סיכומשבוע

Sigal H

New member
סיכומשבוע

אמנם מפורק לשניים, ובכל זאת העט-עכבר שוב במצב פעולה. אני כל כך גרועה בלשמור על תקינותם של מכשירים חשמליים, דברים נופלים לי מהידיים ובמיטה הכל מתבלגן... עמכם הסליחה

כולם מוזמנים לסכמ"ש

תקציר ב-3 מילים
הטוב
הפחות טוב
איש השבוע
ספר/סרט השבוע
מאכל השבוע
תכניות לשבוע הבא
עוד משהו?

שיהיה לנו שבוע נעים ובשורות טובות

בז ידידי

היי איש
אשמח לקבל ממך בפרטי שלי את הכתובת והפון שלך אנסה להגיע השבוע לעשות איתך "חרקות"ברחובות העיר

מתאים לך?

סיגוש אהובה תפסיקי להפיל דברים אין לי כוח להרים לך אותם וזה גם רחוק :) אסכמש מאוחר יותר

Sigal H

New member
שמע, רוב היום עובר עליי שם

יש לי שולחן לימים טובים במיוחד, אבל בד"כ אני עובדת על המחשב מהמיטה ושלל כריותיה. הידד לטכנולוגיה הניידת!

Sigal H

New member

יש לי שולחן לימים טובים במיוחד, אבל בד"כ אני עובדת על המחשב מהמיטה ושלל כריותיה. הידד לטכנולוגיה הניידת!

Sigal H

New member

Sigal H

New member

בז נדיר

New member
פוצצת את הפורום בתגובות - אותך לועדת אגרנט ... (-:

בדיחה מאוד ישנה - רובכם לא תבינו - עמכם הסליחה.

Sigal H

New member
ובכל זאת בא לי לסכמ"ש

תקציר ב-3 מילים: איך אמצע החודש?

הטוב: מעגל נסגר. לראשונה מאז נפגע המוח ואיבדתי את השפה, העזתי לפתוח את קלסרי שיריי מהעבר. ציפיתי לכאב לב, ציפיתי לרעד באצבעות, אבל הכל היה פשוט כל כך, רגיל כל כך. לא שלי, כאילו לא אני כתבתי, אבל נכון. עיניי לרגעים נצצו מדמעות, אבל לא מהסוג הבוכה. אני פשוט שמחה על מאות השירים שכתבתי כשידעתי לכתוב, שהלכתי איתם לאן שהלכתי, שאהבתי וניצלתי היטב את הזמן שיכולתי. בלי חרטות, בלי תחושת החמצה. בחיוך.

הפחות טוב: אני מתקשה להושיב את עצמי לעשות את הדברים שצריך. אין לי שליטה מתי המוח עובד ומתי לא, מתי אני מסוגלת לכתוב ומתי לא, ולמרות שאני נהנית לשמוח מכמה שהוא משתפר כשהוא במיטבו – עדיין קשה לי כשלא, בטח כשזה בא על חשבון אחרים בזמן הלא נכון.

איש השבוע: אני של אז ואני של היום. אדם אחד.

ספר/סרט השבוע: התחלתי את "גבעת ווטרשיפ" של ריצ'רד אדמס.

מאכל השבוע: עוגת פירמידה.

תכניות לשבוע הקרוב: להזמין עט חדש, כמובן, ויהיה נחמד אם אצליח למצוא ולקנות נייר לצבעי מים, כי קופסת הצבעים כבר נרגשת.

עוד משהו? הלוואי שגם אתם בדרככם תזכו לשלווה וקבלה עצמית. יש בהן כוח מופלא לעשייה חדשה.

זהו. שיהיה לכולנו שבוע טוב, רגוע ומלא חיוכים

סיגל

אופיר4999

New member
למה את לא מוציאה ספר שירים

למה את לא מוציאה ספר שירים
אם כתבת מאות שירים שווה להוציא ספר
לדעתי זה לא השקעה כספית גדולה
ויתן לך הרגשה טובה ומזכרת יפה
ואם יקנו אותו אולי תחזירי את ההשקעה
יש מקרים שהיו שלפעמים איזה זמר או מלחין יגלה איזה שיר שם אי אפשר לדעת

Sigal H

New member
תודה, שימחת

פרסמתי משיריי ברשת ובכמה עיתונים מקומיים, וחלקם גם הולחנו, וזה מספיק בשבילי בינתיים. (הייתי מצרפת קישור, אבל זה יהיה לגמרי אאוטינג. אם תרצה, בפרטי). אם כבר להוציא משהו לאור זו תהיה ההגדה של פסח שערכתי וחלקה כתבתי (ואיתה אנחנו במשפחה המורחבת עורכים את הסדר כבר עשור), ועתה אני עובדת על איוריה הסופיים. זו, אגב, הסיבה שבגללה נגמרים לי דפי הציור
. אבל זה ייקח עוד זמן מה, תלוי בידיים.

אופיר4999

New member
תודה כול הכבוד

תודה כול הכבוד
לא ידעתי שכבר הולחנו ופורסם אם מפריע לך את לא חייבת לשלוח לינק
מה שתחליטי זה בסדר מבחינתי

למעלה