סיכומשבוע

Sigal H

New member
סיכומשבוע

כולם כולל כולם מוזמנים לסכם את השבוע החולף:

הטוב
הפחות-טוב
איש השבוע
ספר/סרט השבוע
מאכל השבוע
ברכה מוזרה לשבת
מה בשבוע הבא

שתהיה לנו שבת מצחיקה ונחמדה

bimbo15

New member
שבת שלום פורום חביב

הבה נסכמשה:

הטוב של השבוע: אני מרגישה יותר טוב

הפחות טוב של השבוע: לפני שהרגשתי טוב סבלתי מכאבים קשים

איש השבוע: שרת הבריאות יעל גרמן.

ספר השבוע: שום דבר מיוחד.

מאכל השבוע: כנ"ל.

ברכה מוזרה לשבת: שתהיה לנו שבת פעמיים בשבוע...

מה בשבוע הבא: סיכוי להפגש עם החברה הכי טובה והחלפת ספרים איתה.

שבת טובה לכולם עם הרבה פינוק והמעטה במכאובים

Sigal H

New member
מסכמש"ת

הטוב: מתמטיקה זה כיף, למדתי כפל מספרים דו-ספרתיים ועל הדרך המצאתי קיצורי דרך מצחיקים לחישוב כפולות של שמונה ושבע, שכנראה מצחיקים רק אותי, אבל הם עובדים ואני מאושרת כי לפרוש נתונים, לחשב, לנתח, להשתמש באסוציאציות מכאן ומשם ולחבר את הכל למשהו בעל משמעות שבאמת עובד במציאות זה תהליך שכלי עצום ונדיר ולגמרי שווה ריקוד ניצחון

הפחות-טוב: מסתבר שקניתי את הנייר הלא נכון לצבעי מים. חשבתי שכן, טעיתי, יצא מעפן ואני צריכה לצאת מתישהו לקנות את הדפים המתאימים ואח"כ למצוא שוב כוח לצייר. הכנתי את הידיים כל כך יפה, לא הקלדתי הרבה כדי לשמור את מפרקי האצבעות מלכאוב מדי, ניצלתי את החום וחבשתי את האמות הדוק כדי להוריד את כאבי העצמות ושמרתי עליהן יפה שיתפקדו בציור, ובסוף נפלתי על פרט טכני. מעצבן.

איש השבוע: איש יקר, שגם לו יש מספרים, אבל לא בגללם.

ספר/סרט השבוע: סיימתי את הקראת "הארי פוטר וחדר הסודות", והמסקנה ברורה - לדבב את רון זה הכי כיף. הציטוט שעשה לי את השבוע הוא של אדון וויזלי (ההדגשה במקור): "לעולם אל תבטחי במשהו שחושב בכוחות עצמו אם את לא יודעת איפה הוא מחזיק את המוח שלו.

מאכל השבוע: קאפקייק שוקוצ'יפס שאחותי הכינה, והביאה לי בונוס את הצלוחית עם שארית הציפוי השוקולדי

ברכה מוזרה לשבת: שנהיה לחד-קרן ולא לבננה*.

מה בשבוע הבא: תור לאא"ג, שיעור מתמטיקה אחרי זמן רב (אל תשאלו...
)

שיהיה לנו שבוע ממוזג ומועיל ומחוייך

סיגל

Sigal H

New member
מכאן נמחקה הודעה

צר לי, אני לא אוהבת לעשות את זה, אבל יש סגנון כתיבה ופנייה לאחרים שלא אאפשר בפורום.
אנא כבדו זה את זה, או לפחות את הפורום, גם אם אתם לא מסכימים.

תודה, סליחה וחיוך

סיגל

למעלה