סיכומשבועי

סיכומשבועי

שיר השבוע של אהוד: שיר השבוע בכלליות: אלבום השבוע: הופעה שאתם מחכים לה: משהו טוב שקרה: משהו טוב שיקרה: משהו שאתם ממליצים עליו: משהו שאתם חייבים לספר לנו שבוע טוסט

../images/Emo13.gif

שיר השבוע של אהוד: פלורנטין שיר השבוע בכלליות: תנופה/ בעז בנאי אלבום השבוע: picaresque/ the decemberists הופעה שאתם מחכים לה: אולי אולי אביתר ואמיר צורף מארחים את מאיר ב-26.7 ובטוח בטוח בעז בתמונע ב-14.8
משהו טוב שקרה: סיימתי הכנות כייפיות שהיו לי בשבוע האחרון
משהו טוב שיקרה: אני הולכת לסיים עוד בחינה השבוע.. משהו שאתם ממליצים עליו: בעז בנאי
משהו שאתם חייבים לספר לנו: אני מסיימת תואר עוד 4 בחינות

סיכום שבועי....

שיר השבוע של אהוד: "רחוב האגס 1" שיר השבוע בכלליות: "קצב ברגליים" אלבום השבוע: הראשון של אביתר הופעה שאתם מחכים לה: כל ההופעות שלי יצאו רק בחודש הבא אלא אם כן אני אוכל בסוף להגיע לאביתר בזאפה. משהו טוב שקרה: שהיום בבוקר נגמרו סופית ורשמית ענייני הדוחות לחלוטין. משהו טוב שיקרה: פגישה עם עדי... משהו טוב שאני מקווה שיקרה
משהו שאתם ממליצים עליו: לא ללמוד באקדמיה. ואם כן אז רק אחרי שאתם באמת באמת באמת יודעים בוודאות מה אתם רוצים
משהו שאתם חייבים לספר לנו: ש... נמאס לי ממבחנים.

../images/Emo178.gif

שיר השבוע של אהוד: רוחות הצפון שיר השבוע בכלליות: נוף אחר- יוני בלוך אלבום השבוע: כשהגיטרה מנסרת את הלילה -פורטיסחרוף
הופעה שאתם מחכים לה: אממ השבוע אין כל כך אבל אני מחכה לחוצות היוצר
יש גם פורטיס גם ברי (כל אחד לחוד!!) וגם כנסיית השכל משהו טוב שקרה: ראיתי אנשים שלא ראיתי המון זמן והיה לי חביב משהו טוב שיקרה: יום שלישי אני הולכת לפנימייה
משהו שאתם ממליצים עליו: לשבת על גג של בית ב 3 בלילה ולשתות כוס יין אבל בירושלים כי קריר פה
משהו שאתם חייבים לספר לנו : השיר החדש של דנה אינטרנשונל מעיק

clevelandrocks

New member
שלי

שיר השבוע של אהוד: עיר מקלט שיר השבוע בכלליות: לראות את האור- אפרת גוש אלבום השבוע: החלונות הגבוהים הופעה שאתם מחכים לה: לא בדיוק הופעה- הרובוטריקים בבתי הקולנוע; במבלבי המלך! משהו טוב שקרה: הופעה של משינה ביום הסטודנט (מועד ב') משהו טוב שיקרה: אני (אולי) אעבור עוד מבחן משהו שאתם ממליצים עליו: לא לחתוך ירקות בעירום!!! משהו שאתם חייבים לספר לנו: יש לי מחשב דנדש.

bmt29

New member
נוק נוק

שיר השבוע של אהוד: האור הראשון. שיר השבוע בכלליות: Footprints אלבום השבוע: וואלה לא יודע... הופעה שאתם מחכים לה: דילמה קשה: ב23 לאוגוסט יש הופעה של אהוד בנאי באכזיב כאשר אביתר ואמיר צורף מחממים. באותו הזמן בדיוק תתרחש ברעננה עיר מגוריי הופעת האיחוד של השב"ק ס... מזל שההתלבטות נחסכה ממני משום שאני בחו"ל.
משהו טוב שקרה: ררר שי זלמן!
משהו טוב שיקרה: הופעות והרבה... משהו שאתם ממליצים עליו: John Coltrane!!! JB משהו שאתם חייבים לספר לנו

...

שיר השבוע של אהוד: "בלוז כנעני" שיר השבוע בכלליות: "מישהו לרוץ איתו" אלבום השבוע: "פורטיסחרוף - על משמרת" הופעה שאתם מחכים לה: המון הופעות אבל בעיקר של ברי. משהו טוב שקרה: הייתי עם הילדים של בן דוד שלי וזה משמח אותי משהו טוב שיקרה: לא יודעת משהו שאתם ממליצים עליו: ספר, של דני סנדרסון, עור התוף של קרדיף משהו שאתם חייבים לספר לנו..אין משהו כזה ח סופשבוע רגוע! :)

למעלה