סיכומי שבוע.

פאמקי

New member
סיכומי שבוע.

סיכום על השבוע בפורום וסיכום שבועי אישי שלנו. אז מה היה לנו השבוע בפורום
story of my dream שיתפה עם ה"מכתב שלא נכתב" והעלתה בפנינו את ההתלבטות, האם לספר לחברתה על רגשותיה, או לא: " באישזהו שלב אמרתי לעצמי שמספיק עם השטויות, אני כבר לא ילדה והגיע הזמן לפתוח את זה מולך... מה יקרה אם תגידי "לא": מה אני אגיד, איך אני אגיב... אך לאט לאט התגנבו להן מחשבות שבעצם יש סיכוי ממש טוב שתגידי כן.אבל רגע-מה אז אני אעשה?!!?"
הקסם שבפשטות, הקסימה אותנו, כהרגלה, בכתיבתה. והפעם ה"בגידה"- "המילים שלה מפלחות את ליבי. אני זוכרת את הרגע... אני זוכרת ששמעתי את הסדקים של נפשי... לאט לאט... ...ולא.. לעולם לא אוכל להבין את מעשיה.. לא אוכל לסלוח.. רק להשלים ולהמשיך... ...וכרגע אני פשוט אסתפק בזה ובאהבה שלנו".
oshkoshi ‬ הייתה מרואיינת השבוע. בראיון מרתק ענתה על שאלותינו הנוקבות
.
in finity העלתה את השאלה לגביי הרצון לחיות בגלוי, החשש מתגובותו של אבי ילדתה, וזכויותיו המשפטיות.
Noga35 הזדהתה עם חלק מנשות הפורום ושיתפה אותנו "מרחוק". שבוע גדוש ומרתק (כן ירבו). ולסיכום השבועי האישי...
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
התוכניות שלך לסופ"ש:
התוכניות שלך לשבוע הבא:
הבחירות יתקיימו השבוע. מתכוונת להשתמש בזכותך ולהצביע?
"יצאת מהארון" מפני מישהי/ו חדש/ה השבוע?
אדם שאת רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט שליווה אותך השבוע:
הבטחה לשבוע הקרוב:
סרט שראית/ ספר שקראת השבוע:
איך עבר עלייך השבוע בשלוש מילים: סופ"ש נפלא
.

אוססונה

New member
לא אוהבת - אך אענה לסיכום השבועי.

הטוב שקרה לנו השבוע - הסבתא שלי, בביתינו. כדי שתבינו, בסופי שבוע, אנחנו הנכדים הרבים, רבים בינינו, לארח אותה אצלינו. הרע שקרה לי השבוע - אחרתי, להוציא את נועה הקטנה מבית הספר, בחצי שעה. בסוף שבוע זה, ריקי ואני, יושבות בבית, כדי לארח את הנכדים של הסבתא, אשר באים, היכן שהיא נמצאת. אין לי תכנית לשבוע הבא... בהחלט, שתינו נלך להצביע, יחד עם נועה. נמאס לשתינו, לצאת מהארון, כל פעם. שתינו נכנסות לארון. עושות סקס...))) את אבא שלי, הלואי ויבין אותי פעם אחת ולתמיד. (סיפור מסובך). ציטוט השבוע - אל תנדבי מידע, שאינו נדרש. אני מבטיחה, לא להבטיח. סרט, ספר - הסרט: ואלס עם באשיר. הספר - ספר שמות מהתנ"ך. השבוע, עבר רגיל בהחלט.

פאמקי

New member
הסיכום שלי.

משהו טוב שקרה לך השבוע: שישי קסום עם אשה אהובה.
משהו רע שקרה לך השבוע: סיום עגום לשישי...
התוכניות שלך לסופ"ש: השבת מוקדשת לעשייה עצמית/ ביתית.
התוכניות שלך לשבוע הבא: התוכניות הרגילות ומה שיבוא בספונטניות.
הבחירות יתקיימו השבוע. מתכוונת להשתמש בזכותך ולהצביע? כן. אלך להצביע (אבל למי??
).
"יצאת מהארון" מפני מישהי/ו חדש/ה השבוע? בפני מישהו שהתחיל איתי (שיטה מוצלחת גם לסטרייטיות- על אף הסיכון שיש מי שזה נותן להם יותר מוטיבציה...).
אדם שאת רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא מגלה
.
ציטוט שליווה אותך השבוע: "הבזבוז הגדול בחיים, טמון באהבה שלא הענקנו, בכוחות שלא ניצלנו, בזהירות האנוכית שאינה מוכנה לסכן דבר ואשר בנסיונה להתחמק מן הכאב, מחמיצה גם את האושר (מרי צ'ולמונדלי).
הבטחה לשבוע הקרוב: להנות ממה שיש. שבוע נפלא לכולנו
.

hila1972

New member
סיכום שבועי

משהו טוב שקרה לך השבוע: הבן שלי הביא הביתה תעודה מדהימה. משהו רע שקרה לך השבוע: האקס שלי לא הוציא את הילדים ממוסדות החינוך התוכניות שלך לסופ"ש: כייף עם הילדים והאישה המדהימה שלי התוכניות שלך לשבוע הבא: עבודה, בית ילדים והרבה אהבה. הבחירות יתקיימו השבוע. מתכוונת להשתמש בזכותך ולהצביע?עובדת בבחירות בתור סדרנית מקווה שאספיק לבחור "יצאת מהארון" מפני מישהי/ו חדש/ה השבוע? ברוררררררררר אדם שאת רוצה לפגוש בשבוע הבא: את האישה שלי. ציטוט שליווה אותך השבוע: לא זכור ציטוט מיוחד הבטחה לשבוע הקרוב: לא מבטיחה יותר סרט שראית/ ספר שקראת השבוע: ונעבור לשאלה הבאה איך עבר עלייך השבוע בשלוש מילים: מלא אור שמחה ואהבה (4 מילים לא נורא)
שבוע טוב לכולכן

למעלה