הגיע הרגע.
מה כבר יש לומר? אין דרך טובה מזו לסיים את החופשה הקצרה והנהדרת הזאת. התחלתי את דרכי המשותפת עם רון בצומת גולני[ויש שם יותר מדי תחנות ליותר מדי כיוונים
] ולאחר מספר דקות נסיעה+המתנה[הכל בגלל פנינה/שושנה הסנילית
] אספנו את ענבר המקסימה. הדרך הייתה משעשעת במיוחד. גילינו פרטים מעניינים על מס' שירים בגלגלצ[אז הן לא באמת לסביות?אחיות?עם חבר?
] ועשינו עצירה להתרעננות[תרתי משמע
], ולבסוף, אחרי כמה דקות של פאניקה ופחד, מצאנו את דרכנו והגענו לכפר סבא. אספנו את יעל וג'ס שחיכו לחן[שבכלל חיכה לאיציק ועדי] בשלווה בטרמפיאדה והגענו מאושרות ושמחות לפארק העירוני. אחרי סיבוב בגן המשחקים המגניב וביקור בשירותים שעלה 24 ש"ח
הגיע אלינו ג'וני[יונתן!] הצעיר
התמקמנו לנו בדשא הירוק ליד מפגש פורום דתיות
ואז הצטרפו אלינו עדי, ושני הגברים בלי מדים, חן ואיציק. ועכשיו, נדלגה לנו לשלב האהוב עליי! לפי סדר הישיבה... ג'ס- אשת החתול
היה כיף לראות אותך שוב. יצאת תותחית במשחק עם השירותים במטוס והתמורה למחיר
. מקווה לראות אותך גם במפגש הבא. איציק- אתה גבר גבר
אולי יום אחד תלמד את כל שמות הקריות בע"פ[רק 5!], ובינתיים נסתפק בנכונות שלך להגיע עד לקרית אתא. ד"א, קנית לי כרטיס רכבת לחיפה, והייתי צריכה לרדת בלב המפרץ, וזה עולה יותר. לא הבנתי למה המכונה בלב המפרץ לא קיבלה את זה ובסוף יצאתי מהדלת חירום ואף אחד לא שם לב
חן- אתה פשוט מלך. אין לי מושג מאיפה אתה מביא את האילתורים שלך אבל זה פשוט גאוני. כבר התרגלתי לראות אותך עם מדים
ואתה חייב להתחיל להתמצא בעיר שלך! זה מטריד. עדי- התינוק שלך יוצא!
תמיד כיף לראות אותך, ואפילו לא הספקתי להיפרד כמו שצריך בגלל הרכבת. ח"ח על הארגון של האוכל[ונתעלם לרגע מהאיכות שלו. זאת לא אשמתך.].
ענבר- שמחתי מאוד להכיר אותך. היית פרחה למופת
בהצלחה בטיול+עבודה שלך בחו"ל
רון-
תודה על הטרמפ. הנסיעות איתך הן חוויה מיוחדת. את נשמה
ואת יודעת מה אני חושבת עלייך. ח"ח על הטאג ניימס. אין לי מושג איפה שלי
אבל הם היו יפים מאוד. ד"ש לארנב המעוות. ג'וני- אני רואה ששרדת
היה טוב לראות אותך סוף סוף. אתה מאוד מטריד בתור בחורה שזרקו אותה ורוצה להפוך ללסבית, אבל נסלח לך. יעל- הו יעלייי. אהבתי את הכאפיה שלך[למרות שוויתרת על העקרונות שלך
] והיה משמח ביותר לראות אותך שוב. אולי תסדרי לי את אח של הראל מויאל, או לפחות את אחות של שפרה?
ואחרונה חביבה- חיושקה
לא עברו חמש דקות מבלי שמישהו יזכיר אותך. וזה היה עצוב מאוד. אבל רואים אותך בחנוכה. אני מתגעגעת נורא. וזהו. נהניתי מאוד, ואני מקווה מאוד לראות אתכם במפגש הבא בקריה החביבה שלנו. אולי אפילו נצליח להביא את אביעד החייל.