סיכומשבועי

סיכומשבועי

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

just gaya

New member
סיכומון../images/Emo70.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:היתי בתל אביב ופגשתי את ביטD= משהו רע שקרה לך השבוע:נמנמנמ לאדעתPP: שיר שלא הפסקת לשמוע:kiss me-new found glory התחדשות השבוע:חצאית תוכנית השבוע:עדי אשכנזי סרט השבוע:לא ראיתי ספר השבוע:לא קראתי מאכל השבוע:שוקולד לבן התמכרתי
יציאת השבוע:לא יצאתי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:מפגש ישראבלוג ופעולת סיום אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:המדריכים שלי וכל מי שיהיה במפגש ישרא ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע:איזה סבא סקסיXDDD תמונת השבוע:אני מחרמנת את ספיידרמןXDD התוכניות שלי לשבוע הבא:מפגש ישרא,פעולת סיום,היום האחרון של החופש)= ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבה(=

ליעתע

New member
חזרתי ../images/Emo6.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: סמינר הנהגה! היה כזה טוב!! משהו רע שקרה לך השבוע:הקומונרית שלי עוזבת='[ שיר שלא הפסקת לשמוע: חחח אמממ שיר מחנה! אל אל אל יזראל! התחדשות השבוע: חולצת הנהגה חח תוכנית השבוע: שבת מלכה בקן, קן קן והרבהה קן סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: שקשוקה תנועתית יציאת השבוע: ההההייייייייי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מממ.. פגישה עם רכזת תיכונים בעיריה? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חור!='[ ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: הייייייייי! ד"א כבר שאלתם תמונת השבוע: מממ אין התוכניות שלי לשבוע הבא:נו כבר שאלתם!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: רוקדים בסלון

שנינה92

New member
קומביייינה DDD:

משהו טוב שקרה לך השבוע: מחנה מדצ"ים פ"ת 2007 וברור ששלייייטה [: משהו רע שקרה לך השבוע: ריב עם חברות :S שיר שלא הפסקת לשמוע: מורלים ^^ התחדשות השבוע: תעודת-סיכה-חולצת מד"צ :) [ חפירס אבל למי אכפת :) ] , צמידים מעלפים שמכרו שם , והמון שתייה P: תוכנית השבוע: 'חברים'/'השיר שלנו' , זה מה שהספקתי בקושי לראות סרט השבוע: בת הים הקטנה ספר השבוע: מאכל השבוע:אוכל של אכסנייה XD , ופטל של ספונג'ה ^^ יציאת השבוע: "אבא של תומר הוא סוג של קוקסינל , נהנהנהנהנהנה" , "**** ביטון משתינה על מכולות נהננהנהנ" ועוד הררבה כאלה D: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להסתכל אחורה בחיוך לחופפש , בידיעה שעשיתי מה שרציתי [: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מצפה לפגוש את המחנה שלי :) ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "המילאומניקים? וודקה ! , המילאומניקים? וודקה ! , המילאומניקים? וודקהוודקהווד , כולם היו יודעים אז טוב מאוד , למי למי יש יותר כבווד " תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ניצול חופש 3> ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה בחלה ציפס סלט :)

ליעתע

New member
יאפ בברנר

אבל כנראה שנה הבאה בן גוריון.. ואני מדברת על התיכונים חח

שנינה92

New member
מדצים רולז! P:

נראלי שכן , הם לא היו בקבוצה שלי אבל בכלליות כזה .. שלו הכי פחות , רק מהשם . רגע באיזה כיתה את ?

טל 182

New member
מה?! כבר?! זה עבר נורא מהר...

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא יכולתי לבוא להופעה של שייגעצ אז חברים שלי הביאו לי את הבקבוק של אבי
משהו רע שקרה לך השבוע: לא יכולתי לבוא להופעה של שייגעצ
שיר שלא הפסקת לשמוע: Away From Me - Evanescence התחדשות השבוע: לא זוכרת...אבל לא נראה לי שהיה =/ תוכנית השבוע: חברים
סרט השבוע: לך תבין נשים ספר השבוע: לא היה... מאכל השבוע: טוסט יציאת השבוע: עם החברים ביום רביעי. היה הכי כיף מכל השבוע! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מפגש פורום פול אאוט בוי!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנשים מפורום פול אאוט בוי וגם ענת תיהיה שם ועכשיו גם עדי אז הולך להיות ממש כיף! ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אחח..כל שבוע שאני מגיעה לשורה הזאת פתאום ה=כ=ו=ל פשוט נמחק לי
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: מפגש פורום פוב ואולי גם ווליום :S ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מ=ה=ר!!!

טל 182

New member
מה?! כבר?! זה עבר נורא מהר...

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא יכולתי לבוא להופעה של שייגעצ אז חברים שלי הביאו לי את הבקבוק של אבי
משהו רע שקרה לך השבוע: לא יכולתי לבוא להופעה של שייגעצ
שיר שלא הפסקת לשמוע: Away From Me - Evanescence התחדשות השבוע: לא זוכרת...אבל לא נראה לי שהיה =/ תוכנית השבוע: חברים
סרט השבוע: לך תבין נשים ספר השבוע: לא היה... מאכל השבוע: טוסט יציאת השבוע: עם החברים ביום רביעי. היה הכי כיף מכל השבוע! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מפגש פורום פול אאוט בוי!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנשים מפורום פול אאוט בוי וגם ענת תיהיה שם ועכשיו גם עדי אז הולך להיות ממש כיף! ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אחח..כל שבוע שאני מגיעה לשורה הזאת פתאום ה=כ=ו=ל פשוט נמחק לי
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: מפגש פורום פוב ואולי גם ווליום :S ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מ=ה=ר!!!

למעלה