סיכומשבוע

Sigal H

New member
סיכומשבוע

כולם מוזמנים לסכמ"ש, לפי הסעיפים או בסגנון חופשי:

תקציר השבוע ב-3 מילים
הטוב
הפחוטוב
הבלתי מוגדר
איש השבוע
ספר/סרט השבוע

שיהיה לנו שבוע טוב ושקט

סיגל

Sigal H

New member
סיכומשבועיים

זה מתחיל להיות דפוס קבוע. רשמתי לפניי לטיפול.

תקציר השבועיים ב-3 מילים
: ארבעה-עשר יום.

הטוב:
אנשים שהשתחררו מהמילואים ושבו הבייתה, אנשים שיצאו לשבת. הייתי במרפאת כאב, שום שינוי כמובן, וזה טוב. ההליכונות שלי מתרחבות, אני כבר מגיעה לעץ האלה ולחצבים שפורחים לידו. יותר משאני שמחה על המרחק אני שמחה על היציבות – השביל פה מאוד רעוע ובשיפועים משתנים, זה מסלול אתגרי

הפחוטוב:
טרי מאתמול - עשן בבית ממקור בלתי ידוע. מספיק עשן כדי לברוח עם הביפאפ לבית של ההורים לכמה שעות, בזמן שאחרים בודקים כל שקע, כל מכשיר וכל פינה בבית ומאווררים אותו. לא מצאו כלום ועד הערב הריח כבר התנדף וחזרתי, אבל זה עדיין מטריד ולנשימה ייקח כמה ימים עד שתסתדר שוב. אחי החמוד שבא לרחרח הצביע על מאדה הקנאביס ואמר – אבל העשן הזה (הקנאביס) טוב יותר, לא הספיק לך?

הבלתי מוגדר
: המלחמה הזו...

וגם הזיכרון שלי, והמילים, לא כל כך הלך לי איתם לאחרונה ואני לא מצליחה להגיע לאמצע רשימת המה-שצריך-לעשות, אבל לפחות הפעם לא עשיתי נזקים...

איש השבוע:
אחי. בכבוד.

ספר/סרט השבוע
: עמודי תבל / קן פולט. כמות האלימות שיש בו, זה נורא (היה פה פירוט, חסכתי אותו מכם). הספר אמנם כתוב טוב, אבל בעיניי לא שווה את כאב הלב.

___________ : אני ערה משלוש בבוקר שבת, ואין לי שום תירוץ. לפי החישוב שלי זה יוצא כבר כמעט עשר שעות. אני כל כך הולכת להירדם לאחותי באמצע הסרט שרצינו לראות...

יאללה, שיהיה לנו שבוע זרוע חיוכים

סיגל

bimbo15

New member
סיכמוש של השבוע:

הטוב של השבוע: היה כיף לראות את חיוכיהם של החיילים השבים הביתה, ואת הקהל באשקלון נופש בחוף הים.

פחות טוב: הכאבים הנוירופתיים והפיברומיאלגיים לא מניחים לי. עשו יד אחת להציק לי. וכאבים נוספים כהנה וכהנה, והכל ביחד משרה עלי דיכאון. אתם, חברי הפורום, היחידים שמסוגלים להבין.

ספר השבוע: "זה ג'ונגל שם בחוץ", של הסופרת שכתבה את "סקס והעיר הגדולה". גם כאן היא כותבת
על 4 חברות, נשים חזקות ועל מלחמתן לדחוק את רגלי הגברים ולתפוס עמדה בכירה.

מאכל השבוע: קובה ששלחה לי שכנה.

יציאת השבוע: לנכדי הקטנים, וגם זה בקושי.

תכניות לשבוע הבא: ביקורת אצל הרופא שניתח אותי.

זהו. יש לי הרגשה שקיטרתי קצת הרבה, אבל היה כיף להוריד לחץ.

תודה שקראתם עד הסוף

מצרף גם אני סכמ"ש

תקציר השבוע ב-3 מילים: ושבו בני לגבולם (כמעט)
הטוב: היו מבחינתי שלושה דברים טובים האחד סיום הלוחמה בתוככי עזה בצורה שזה נעשה.
והשני הוא שהבת שלי חזרה מאושרת מהפלגת הידע שלקחה בה חלק לקפריסין והאיים כשהם משיטים את היאכטה בכל 6 הימים
ששהו עליה.
שלישית ייצוג ראשון בבית משפט כעו"ד מהמניין.
הפחות טוב: שוב בעיות רפואיות קשות קפצו לבקר אצלי בגוף,בעיקר ברגליים ובעיניים רוצים מלחמה (הבעיות) יקבלו אותה חזרה.
הבלתי מוגדר: חלומות קשים בשעות שכבר ישנתי מנסה למצא את הסיבה... אדווח שתמצא

איש השבוע: אין לי אחד יש לי 64 אנשים מהשבועיים האחרונים בשבילי ועבורי הם עולם ומלואו.
ספר/סרט השבוע: שני ספרים הקשורים למשפט הראשון הוא "הזכות למות בכבוד" של השופט חשין תענוג צרוף של כתיבה הרמות הגבוהות ביותר והספר השני משפט הכלב ובתוכו כן כן... חוקי הכלב בישראל לפי סוגי הכלבים ותפקידם (זה המשפט שאני מייצג בו כרגע) פגיעה בעיוורת וכלב הנחייה שלה.

מתווספת כאן הדאגה לחברינו הכואב בז נדיר שקראתי שהגיע לבית חולים רפואה שלמה חביבי,ובימבו שסובלת מכאבי נרופטיה ועוד מי כמוני מכיר ומשתתף איתך.
סיגל יקירתי עוד מעט יגיע שוב החורף ונוכל לשתות קפה חם ביחד או עכשיו זירו קר עם קרח עדיין ממתין
וכולכם מוזמנים להצטרף כמובן.
בינתיים היו כולכם חזקים
... עם
חי

Sigal H

New member
אתה תמיד מצליח לחייך אותי

בסכמ"שים שלך, גם כשקשה. הלוואי שהיה פחות קשה. הבעיות הרפואיות החדשות קשורות לכל מה שכבר עברת, או שמשהו חדש קרה? כי באמת שמזמן לא היה אצלך אקשן

&nbsp
וגם עשית לי חשק למפגש פורום. בגליל המערבי, זה טווח הנסיעה האפשרי מבחינתי. מישהו בעניין?
&nbsp
חופן חיוכים. שהשבוע הזה יהיה טוב יותר

לחייך אותי

היי סיגל יקריתי ... ויותר מכך אני שומר על זכות השתיקה

כל מה שאני עובר חזר מהדברים הקודמים שהיו ועכשיו גם בעיניים בא להם להוכיח שהן קיימות ויש שם גלאוומה וקטרקט בשלישי אני נכנס לטפל בזה ובחמישי שוב משהו בחנכיים.
הרגליים שוב לא משהו והניירופטיה שתחרפנה לה במקצת לשמחתה ולצערי.

בשביל לפגוש אותך ואולי אתכם אגיע גם לגליל המערבי.
נשיקות וחיבוק גדול

Sigal H

New member
שלא ישעמם לך, הא?...

אוף, שיתנו לך קצת מנוחה, כל הצרות האלו.
לטפל בעיניים זה אומר ניתוח, או משהו עדין יותר? כך או כך, אני שמחה שאתה עדיין יכול לגלוש במחשב. ועוד יותר כך או כך - שיהיה לך בהצלחה

Sigal H

New member
זה קיטור זה?

מקווה שהשבוע הכאבים קצת ירגעו והדברים יראו יותר טוב.
&nbsp
בהצלחה אצל הרופא! מה קרה עם הניתוח השני, כבר עברת? (הזיכרון שלי הבוקר... |ישן)
&nbsp
חופן חיוכים

למעלה