סיכומפגש כפר-סבא!!!

Ch3nf3l

New member
סיכומפגש כפר-סבא!!!

כן, פתחתי, כי אני כבר בבית. אבל אני אחכה שאתם תכתבו קודם. חה.

TheLost

New member
DUDE

אני רציתי לפתוח!
טוב אנשים, נראה לי שאני פורש מהפורום
אתם פשוט הרבה יותר מגניבים במציאות. זה מבאס לדעת שאני מקבל כאן כל הזמן את הגרסא המצונזרת והמשעממת.
ביי סתם, נתראה בחנוכה (אני כבר התחלתי ללמוד את הדרך לקרית אתא. אז רגע, זה בישראל?). והיה כיף מאוד (יחסית למפגש ראשון, אי פעם. עם המין האנושי. בכלל.
) וגם בעיקר מצחיק [מצטער שצחקתי חזק מידי. אני יודע, זה בעיה] וזהו. ד"א אחרי שיצאתי ראיתי את הילד הקטן על האופניים עוד עושה סיבובים בתוך הפרק. והוא קרה לנו משועממים! פחחח. שילך לרכב על הסוס הזה שם.

Roncha87

New member
חחחחחח סוס, חמור

מה שזה לא יהיה. הוא בהחלט היה יותר משועמם מאיתנו! אז רגע, אתה טוען שמשעמם פה?! חחח סתם סתם. יופי שהיה לך טוב, מגניב. מפגש ראשון זה קשה, וכמו שג'ס אמרה- אתה בהחלט גורם לכל מי שבא במפגש הראשון ושתק להראות רע (כן כן, גמני! תשאלו את איציק).

Angelus

New member
כפ"ס.. כפ"ס.. עיר הפשע והרשע

קודם כל אני מוכרח להודות לחן על הנהיגה -הזהירה- (למרות ההשתלבות לנתיב עם מגה-משאית במהירות 400 קמ"ש). תודה שהסעת אותנו. אותו דבר לגבי רון -- תודה על ההקפצה לנתניה, ומקווה שנהנת בסקוואלה ארט ובחרת בחכמה. המפגש היה טיפ-טיפה שונה מהקודמים, כיוון שהפעם הגיעו, מלבד לקבועים, גם יוה שהגיעה מירושלים, ג'וני שהוא בעצמו איש ואגדה, וענבר - שמבחינתי היא ההפתעה הכי מצחיקה של הערב (שב במקום, חן. גם אתה הפצצת). תמיד טענתי שעוד אנשים צריכים להגיע (רק איכותיים), ומי שלא מגיע - מפסיד. בנוגע למיקום... תראו, מלבד לילד האתיופי שלא היה מנומס כל-כך, ומלבד לעובדה שלראשונה בחיי מישהו מאן לבקשה פשוטה כמו לצלם (תגידו אחר-כך שבנתניה לא מנומסים..), היה דווקא די... חשוך. סתם, היה מיקום אחלה. הזכיר לי את יום-העצמאות (רגע, לא היינו בפארק רעננה?) של ימי התיכון. המשחק שיעל העלתה היה מצוין ובמקום. אני נחנקתי מצחוק מכל מי שעלה, בייחוד מהערת ה- "אני יודע לספור את ה- abc מהסוף - cba" ומענבר כשענתה, בזריזות ובשנינות "קפטילסטית!"
כנ"ל מהתגובות החדות של יוה לכל מה שג'וני הבזוי שיגר לעברה (הזמנות לכל מיני ..). אה, כן, ומישהו צריך להרים את הכפפה ולהתקשר לסיני-ספיד ולהסביר להם שהדבר המהיר היחיד שקרה היה הריצה לשירותים אחרי הבשר חתול שהם נתנו לנו לאכול. היה עדיף לשחד את העובדים בכסף הזה על-מנת שיצלמו אותנו בווידאו במהלך כל המשחק. וכמובן אחרונה וחביבה - חיה. אל תחשבי לרגע ששכחנו אותך. חסרת לנו, ומקווים שהולך לך חלק וקל.. ותבואי בחגים! נשתמע.

TheLost

New member
זה לא הייתי אני, זאת הייתה הדמות.

מה לעשות שהבאתם לי דמות כזאת, לדעתי זה היה דיי צפוי שדמות שבוכה כי חבר שלה זרק אותה, והיא עושה את זה בזמן שהיא מטילה את מימיה, דינה- להיות לסבית (העובדה שהחבר זרק אותה מעידה על ביטחון עצמי נמוך ורגשי נחיתות שנובעים מהעובדה, "האם אני לא אמצא חבר בגלל שאני נמשכת לבנות? אני לא רוצה להימשך לבנות! לא רוצה!". הקונוטציות המיניות שבהטלת מימים, וכו').
don't blame the screenwriter

Angelus

New member
למען האמת

אני לא הבנתי כיצד הגענו מסצינה תמימה ומטופשת שרואים בכל סרט חמישי, לסצינה שאפילו showtime היו חשים נבוכים להעלות לשידור.
יש כמה משפטים מהסצינה שיהיו חרותים בזכרוני המון זמן...

creepy creep

New member
*נאנחת בשקט*../images/Emo3.gif

ובכן, הגעתי הביתה בשלום. את הסיכום שלי תקבלו מחר כי אני ממש עייפה, ויש לימודים ומבחן בתנ"ך
לילה טוב אנשים יקרים ואהובים

creepy creep

New member
הגיע הרגע.

מה כבר יש לומר? אין דרך טובה מזו לסיים את החופשה הקצרה והנהדרת הזאת. התחלתי את דרכי המשותפת עם רון בצומת גולני[ויש שם יותר מדי תחנות ליותר מדי כיוונים
] ולאחר מספר דקות נסיעה+המתנה[הכל בגלל פנינה/שושנה הסנילית
] אספנו את ענבר המקסימה. הדרך הייתה משעשעת במיוחד. גילינו פרטים מעניינים על מס' שירים בגלגלצ[אז הן לא באמת לסביות?אחיות?עם חבר?
] ועשינו עצירה להתרעננות[תרתי משמע
], ולבסוף, אחרי כמה דקות של פאניקה ופחד, מצאנו את דרכנו והגענו לכפר סבא. אספנו את יעל וג'ס שחיכו לחן[שבכלל חיכה לאיציק ועדי] בשלווה בטרמפיאדה והגענו מאושרות ושמחות לפארק העירוני. אחרי סיבוב בגן המשחקים המגניב וביקור בשירותים שעלה 24 ש"ח
הגיע אלינו ג'וני[יונתן!] הצעיר
התמקמנו לנו בדשא הירוק ליד מפגש פורום דתיות
ואז הצטרפו אלינו עדי, ושני הגברים בלי מדים, חן ואיציק. ועכשיו, נדלגה לנו לשלב האהוב עליי! לפי סדר הישיבה... ג'ס- אשת החתול
היה כיף לראות אותך שוב. יצאת תותחית במשחק עם השירותים במטוס והתמורה למחיר
. מקווה לראות אותך גם במפגש הבא. איציק- אתה גבר גבר
אולי יום אחד תלמד את כל שמות הקריות בע"פ[רק 5!], ובינתיים נסתפק בנכונות שלך להגיע עד לקרית אתא. ד"א, קנית לי כרטיס רכבת לחיפה, והייתי צריכה לרדת בלב המפרץ, וזה עולה יותר. לא הבנתי למה המכונה בלב המפרץ לא קיבלה את זה ובסוף יצאתי מהדלת חירום ואף אחד לא שם לב
חן- אתה פשוט מלך. אין לי מושג מאיפה אתה מביא את האילתורים שלך אבל זה פשוט גאוני. כבר התרגלתי לראות אותך עם מדים
ואתה חייב להתחיל להתמצא בעיר שלך! זה מטריד. עדי- התינוק שלך יוצא!
תמיד כיף לראות אותך, ואפילו לא הספקתי להיפרד כמו שצריך בגלל הרכבת. ח"ח על הארגון של האוכל[ונתעלם לרגע מהאיכות שלו. זאת לא אשמתך.].
ענבר- שמחתי מאוד להכיר אותך. היית פרחה למופת
בהצלחה בטיול+עבודה שלך בחו"ל
רון-
תודה על הטרמפ. הנסיעות איתך הן חוויה מיוחדת. את נשמה
ואת יודעת מה אני חושבת עלייך. ח"ח על הטאג ניימס. אין לי מושג איפה שלי
אבל הם היו יפים מאוד. ד"ש לארנב המעוות. ג'וני- אני רואה ששרדת
היה טוב לראות אותך סוף סוף. אתה מאוד מטריד בתור בחורה שזרקו אותה ורוצה להפוך ללסבית, אבל נסלח לך. יעל- הו יעלייי. אהבתי את הכאפיה שלך[למרות שוויתרת על העקרונות שלך
] והיה משמח ביותר לראות אותך שוב. אולי תסדרי לי את אח של הראל מויאל, או לפחות את אחות של שפרה?
ואחרונה חביבה- חיושקה
לא עברו חמש דקות מבלי שמישהו יזכיר אותך. וזה היה עצוב מאוד. אבל רואים אותך בחנוכה. אני מתגעגעת נורא. וזהו. נהניתי מאוד, ואני מקווה מאוד לראות אתכם במפגש הבא בקריה החביבה שלנו. אולי אפילו נצליח להביא את אביעד החייל.

Angelus

New member
../images/Emo13.gif

אחרי כל הסיכום אני מעוניין להבין דבר אחד - מי זו פנינה/שושנה הסנילית ??!

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif זוהי פנינה!!

בהחלט שווה איזכור! זה היה הזוי. אם היית מכירה אותה אז בכלל היית מבינה
אני אכין לך טאג חדש.. הדפסתי מלא
הוא מוסר לך בחזרה ושאם עוד פעם אחת תגידי עליו שהוא מעוות הוא ייכנס בך
אוהבת יקירה

mikmik000

New member
מקווה שיש תמונות ../images/Emo13.gif

ובפעם הבאה אני אגיע.. הפעם ברצינות -_- [לא ראיתי אתכם מאז המפגש בנתניה.. זה היה כבר לפני איזה שנה נראה לי חח :X]..

Roncha87

New member
תמונות יועלו לפייסבוק בקרוב

ובפבואר זאת תהיה שנה. תבואי פעם הבאה

Roncha87

New member
סיכומפגש כפר סבא../images/Emo70.gif

אתם נחמדים. היה כיף. לילה טוב. סתם, הייתי חייבת עם כל הציניות והשנינות שנשפכת כאן! בקצרה, אבל יותר ארוך מכל מי שכתב הודעת סיכום פה (איציק ממך ציפיתי ליותר!) אני אגיד כמה מילים. ראשית, תמיד כיף לראות את כולם, חבורה חמימה ומצחיקה וזה בהחלט מספר שעות אשר מועברות בצורה הכי טובה שאפשר. נחמד שאנחנו עושים את המפגשים לפי ערים ושיצאנו קצת מבועת העזריאלי והגן המשולש. ככה יוצא לי להיות במקומות שלא הייתי ולהכיר. אנחנו ממש אנשי העולם הגדול
היה מפגש מאוד מיוחד ומהנה, הוא היה פחות קשור לסקראבס אבל כבר מזמן ציינו שאנחנו כבר יותר חברים שנפגשים מידי פעם כדי לצחוק ולהתעדכן. ועכשיו המסורת (שמשום מה לא כתבו אותה עדיין). סדר השמות לא מראה על שום דבר
ילצ'יק- ילדת לונדון יקירה. כיף לראות אותך תמיד (זה משפט שחוזר על עצמו אבל פשוט הכי נכון). שיהיה לך המון בהצלחה בתחילת הלימודים- היינו צריכים לציין את זה יותר. היית מלכה עם המשחק הזה, זאת בהחלט הייתה הצלחה מסחררת קבלי פרח
חן- אין עליך. באמת. אתה גאון קומי כמו שציינתי באוטו. השנינות שלך מטורפת ואתה מצחיק כל שנייה. כל מפגש אתה מתעלה על עצמך! מרענן לראות אותך וזה באמת כיף
מוריקה- יקירתי. הנאנחת בשקט. אחח שושנת העמקים.
את מדהימה ואני אוהבת אותך. זהו. חחח סתם באמת אנחנו צריכות להפגש יותר, אחוות צפוניות. שמחה שהגעת הביתה בשלום
יוה (ג'ס)- אני מאוד שמחה שנהניתי. לאט לאט את נפתחת ומצטרפת ובאמת שאת משרה אווירה טובה במפגשים שהיית. ההערות השנונות שלך בהחלט הפציצו
אין ספק שהיו לך יציאות שייחרטו להרבה אנשים בראש לעולם
. תבואי שוב! כיף איתנו
ג'וני- נעים להכיר!! סוף סוף האיש והמילים החדות שאוהב את האח הגדול ויש לו איזה פרויקט מיסתורי שקשור לתסריטאות
. באמת נחמד לראות אותך סוף סוף. אני מקווה שהשארנו עליך רושם טוב ושיחסית למפגש פורום ראשון (מעולם) היה לך בסדר ולא נשארו לך צלקות
עדי- מלכה! אחח היציאה שלך עם המפתח הרגה אותי
אבל בכלל את פשוט אחת הבחורות האיכותיות שיצא לי להכיר. שוב, לא הזכרנו מספיק את הטיסה שלך! אני מקווה אולי לראות אותך שוב לפני (נארגן משהו אה?)
איציק- מנהל הפורום היקר. לעולם תהיה על מדים (עוד שלושה חודשים?! זה מטורף! הזמן טס. לי לפחות
). אין כמוך ולא יהיה. ההמלצה על המרק בטטה באה שנייה מאוחר מידי ונפלנו על הזמנות ממש ממש ממש לא משהו, קצת התאכזבנו, אבל נבוא לחוויה מתקנת
. כיף תמיד לראות אותך (אני חוזרת על עצמי) נעשה עוד שיחת חפירה במסנג'ר. אה ולא אסלח לך על זה שלא נפרדת כראוי- "ביי רון, נדבר" לא נשכח ולא נסלח
ענבר- אחרונה חביבה. מלכת על. ידעתי שיאהבו אותך כאן, קשה שלא. אני ממש שמחה שהשתתפת ושדיברת וצחקת ככה בזרימה. את השאר אמרתי לך באוטו ואני אוהבת אותך (תפוז!!!)
אז היה ממש כיף, ענבר ואני עוד נסענו לאכול בנתניה ולא היה להיט (ההתמחות שלהם היא לא בקיש ולא בבייגל טוסט) אבל כנראה שההזמנה לא הייתה נכונה. ירד עלינו גשם, מבול, באמת זה היה ענק! עצרנו עוד לקפה בגן שמואל. ענבר מאוד נהנתה, היא אמרה שאתם באמת אנשים חמימים ומצחיקים. זהו, כאן נסתיימה לה עוד חפירה רצינית. תמונות יועלו או מחר או עוד מעט, תלוי בעייפות שלי. שיהיה לכולם לילה מצויין

Roncha87

New member
וחיה! יוווווווו איך איך....!!!

חיושקה יקירה! כל פעם שהזכירו אותך כמעט הזלתי דמעה! היית חסרה בטירוף!! יאללה חנוכה ברעל אני מתגעגעת כבר!!!

TheLost

New member
רק שתדעו, באמת השארתם לי צלקות.

כל התחת שלי נרטב. סתם, צלקות נפשיות. עכשיו אני לא רגיל להיות עם אנשים בכיתה שלי, אנשים לא אינטליגנטיים ולא שנונים ולא מצחיקים. עד עכשיו סתם הייתי ממורמר על זה שמסביבי יש רק אנשים "כאלה", עכשיו זה כבר ממש מתסכל!
היום מישהו הפיל כיסא ומשום מה כולם צחקו, ואני הייתי כזה, "מה נסגר אתכם? כיסא נפל? למה אתם בכיתה ב'? זה לא שהכיסא אמר 'אני ידוע לשיר את הABC הפוך! CBA!'." אוף

hodown

New member
חבר'ה...

לא עברה דקה אתמול מבלי שחשבתי יאללה איך אני מפספסת את המפגש!!! שאני אפספס מפגש? איפה ראיתם דבר כזה? אני שמחה שנהניתם וקצת עצובה על זה שלא זכיתי להכיר את כל הפנים החדשות. אבל באמת שנתראה בחנוכה! ותגידו... מה אמרתם עליי?????

למעלה