סיכומשבועי

טל 182

New member
אני רוצה כל כך!!!!

אבל אמא עושה בעיות
נתתי לה את כל הנאומים האפשריים כבר...אוף אני נורא רוצה ללכת!! אני מקווה שיצא לי בסוף. אם אני אצליח לשכנע אותה אני אודיע לך וניפגש!

ברור שניפגש!

אני ממש מקווה שתליחי לשכנע את אמא שלך ותבואי זה יהיה כזה מגניב.. אם את צריכה במשו תגידי לי =]

טל 182

New member
חחח תודה!! אבל כמו שזה נראה עכשיו...

אין לי הרבה סיכויי... איך אפשר לשכנע הורים פולנים?!

iriiit

New member
סיכוווווום../images/Emo66.gif../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הורדתי את הד
משהו רע שקרה לך השבוע: הלכתי לבצפר בעעע [ לקחת ספרים ]
שיר שלא הפסקת לשמוע: Akon-Sorry Blame It On Me
התחדשות השבוע: אין..
תוכנית השבוע: אלמה פיראאטההה!!1
סרט השבוע: אהבה מוטרפת ( ניראלי שקוראים לזה ככה . . )
ספר השבוע: מנמנמנמ...
מאכל השבוע: על האששש
יציאת השבוע: לישוןן ביםםם[[[=
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: נווייייי , וילדים מהטיוול
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: זה לא אותו דבר !?
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: -
תמונת השבוע:

black rock star

New member
הזמר לא החבר כן../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

למרות שיש לו פרצוף של אהבל >< והיא עקומה

tal iero

New member
סיכומיישן

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא הרבה -_- משהו רע שקרה לך השבוע: בנידודים שלי
שיר שלא הפסקת לשמוע: sum41- pieces התחדשות השבוע:
=[ תוכנית השבוע: שומדבר מיוחד... סרט השבוע: --- ספר השבוע: רוצה את the umbrella academy אבל אין לי מושג איפה יש חנויות קומיקס בארץ....=/ מאכל השבוע: אסאדו !! =]=] יציאת השבוע: בנידודים שלי היו אצלי כל השבוע וכמעט לא יצאתי מהבית.. -סאקס- =[ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לאדעת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לאדעת ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: --- תמונת השבוע: אין לי כח לשים התוכניות שלי לשבוע הבא:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: גרוע ביותר שבת - שלום !!!!

orel4400

New member
יאייייי שבתת :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: הופעה של אמיר :) משהו רע שקרה לך השבוע: מפגש מופ"ת שיר שלא הפסקת לשמוע: the way you are התחדשות השבוע: תיק =]] תוכנית השבוע: הישרדות סרט השבוע: איןן ספר השבוע: איןן מאכל השבוע: ממממממ על האש?! יציאת השבוע: יומולדת לרון =] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ת"א ת"א ת"א אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: פרדיייי %$#$ Q$# ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "נמאס לנו ממלודיות כושלות, אם זאת המוזיקה עדיף כבר לבכות" תמונת השבוע: המורה שלי לשל"ח == מוייששש אני אוהבתתת אותך!!! חחחחח התוכניות שלי לשבוע הבא: לנצל את הטיפההאחרונה של החופש ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היו שבועות יותר טובים.

NA BoldAs Love

New member
את לא מבינה הבנאדם הזה עשה

תקורס משצ''ים! איזה צחוקים איתו במטבח !!

orel4400

New member
נכוןן %$#%$ מויישש :)

חחחחח אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל אני מתגעגעת אליוו [וליריקות שלוו] גם עליכם הוא ירק שהוא דיבר?!

NA BoldAs Love

New member
חח לא הוא פשוט מינה אותי להיות

אחראית המלפפונים החמוצים ..ואז הוא מתעצבן שחצי לא העברתי סלקציה

סיכומישן

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום תל אביב משהו רע שקרה לך השבוע: שלא נסעתי לאפק ולקומונה בסוף שיר שלא הפסקת לשמוע:- התחדשות השבוע: 3 דיסקים תוכנית השבוע: - סרט השבוע:- ספר השבוע: דיוקן הונגרי מאכל השבוע: האוכל אחרי הזובור קבלת כיתת ז' החדשים יציאת השבוע: יום תל אביב של המועצה והזובור משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מפגש קבוצה מהמסעחוף, נעמאמי באה לפה, והווליום אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יש יותר מידי ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: קבוצת הכוסיות הידוע בכינויה כיתת ז' החדשה ברוכות הבאות לנעורים תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: מפגש, נעמאמי באה לפה והווליום ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה

liavii

New member
סיכוםכוםP:

משהו טוב שקרה לך השבוע: מסיבת הפתעה לחברה שלי(היה שמה קרה עוגות XD) ומפגש נוע"ל בתת"א משהו רע שקרה לך השבוע:אמ לא היה שיר שלא הפסקת לשמוע:אממ לא היה שיר אחד.. התחדשות השבוע: כל מיני דברים מת"א תוכנית השבוע: לא ראיתי סרט השבוע:לא ראיתי ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע:פיצה. יציאת השבוע:חח הינו בחנות של נעליים והיה שמה ואנס ונעלי פומה אז חברה שלי שואלת בשיא הרצינות"יואו יש ואנס פומה?! " XD משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדת:p אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אולי את כל החברה מראש העין:) ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: הומו XD תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא:אין בינתייםP: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מעולההההההה:)

יערולה13

New member
סיכוםP:

משהו טוב שקרה לך השבוע: רענן הגיב לי במייספיס משהו רע שקרה לך השבוע:לא נתנו לי ללכת למפגש שיר שלא הפסקת לשמוע:חומרים רטובים- ביט69 התחדשות השבוע: פתחתי מייספיס ושוקס תוכנית השבוע: אין סרט השבוע:כנל ספר השבוע: כנל מאכל השבוע:מקס ברנר יציאת השבוע:נסיעה לת"א משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום=/ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כנל ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: פדופיל תמונת השבוע: נופ התוכניות שלי לשבוע הבא:לצערי אין=/ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:בסדר גמור:) 33333333333>

למעלה