סיכומפגש!
מירבי לא ידעתי לאן לשרשר את זה אז תחליטי את.
well הי'ה ממשששש כיף. אני מודה שחשבתי שי'הי'ה מעאפן בגלל כמות האנשים המועטה, אבל חבר'הההה זאת לא הכמות, זאת האיכות
(מה שמוציא את ורד מהמשוואה) הלכנו מהתחנה לגנים, בעודנו עוקבות אחרי שלטים בלתי נגמרים למפגש המעריצים של ג'סטין ביבר. אחרי התלבטויות רבות החלטנו שלא להצטרף אליו, ופנינו לדשא. ישבנו שם וצחקנו לנו. ריכלנו עליכם המון, שתהיו בעני'ינים. המשכנו לנו ברגל בטיול קצרצר, מירב התלהבה מסוסי פוני וביררה סוגי'ה הרת גורל - האם ניתן להאכיל את הסוסים בבונזו משהתברר שאין אפשרי הדבר, המשכנו הלאה, לעבר פינת הליטוף האקזוטית כשברקע מוזיקה איכותית כגון נומה נומה יאי - גרסת הפסטיגל. אחרי שמירבי הצטלמה עם צב גדול ומהיר, ליטפה אוגר (או כדור פרווה אחר) ושרה חצי פזמון, הרגשנו שמיצינו את התחנה הנוכחית והמשכנו בדרכנו הפסטורלית. בינתי'ים, מאחור - בעקבות צפי'י'ה בחיבורה של מירבי לטבע - נרקמו להן תוכניות על זריקתה של מירבי באיזו חושה - ומשם היא כבר תסתדר. הגענו לנהר וביררנו אפשרות לעלות על סתיו, אבל מסתבר שהיא צריכה יותר משבעה אנשים כדי להיות פעילה.. (אחמ לשם ה'הבהרה ולריסון ה-ורד שבינינו, סתיו היא סירה. אחמ) במבט מאוכזב (חוץ מאיריס שנראתה מבסוטה למדי) עברנו לדשא אחר. מוקפת בדתי'ים, פצחה רעותי בשיחה רמה על החזיר האחרון שיצא לחברה שלה לאכול ועל מעללי יום כיפור שלה. ללא ספק חברי פורום מתחשבים שוכנים פה ישבנו ואכלנו, דיברנו דיברנו דיברנו (זה בכל זאת הי'ה מפגש בנות), אחרי שהמשכנו לאכול חזרנו לדיבור, ואז חלה תפנית בעלילה! ורד חשה בנמלים שעלו עלי'ה, מה שהביא לתוכנית הפעולה המתוחכמת והאפקטיבית ביותר - לעבור עשרה מטרים קדימה, כשהיא יוצאת מנקודת הנחה ששם הנמלים לא עולות על אנשים. זה הצד האינטיליגנטי של הפורום כשרעות קיבלה שיחה דרמטית ("מתי את חוזרת?") מאבא, החלטנו להתקפל וללכת לכיוון הרכבת. עשינו מצווה ותרמנו שקיות דוריטוס לשומרים, איחרנו לרכבת בגלל נשיקות פרידה, ואירחנו לאיריס'קה לחברה. כל הקשקשת הזאת יכולה להסתכם במילה אחת שקוראים אותה כיף, אבל זה לא באופי שלי לצמצם במילים... בנות, הי'ה לי אחה"צ-ערב להיטי, שמחתי לראות כל אחת ואחת מכן (ורד אותך קצת פחות) מקווה לראות את מי שלא הגיע במפגש הבא, אבל גם אם לא... מסתבר שלא נורא
קצת תמונות! השאר אצל ורד. המרושעת 
מירבי לא ידעתי לאן לשרשר את זה אז תחליטי את.