אז מה, לחפור?
אבל אתם לא חפרתם. לא רוצה להיות השונה והיחידה! רק אומר ששיר שלחה לי סמס ואמרה שהיא לא תהיה בת"א. אז אין מפגש. כתבתי זאת בפורום, כי ראיתי שאיתמר כתב שהוא יגיע. קיוותי שהוא יראה את זה. מסתבר שהוא לא ראה, כי הוא חיכה לנו ב2 ולא היינו שם
אבל הוא מצא אותי בג'ויסטיק
פתאום שיר סימסה ושאלה אם אני בת"א ונוכל להציל את המפגש. אמרתי שכן, ושגם איתמר נמצא! היא אמרה שהיא באה. היא נאבדה בגג
ישבנו, הם דיברו להם על עניינים מוזיקלים והשתעממתי כמעט לחלוטין מהשיחה שלהם. מזל שחברי פורום גלגלצ ישבו ממש לידי ושיעשעו אותי
אני לא אנקוב בשמות, ותצטרכו לנחש על מי אני מדברת לבד, אבל ירדו עלי ועל אהבת הגלגלצ שלי ודי אמרו שאני לא ראויה לשמוע עוגיות. חבל שלא דחפו אותי מהגג וזהו
הלכנו לטאוור. קניתי דיסק. שיר ואיתמר רצו להם בפראות אל קופסת חיסולים וחיפשו חיסולים. אני חושבת שהם לא מצאו כלום. הסתובבנו קצת. קנינו קולה. היה קשה
שיר ואיתמר רצו לאכול. הלכנו לחפש להם אוכל. 2 מחברי פורום גלגלצ הצטרפו אלינו. שיר ואיתמר אכלו. אנחנו הסתכלנו. 2 מחברי פורום גלגלצ הלכו. אנחנו נשארנו. הסתכלנו בתמונות במצלמה שלי. הסתכלנו בתמונות במצלמב של שיר. איתמר מאד נהנה
הלכנו לג'ויסטיק. איתמר השפיל את עצמו
אבל אשאיר לו את הבחירה של האם לפרט או לא
ליווינו את שיר לרכבת, כי היא רצתה ללכת. איתמר ואני ליווינו אחד את השני כי התחנות שלנו היו בדרך אחד של השני. אהה, וגם דיברנו הרבה. הדיבורים השתלבו במהלך המפגש
היה כיף, הפסדתם שלא באתם
מסתבר שחפרתי בכלזאת.