שכחתם את מסמר הערב ../images/Emo54.gif
מיצי! (סיכמנו על "מיצי"?) אחח, איזו חתולה איכותית, שלא התפשרה על הדבר הזה שמכרו לאיציק בטענה שמדובר באוכל. אני אפילו סולחת לה על הנשיכות לקראת הסוף. כפר סבאניקים - אם תראו אותה, תמסרו לה שהייתי מאמצת אותה אם לא הייתי אלרגית לחיות
והמפגש - היה פשוט נהדר!
אני עד עכשיו מחייכת כל חמש דקות כשאני נזכרת באיזו בדיחה מאתמול. כולכם מקסימים ואנשים טובים ואני לא מאמינה שלא באתי למפגשים הקודמים! אני כל כך באה לכל מפגש מעכשיו! המשחק היה ממש מוצלח. אני רוצה לנסות אותו עם חברים שלי אבל אני מפחדת שבהשוואה אליכם הגירסה שלהם כבר תיראה עלובה
לא רק שהמפגש שיפר לי את מצב הרוח, הוא הפך את השבוע הזה לאחד המוצלחים שהיו לי כבר הרבה זמן
וקצת על כל אחד, לפי הסדר שבו פגשתי אתכם:
יעל - שוב סליחה עם האיחור! תודה שהנעמת את זמני בדרך לשם ובחזרה, את מצחיקה ומגניבה ומעניינת והיה לי ממש כיף
רון - תודה על ההסעה, ועל זה שאת כזאת מצחיקה באופן טבעי וכיף להיות איתך. אבל בעיקר על שניווטת את השיחה הרחק מהאח הגדול ולעבר מחוזות קצת יותר מוכרים לי
מוריה - אני מצטערת על ה"נאנחת בשקט", אבל את חייבת להודות שלהאנח
כששקט זה פחות מגניב
אה, והחיבוקים שלך ממש חזקים ומוצלחים.
ענבר - אוסקר!
הדמויות שלך כל כך אמינות והמשחק כל כך משכנע. היה כיף שבאת, תראי סקראבס, ובואי שוב
ג'וני - מקווה שעד המפגש הבא תהיה ג'וני באופן רישמי. בכל מקרה, הפתעת לטובה - היית גם שנון כמו שציפיתי וגם היית מגניב יותר מהמצופה למפגש ראשון. אתה גורם לאלו מאיתנו שבמפגש הראשון שלהם ישבו בשקט והסתכלו מסביב בבהלה להראות רע. אני עד עכשיו מתאוששת מההצעות המגונות שלך. אם כי האשמה היא של שאר החבר'ה - מה הם חשבו כשהם צירפו שני אנשים שבבירור מתמחים בלהיות מאחורי הקלעים לשחק *ביחד* באותה סצינה? זה חלוקה לא הוגנת! וזה הרי ידוע שבמאים לא יודעים לשחק. חוץ מזאק בראף. בקיצור, אתה הלסבית הכי מצחיקה שאני מכירה
עדי (כי היא עקפה אותכם בריצה) - את מזמינת האוכל המוצלחת ביותר שראיתי! כולם צריכים חברה כמוך
וגם אני הייתי בטוחה שזה "המבורגריה".
איציק - לרוב אני לא רואה סרטים כאלו, אבל בגלל שאתה טוען שזה כל כך טוב, אני הולכת לראות את "מת לצעוק". אתה בחור ממש טוב, והיה כיף לשבת לידך
חן - תודה על ההסעה ועל הכוונה הטובה (הדיסק של העורבים), גם הדיסק השני היה טוב למרות שלא הכרתי הרבה שירים ובכלל אני בפיגור בכל מה שקשור לאינדי. אתה כל כך מצחיק שעד עכשיו כואבת לי הבטן (אם כי לאוכל הנוראי הזה בטח יש חלק בדבר). וכמובן
חיה - היית ממש נחמדה אלי במפגש הראשון שלי (חייכת אלי!) ושמך באמת עלה כל כמה דקות. אני ממש מחכה לראות אותך בחנוכה!
היילייטים: - ג'וני יוצא מהארון באמצע הסצינה. בפעם הבאה תתריע לפני או משהו! - "שניה, אני יולדת"
- הפרחה והפסיכולוג\ית
אגב, האם אני היחידה שחשבה כל הסצינה שהיא צריכה להגיד "אני מדברת עם החתולים שלי והם עונים לי בקול של אמא שלי!"? - "עבדתי בלחם"
- ה-ABC מהסוף
ענק!!! - ה"נאנחת בשקט"
היו עוד המון רגעים מוצלחים, כל דקה של המפגש היתה מצויינת. צילמתי שלוש תמונות ואת סצינת הילד הסומלי. לא רואים כלום בגלל החושך אבל שומעים לא רע. אני אנסה להעלות ליו-טיוב. תודה לכולכם על מפגש מדהים, אתם נפלאים אחד אחד ואחת אחת!
נתראה בחנוכה