סיכומשבוע

סיכומשבוע

דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: דבר מצחיק שקרה השבוע: דבר שאתם מצפים לו משבוע הבא: שאלת בונוס-עקב עיכוב השרשור איך עבר הסופש? ומי שמתעצל יכול לעשות עתק הדבק ולענות קרדיט לפרום אינויאשה

Witchcrafts

New member
לא נורא, נשתף פעולה,

מזמן לא היה כאן שאלון כללי. ^____^ דבר טוב שקרה השבוע: צבא וכאלה.
דבר רע שקרה השבוע: נמ. ובכן. אממ... אני מניחה שהתכוונת לשבוע שעבר. בכל אופן, אין משהו ממש רציני. ובלכו הכי אני לא לוקחת דברים קשה. דבר מצחיק שקרה השבוע: לא חסר, האמת. במיוחד בגלל (בזכות?) כמות השטויות שאני אומרת. בקיצור, כל יום בבסיס משעשע כמו כל יום שבו סניף חושב כל כסף. דבר שאתם מצפים לו משבוע הבא: סופ"ש, כדי שלא אצטרך להתחשב בשעות שינה, אלא ארשה לעצמי להישאר ערה כמה שאפשר. איך עבר הסופש? סגרתי שבת. היה נהדר!~

thumbelita

New member
דווקא רעיון נחמד :)

דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי את הביוטופ!!!! וחזרתי ל"אחריי!" אחרי שבועיים שלא יצא לי להאתמן, השגתי סרט שחיפשתי כמה שנים טובות ומחר אני הולכת להפטר מכימיה עד סוף חיי! דבר רע שקרה השבוע: היו לי יותר מדי רגעי שביזות ואפילו לילה לבן ומלחיץ ביותר :S דבר מצחיק שקרה השבוע: עזרתי לחברה שלי להעביר אימון ושיחקתי אותה כמו המפקדים שיש בגד"נע/מיונים/סימולציות..כשנגמר האימון כולם המליצו להיות מ"כית כי אני אהיה "מ"כית *ונה והקשוחות הן הכי טובות" או משהו ><..נו..יש לי שאיפות אחרות מהצבא.. דבר שאתם מצפים לו משבוע הבא: להפטר מכימיה כבר אמרתי?
יש לי עוד כמה דברים שבוע הבא..אבל אני לא בדיוק מצפה להם
שאלת בונוס-עקב עיכוב השרשור איך עבר הסופש? היה חביב ביותר =]

Witchcrafts

New member
את באמת רוצה להיות מ``כית?

וזה ממש לא נכון שהקשוחות וכד` הכי טובות. Oם

למעלה