אני חושבת שאני שביעיסטית. בעצם. אני דיי בטוחה.
L limors2 Well-known member 22/4/08 #53 איך הופכים לשביעיסטית? חיחי. אבל הבדיחה בשרשור סיכומפגש הלא נכון.
L limors2 Well-known member 23/4/08 #71 תמונות! זה היה כשחשבתי עדיין שאין מפגש. מכיוון שאני חלק מהפורום והייתי במפגש פורום גלגלצ, זה היה בעצם מפגש מאוחד! אז אלון מפורום גלגלצ הנציח אותו ואני הנצחתי את הנצחתו
תמונות! זה היה כשחשבתי עדיין שאין מפגש. מכיוון שאני חלק מהפורום והייתי במפגש פורום גלגלצ, זה היה בעצם מפגש מאוחד! אז אלון מפורום גלגלצ הנציח אותו ואני הנצחתי את הנצחתו
L limors2 Well-known member 23/4/08 #73 הפורום דרך הפלאפון שלי! הצטלמנו ביחד איתו. וגם עם שנקלים. אבל התמונות לא יצאו טוב
L limors2 Well-known member 23/4/08 #74 ותמונה אחרונה שהיא לא באמת מהמפגש אתמול, אלא מכשראיתי את שיר היום. שיר, מהם סימני האלימות האלה על זרועך?
ותמונה אחרונה שהיא לא באמת מהמפגש אתמול, אלא מכשראיתי את שיר היום. שיר, מהם סימני האלימות האלה על זרועך?
C clyps New member 23/4/08 #75 סימני אלימות כמובן ../images/Emo6.gif איפה התמונה עם היד, הצ'יפס והקולה!?!!?
L limors2 Well-known member 23/4/08 #78 אני בטוחה שלא ראיתם את זה מגיע../images/Emo11.gif היד, הצ'יפס והקולה! וחנה'לה צוחקת
C clyps New member 23/4/08 #85 כתבתי תהום עם א'. לא שמתי לב...... אני רשמית מחרימה את עצמי. מעתה לא אכתוב עוד בפורום. היו שלום.
L limors2 Well-known member 23/4/08 #86 ולמה נראה לך אמרתי את מה שאמרתי?../images/Emo3.gif מה חשבת, שאני סתם נהנית לכתוב דברים חסרי קשר? את הולכת, אני מתה- מה יהיה עם הפורום?
ולמה נראה לך אמרתי את מה שאמרתי?../images/Emo3.gif מה חשבת, שאני סתם נהנית לכתוב דברים חסרי קשר? את הולכת, אני מתה- מה יהיה עם הפורום?
L limors2 Well-known member 23/4/08 #82 ../images/Emo124.gifחנה'לה../images/Emo124.gif התבקשתי למסור לך על ידי חברי פורום גלגלצ, שמחכים לחפירה שלך!
../images/Emo124.gifחנה'לה../images/Emo124.gif התבקשתי למסור לך על ידי חברי פורום גלגלצ, שמחכים לחפירה שלך!