סיכומפגש כפר-סבא!!!

hodown

New member
אני אוהבת אוהבת אוהבת מתה מתה מתה עליך!

אני כללללללל הזמן חושבת עלייך!!!

Roncha87

New member
מוריקה נפלה

ומילאה את תפקידך כראוי
סתם נו לא זוכרת אבל זה היה קשה...
שיגיע כבר חנוכה!!! תסתכלי על התמונות בפייסבוק!

Angelus

New member
../images/Emo45.gif החלק הכי חשוב

הרוח הישראלית נכנסה במוריה, ולו לשניה, וגרמה לה למעוד (אבל בשקט).

jess r

New member
שכחתם את מסמר הערב ../images/Emo54.gif

מיצי! (סיכמנו על "מיצי"?) אחח, איזו חתולה איכותית, שלא התפשרה על הדבר הזה שמכרו לאיציק בטענה שמדובר באוכל. אני אפילו סולחת לה על הנשיכות לקראת הסוף. כפר סבאניקים - אם תראו אותה, תמסרו לה שהייתי מאמצת אותה אם לא הייתי אלרגית לחיות
והמפגש - היה פשוט נהדר!
אני עד עכשיו מחייכת כל חמש דקות כשאני נזכרת באיזו בדיחה מאתמול. כולכם מקסימים ואנשים טובים ואני לא מאמינה שלא באתי למפגשים הקודמים! אני כל כך באה לכל מפגש מעכשיו! המשחק היה ממש מוצלח. אני רוצה לנסות אותו עם חברים שלי אבל אני מפחדת שבהשוואה אליכם הגירסה שלהם כבר תיראה עלובה
לא רק שהמפגש שיפר לי את מצב הרוח, הוא הפך את השבוע הזה לאחד המוצלחים שהיו לי כבר הרבה זמן
וקצת על כל אחד, לפי הסדר שבו פגשתי אתכם: יעל - שוב סליחה עם האיחור! תודה שהנעמת את זמני בדרך לשם ובחזרה, את מצחיקה ומגניבה ומעניינת והיה לי ממש כיף
רון - תודה על ההסעה, ועל זה שאת כזאת מצחיקה באופן טבעי וכיף להיות איתך. אבל בעיקר על שניווטת את השיחה הרחק מהאח הגדול ולעבר מחוזות קצת יותר מוכרים לי
מוריה - אני מצטערת על ה"נאנחת בשקט", אבל את חייבת להודות שלהאנח כששקט זה פחות מגניב
אה, והחיבוקים שלך ממש חזקים ומוצלחים. ענבר - אוסקר!
הדמויות שלך כל כך אמינות והמשחק כל כך משכנע. היה כיף שבאת, תראי סקראבס, ובואי שוב
ג'וני - מקווה שעד המפגש הבא תהיה ג'וני באופן רישמי. בכל מקרה, הפתעת לטובה - היית גם שנון כמו שציפיתי וגם היית מגניב יותר מהמצופה למפגש ראשון. אתה גורם לאלו מאיתנו שבמפגש הראשון שלהם ישבו בשקט והסתכלו מסביב בבהלה להראות רע. אני עד עכשיו מתאוששת מההצעות המגונות שלך. אם כי האשמה היא של שאר החבר'ה - מה הם חשבו כשהם צירפו שני אנשים שבבירור מתמחים בלהיות מאחורי הקלעים לשחק *ביחד* באותה סצינה? זה חלוקה לא הוגנת! וזה הרי ידוע שבמאים לא יודעים לשחק. חוץ מזאק בראף. בקיצור, אתה הלסבית הכי מצחיקה שאני מכירה
עדי (כי היא עקפה אותכם בריצה) - את מזמינת האוכל המוצלחת ביותר שראיתי! כולם צריכים חברה כמוך
וגם אני הייתי בטוחה שזה "המבורגריה". איציק - לרוב אני לא רואה סרטים כאלו, אבל בגלל שאתה טוען שזה כל כך טוב, אני הולכת לראות את "מת לצעוק". אתה בחור ממש טוב, והיה כיף לשבת לידך
חן - תודה על ההסעה ועל הכוונה הטובה (הדיסק של העורבים), גם הדיסק השני היה טוב למרות שלא הכרתי הרבה שירים ובכלל אני בפיגור בכל מה שקשור לאינדי. אתה כל כך מצחיק שעד עכשיו כואבת לי הבטן (אם כי לאוכל הנוראי הזה בטח יש חלק בדבר). וכמובן חיה - היית ממש נחמדה אלי במפגש הראשון שלי (חייכת אלי!) ושמך באמת עלה כל כמה דקות. אני ממש מחכה לראות אותך בחנוכה!
היילייטים: - ג'וני יוצא מהארון באמצע הסצינה. בפעם הבאה תתריע לפני או משהו! - "שניה, אני יולדת"
- הפרחה והפסיכולוג\ית
אגב, האם אני היחידה שחשבה כל הסצינה שהיא צריכה להגיד "אני מדברת עם החתולים שלי והם עונים לי בקול של אמא שלי!"? - "עבדתי בלחם"
- ה-ABC מהסוף
ענק!!! - ה"נאנחת בשקט"
היו עוד המון רגעים מוצלחים, כל דקה של המפגש היתה מצויינת. צילמתי שלוש תמונות ואת סצינת הילד הסומלי. לא רואים כלום בגלל החושך אבל שומעים לא רע. אני אנסה להעלות ליו-טיוב. תודה לכולכם על מפגש מדהים, אתם נפלאים אחד אחד ואחת אחת!
נתראה בחנוכה

Roncha87

New member
חמודה!! אני זו שהתחילה

לקרוא לכל חתול מיצי. זה פשוט מתבקש. אי אפשר לעשות להם רק פס פס פסססס.. הם צריכים שם

jess r

New member
כמה מילים על ההמבורגריה

"המבורגריה" זה מהמילה "המבורגר", שזו מילה בעברית. "הבורגריה" זה מהמילה "בורגר" שזה המבורגר באנגלית. מכאן שהרבה יותר הגיוני להניח שלמקום הזה יקראו המבורגריה, כי אנחנו בישראל, כזה כאילו

TheLost

New member
../images/Emo45.gifגם אני שמעתי את ה-מ'.

זה אפילו היה קצת טוויסט שקוראים לזה "הבורגריה". אחר כך הבנתי שזה קצת טיפשי שיקראו לזה "המבורגריה" בלי ה' הידיעה. מממ. וגם את היית מגניבה! והרבה יותר שנונה! אני ממש התאמצתי שיצא לי מצחיק ולך בשלוף יצאו שנינויות וחדויות נוספות.

Angelus

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ה-עבדתי בלחם באמת היה גדול! היה כיף לראות אותך, ויותר מנשמח לראות אותך גם בפעם הבאה.
אגב, אני תומך באוסקר לענבר. ותודה..

Roncha87

New member
אני ממש ממש שמחה שנהנית כל כך

איזה יופי שעשינו לך את השבוע!
צילמת את הילד הסומלי?! שיאללה פדיחות רציניות חחחח תבואי כל יום

Ch3nf3l

New member
זה היה ביתי.. עם גינה..

אחח, אין כמו מפגש בכפר-סבא. חוסך ממני מאמץ, חוץ מהסברים כלשהם. רציתי לאסוף את יעל ויווה, אבל רון בדיוק הגיעה וחסכה לי עבודה. תענוג. אז נסעתי לתחנת הרכבת על מנת לאסוף את ייצק ועדי, וכמובן שהבחורה התיישבה לידי (ושימו לב, לא התכוונתי לאיציק הפעם). לא כל-כך הסתבכתי, הצלחתי להגיע לפארק בשלום, למרות שהחלטתי להשתלב בדיוק כשחלפה משאית לידנו, ולא היה כזה מקום. אבל אני מתחמק מכל סיטואציה. נכנסנו לפארק, והחלטנו לדפוק ריצה למטה למקום שלכם. בגלל שהראיה שלכם דפוקה, טעיתי ורציתי לכיוון הדתיות מתחת לסככה (זה לא היה כזה הבדל, אתם הייתם דתיות בלי סככה). מה אני אגיד.. היה כיף. נתחיל בניובי'ס. יווה (ג'ס ררררר) - חחח היית מן תחליף למיכל, אתן אפילו מעט דומות, אבל את גרסה שקטה יותר והייטקית פחות. בכל מקרה, היה נחמד לפגוש אותך. מצטער שלא הכי הכרתי אותך לפני זה, אבל תמיד יש פעם ראשונה לכל דבר... והפצצת כשהיית עם ג'וני. במן אדישות כלשהי הראית לו מי הבוס (וזה חשוב כשאתן לסביות). ג'וני(ה-אבוד) - הנה התסריטאי הכפר-סבאי שרציתי לפגוש בו. חוץ מהחולצה האדירה, היית אחלה בנאדם. די משעשע, נפתחת יחסית לפעם ראשונה (אני בפעם הראשונה שתקתי לחלוטין). ואם תחפור על האח הגדול עוד פעם אחת, סביר להניח שלאשך הימני שלך לא ישאר אח ולא גדול. ראה, הוזהרת. ובטרמפיסטים... איציק(אנחלוס) - מה עוד אפשר להגיד עליך? אתה פשוט אשכנזי. וקצת הפתזמת, אבל מותר לך.עוד 3 חודשים, אה? מפגש הבא אזרח? עדי(במבה ביסלי גריל) - אין עליך. ברצינות. חבל שלא הצצתי בפלאפון של איציק לתמונות החושניות, אבל באמת שאני מת עליך. את בחורה ממש מצחיקה, איך נתנו לך להיות קצינה? ובנוכחים.. יעל - היית חייבת לבוא עם החולצה הזאת, מה? חבל שאני לא אראה אותך (ואת החברות בנות ה-20 שלך) באינדינגב, היה דווקא יכול להיות מגניב להיות איתך בפסטיבל מוזיקה כלשהו. לא נורא, פעם הבאה בתקליט הבנויה? מוריה - נו, כל מפגש לכתוב אותו הדבר? את מותק, פשוט מאוד! מקווה שלא נאנחת בין הפסקאות שלי. רון - רוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן, SK שליידר. חחח את מלכה. הפעם לא הבאת יותר מדי הפתעות, אבל עדיין לא באת בידיים ריקות. תודה לך, שאת מקריבה שעות נסיעה (ותאי מוח של חברה תמימה) כדי להגיע למפגשים האלו. וזהו. היה נורא מצחיק. מצטער שסיני ספידי היה גרוע. אבל עדיף מהמבורגיה (ובטח שמהולטרס). הייתם כולכם אדירים. צריך לעשות עוד משחקי אילתור לפעם הבאה...

Angelus

New member
sk שליידר../images/Emo6.gif

ובלי קשר בכלל - כמה זמן יש לך את החתימה הזאת?

Roncha87

New member
יש תמונות בפייסבוק

רק מי שחבר שלי יכול לראות אותן נה נה בננה
(ראו את הסמיילי הזה כהוצאת לשון אימתנית) מוריקה התנדבה להעלות את המיטב לפורום (כי אני עצלנית ותפוז איטי מידי) כך שלמי שאין פייסבוק (ג'וני) שיתאפק קצת. ערב נעים לכולם!

TheLost

New member
מוריה שלחה לי את הקבוצתית.

חה חה אני יותר גבוה מכולכם! ואני הכי צעיר! איזה קטע. לפעמים זה שהעולם מעוות דווקא כן פועל לטובתי
(סתם, סתם, היה שם בטח איזה קטע עם המדרכה. בטח הצלמת המופרעת [בגלל שהפרענו לה] ראתה שאני כפרסבאי אז החליטה להיות לטובתי. בכלמקרה יצאתי גבוה, וכשנראה את התמונות בעוד 20 שנה, אף אחד לא יגיד "המדרכה הייתה בשיפוע". יגידו "ג'וני יותר גבוה מאנשים שכבר השתחררו מהצבא") דרך אגב כשמסתכלים על זה הרבה זמן (או 2 שניות) זה נראה כאילו חן ויעל סוחבים אותו או משהו...

jess r

New member
ואי, רון

איך מוצאים אותך בפייסבוק? אני יודעת שכבר הוספתי אותך מתישהו, אבל העניין הוא שאין לי מושג מה הסיסמה שלי ויש לי כמה משתמשים... ובקיצור אני צריכה להוסיף אותך מחדש.

למעלה