת ביום שישי ולישון אצלה ולהביא לה מלא בלונים כי היה מזה אוהבת"

שנינה92

New member
גמר חתימה טובה ושבוע טוב :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: אכלתי ת'מרק הכי טעים בעולם DD: משהו רע שקרה לך השבוע: הצום היה קצת קשה משאר הצומות , ואני מרגישה רע עם הסיבות לכך =/ . שיר שלא הפסקת לשמוע: לא זוכרת :S התחדשות השבוע: אין חח תוכנית השבוע: 'מנגן ושר' חח מה שעשו למעודה עכשיו DD: סרט השבוע: יומני הנסיכה 2 חח ספר השבוע: משהו שקראתי בכיפור . מאכל השבוע: עוגת מבית אמא :) בילוי השבוע: יום כיפור? XD משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש סוווכות ! ( : אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כול מפגשיי הפורומהמם D: ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: " עמית גיגי - מקשרת בין אנשים" XD יעני כונכטינג פיפול XD תמונת השבוע: רינת גוזרת את עצמה ואני בשוק מזה :O התוכניות שלי לשבוע הבא: לחיות D: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: יהיה טוב [;

ריניXD

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עלק רינת גוזרת את עצמה ואני בשוק מזה חחחחחחחחחחחחחחחח אמה

יערולה13

New member
סיכומון שכזה../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שעליתי למחנכת שלי על העצבים
משהו רע שקרה לך השבוע: יום כיפור [בלי מחשב אהעע איך אפשר בלי מחשב
] שיר שלא הפסקת לשמוע:הקיץ בא [רק לרדת על השיר הזה] התחדשות השבוע: כלום
תוכנית השבוע: סאותפארק
סרט השבוע:לא ראיתי ספר השבוע: הספר הנכה שהביאו לנו לעשות עליו יומן קריאה מאכל השבוע: פיצה
בילוי השבוע: יום כיפור משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סוכות!@#$%^ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת>< ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "אני: ציפי [המחנכת שלי] אם לא תסלחי לי ביום כיפור אלוהים יעניש אותך ציפי: את טועה אני: מתווכחת ציפי: לא סולחת אני: את יודעת מה על זה לא מבקשת סליחה" אני ילדה שרק מדברת בשיעור
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: סוכות לישון וסוכות(8 ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר מצחיק כיף בא לי לחזור עליו שוב אם לא היה עכשיו סוכות(8

S p r i n g B

New member
סיכום :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ בלט? משהו רע שקרה לך השבוע:מבחן במתמטיקה... אוי הזוועה
שיר שלא הפסקת לשמוע:חייל של מאה שערים -שייגעצ התחדשות השבוע: בגד גוף
תוכנית השבוע: חברים
סרט השבוע: פוסידון ספר השבוע: הרמת מסך \ ליאת רוטנר מאכל השבוע: שלוקים
בילוי השבוע: פעולה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אמממ עדי ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: היו כל כך הרבה.... אחד לדוגמא: המורה שלי לאנגלית ניסתה להמחיש לנו משהו.. אז היא באה עלי והתחילה ללטף לי את היד והיא אומרת: "she is soft!" יופי, מה את רומזת שאני מרופדת?! ילד :"אהה את ומילה העברתם את היחסים שלכם לקטע אינטימי, נגיעות עיניינים...." לידעתכם, הילד שאמר לי את זה לא יתקרב עלי בזמן הקרוב...
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: לא משהו מיוחד... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מוזר ביותר... כל המורים חשים צורך עז לגעת בי

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif יווו איזו אדירה את!$%&$@&$

הרמת מסך זה אחד ה-ספרים!!1111 אעעע
איזה אושר שאני לא היחידה שמכירה אותו
>< :) ספר גדול. סיימת אותו?

S p r i n g B

New member
ממש לא! לפי דעתי כמובן....

אני קוראת בדרך כלל ספרים למבוגרים... ברמות מאוד גבוהות אז יש איזשהו סטנדרט שאני רגילה אליו.... ואפילו שהספרים שלה מתאימים לבני נוער (פחות ממה שאני קוראת בדר"כ) אני אוהבת אותם... נכון, הכתיבה שלה מנוסחת בצורה פשוטה וישנם הרבה דברים שרב הסיכויים לא יקרו במציאות (צירופי מקרים למניהם...) אני חושבת שזה נחמד מדי פעם ופשוט.... בגלל זה אני אוהבת את הספרים שלה.... הפשטות, המקרים שמוכרים לכל בני נוער.. (סמים, אהבה, מראה חיצוני וכ'ו....) בסדר אבל כל אחד ומה שהוא אוהב...

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif מה?! $%&!#%&!#

לאאאא! אני מתה עליה. היא פשוט כלה. היא אחת הטובות, הצירופי מקרים האלה זה מה שראני אוהבתD: זה ההכי הכי מגניב שיש!

למעלה