סיכומשה....

סיכומשה....

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

just gaya

New member
סיכום!!!לא היה כבר שבועיים

משהו טוב שקרה לך השבוע:בת מצווה שלי ושביט הופיעו של DDDDDDDDDDD: משהו רע שקרה לך השבוע:יום כיפור שיר שלא הפסקת לשמוע:kiss me-NFG התחדשות השבוע:אממ כמה בגדים,והנעליים המסוקסות שלי כמו של בריD: תוכנית השבוע:לא ראיתי טלביזיה(אני לא רואה הרבה) סרט השבוע:אממ..ראיתי חצי ממשפחת סימפסון בDVD ספר השבוע:יא רייט מאכל השבוע:כדורי שוקולד בילוי השבוע:בת מצווה שלי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:חופש סוכות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:לאדעת ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע:למה אין לי הפעם? תמונת השבוע:אני אשים אל תדאגו התוכניות שלי לשבוע הבא:בטח משהו בחופש ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מיום חמישי כבר לא משהו

ויאלה ויאלה ויאלה באלגן

משהו טוב שקרה לך השבוע: סוף סוף סיפרתי לו הכל משהו רע שקרה לך השבוע: בצפר שיר שלא הפסקת לשמוע:הזמנה לחתונה התחדשות השבוע: סו מביא לי יומן של התנועה תוכנית השבוע: - סרט השבוע:- ספר השבוע: - מאכל השבוע: החזה עוף בטעם זעתר ביום רביעי בחדר אוכל בילוי השבוע: היום במרכזון משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את ג'ופר!!!!!!!!!!! ואפק אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ג'ופרי הקטן שלי סו, סוקי, סוק סוקי ועוד כל מיני מאפק ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "אני לא שרמוטה אני שרטוטה" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: מסיבת פרידה מג'ופרי הקטני, אפק ולקנות לדאדון מתנה עם סו ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בפאנן

יומכיפור

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום כיפור משהו רע שקרה לך השבוע: יום כיפור שיר שלא הפסקת לשמוע: Last Resort - Papa Roach התחדשות השבוע: וודקה מתערבב מעולה עם פאנטה תוכנית השבוע: CSI סרט השבוע: יומני הנסיכה ספר השבוע: יומני הנסיכה מאכל השבוע: אני בצום אל תציקו בילוי השבוע: חורב :] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בראשית!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אממ.. לאיודעת ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: בראשית בראשית בראשית ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה

נעומימי

New member
סיכום שבוע ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום שלישי בכפר סבא
משהו רע שקרה לך השבוע: צור יגאל ביום חמישי. אביב
שיר שלא הפסקת לשמוע: סאן חוזה- מוניקה סקס התחדשות השבוע: שחזרתי לדבר עם מתן
תוכנית השבוע: לא ראיתי טלוויזיה
סרט השבוע: "אפקט הפרפר"
ספר השבוע: לא קראתי כבר הרבה זמן מאכל השבוע: הפירה שעכשיו סיימתי
בילוי השבוע: יום כיפור עם מייקי, תום ועינבל. היה ממש כיף
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: משכורת
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מטר [?!] ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "סליחה על הכל, גמר חטימה טובה." אממ אביבXD
תמונת השבוע: >>> הטורקי
התוכניות שלי לשבוע הבא: להתחיל את חופש סוכות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה חביב ביותר

orel4400

New member
גמר חתימה טובה אנשיםם =]]

משהו טוב שקרה לך השבוע: כיפור משהו רע שקרה לך השבוע:הצום שיר שלא הפסקת לשמוע: להיות-הבנות נחמה התחדשות השבוע: ג'ינס וחולצה מגריפ-עשיתיי רסטהה :) תוכנית השבוע: להגיע לסוכות סרט השבוע: אין ספר השבוע: ספר בהיסטוריה שקראתיי היום מאכל השבוע: איןן בילוי השבוע: הביצים של מקסים-לוד [יוצאים לשם תמיד בכיפור] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לשבת ליד תומר?! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מממממ איןן =\ ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תפסיקוו לאכול קונפליקטים!! תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: השבעהה =\ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר ביותר :)

helush716

New member
סיכום כום ../images/Emo122.gif../images/Emo220.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרתי לארץ מאוסטרליה אחרי 6 שבועות + פגשתי את כל החברים בבצפר + הבצפר שלי הכי שכונה בעולם!!
+ היה לי יום הולדת לפני יומיים + היה ממש כייף אתמול בערב עם כל השכבה
+ הכיתה שלי זכתה ביום גיבוש ואנחנו הולכים לבריכה עוד פעם
משהו רע שקרה לך השבוע: ישבתי להשלים חומר שהפסדתי.. מסתכל..
שיר שלא הפסקת לשמוע: הפסקול של high school musical 2 התחדשות השבוע: Underclass Hero של Sum 41 [אחי קנה לי ליומולדת
] אלבום מ=ע=ו=ל=ה
תוכנית השבוע: ממ.. לא ראיתי ממש טלויזיה מאז שחזרתי אז ממ.. Family Guy סרט השבוע: היירספריי ספר השבוע: "אל תגלה" של הרלן קובן מאכל השבוע: ווג'ז [ג'אנק אוסטרלי ] בילוי השבוע: הערב של היומולדת + היום הראשון בבצפר.. [באיחור
] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש סוכות + סופרלנד + ת"א אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אח שלי ורויתוש
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: " אני דין דין דין אני דין דין דין " "מתרגשש.. "
תמונת השבוע: אני באחד הטיולים בחו"ל [בשביל גאיה.. סופסוף
] התוכניות שלי לשבוע הבא: ממ.. לעבור את המבחן בלשון ולעשות חיים בסוכות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע מדהים!

ליעתע

New member
היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת

לי
ובקושי התקשרו להגיד לי מזל טוב כי יש את הכיפור המזדרגג הזה! אוףף יומולדת מסריח משהו טוב שקרה לך השבוע: יומולדת! משהו רע שקרה לך השבוע: יומולדת =[ שיר שלא הפסקת לשמוע: אהובתי- משינה התחדשות השבוע: אין תוכנית השבוע: לא ראיתי סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: אין בילוי השבוע: תחנת דלק פז:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מסיבה D: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מור, ועוד מלא אנשים ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אין משו תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: מסיבת יומולדת!!!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמדי

טל 182

New member
מזל טוב!!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

Lukas8

New member
להללהלהללה

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום כיפור היה ממש כיף =] משהו רע שקרה לך השבוע: לא באו לי חניכים לפעולה =[ שיר שלא הפסקת לשמוע: stay where i can see you -the starting line התחדשות השבוע: חולצת תנועה =] אממ ופלאפון חדש כי הקודם נהרס כי הוא נרטב XD תוכנית השבוע: חברים סרט השבוע: אממ לא ראיתי ספר השבוע: המוות והפינגווין מאכל השבוע: פיצה אצל דניאל =] בילוי השבוע: הממ אצל דינאל בבריכה וגם עם אמא בקניון
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש סוכות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עומר וזיו וטל :) ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "בלבלה סנדלית בלהבלה" "חהחה סנדלית!!" "למה את צוחקת על הסנדלית, הסנדלית צחקה על השם שלך?" תמונת השבוע: אינליכוח התוכניות שלי לשבוע הבא: לפגוש אנשים מהמדצים וטיול סוכות של הנוע"ל ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצויין =]

טל 182

New member
חרא חרא חרא ../images/Emo7.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: מישהו, עוד מישהו ואמא של חברה טובה שלי ילדה תינוקת מדהימה! משהו רע שקרה לך השבוע: מישהו, עוד מישהו, יום כיפור שהיה חרא למרות שהצלחתי לצום, אמא של ידיד שלי נפטרה. שיר שלא הפסקת לשמוע: Evanescence - Your Star, ועוד כמה של Paramore!!! התחדשות השבוע: אין. תוכנית השבוע: ורוניקה מארס + אבודים + ג'ק וג'יל! סרט השבוע: לא היה. ספר השבוע: לא היה. מאכל השבוע: לא היה. בילוי השבוע: חרא יום כיפור. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: למות. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אולי אופיר
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אני אף פעם לא זוכרת. אבל היה משהו. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: למות. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: התחיל טוב נגמר על הפנים.

Lukas8

New member
קוקי!! ../images/Emo201.gif

תקשיבי, לא היה לי מעולם שבוע רע (והיו לי די הרה כאלה...) שלא בא אחריו שבוע מדהים. אל תדאגי, תתעודדי, תרימי את הראש ותשדלי בכל זאת לנסות לחייך, ותראי שהכול יסתדר, כי תכלס- הכול מסתדר בסוף. אם את רוצה לדבר, אז תשלחי לי מסר או שנדבר במסנ... אבל תדאגי הכול יהיה טוב!!!

טל 182

New member
יווו תודה!! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

את בנאדם חמוד מידי! אני מרגישה יותר טוב עכשיו. בכל מקרה אני אחפש אותך במסנג'ר D: בטוח יהיה נחמד לדבר איתך!
ושוב תודה ענקית!!!!!!!!!!

furfur23

New member
../images/Emo108.gifטלללל../images/Emo12.gif

את יודעת שאם את צריכה משו אני תמיד פה, ודברי איתי וספרי לי מה קרה אם את רוצה, ואני תמיד פה^^

טל 182

New member
תודה רבה רבה רבה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

אני יודעת שאני יכולה לחפור לך מלא ועדיין את תאהבי אותי

למעלה