סיכומי שבוע.

פאמקי

New member
סיכומי שבוע.

סיכום קצרצר על השבוע בפורום וסיכום שבועי אישי שלנו. אז מה היה לנו השבוע בפורום
meyrav a , שיתפה בחדשה היסטורית על יוהנה סיגורדרדוטיר שהפכה להיות הלסבית הגלויה הראשונה העומדת בראש מדינה.
בראיון ארוך, חביב וכן, נכנסנו במעט לעולמה של פעם תורי, שענתה על שאלותנו.
נחשפנו להמון מסיבות ומפגשים לקהילה, שפורסמו השבוע.
רוית שיתפה אותנו במכתב שכתבה לידיד, על התלבטויות, חברויות ועוד. שמחה על ההענות בפינת הראיון, ובתחילת השבוע, נפתח ראיון חדש. וכעת, לסיכום השבועי האישי-
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
התוכניות שלי לסופ"ש:
התוכניות שלי לשבוע הבא:
"יצאת מהארון" מפני מישהי/ו חדש/ה השבוע?
אדם שאת רוצה לפגוש בשבוע הבא:
אשת השבוע שלך:
ציטוט שליווה אותך השבוע:
הבטחה לשבוע הקרוב:
סרט שראיתי/ ספר שקראתי השבוע:
איך עבר עלייך השבוע בשתי מילים: שבוע נפלא לכולנו
.

פאמקי

New member
הסיכום שלי.

משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרתי לרכב על אופניים, והחברה? עוד יותר טובה מהרכיבה
.
משהו רע שקרה לך השבוע: הכל טוב. תודה למי שצריך להודות.
התוכניות שלי לסופ"ש: לבלות אותו עם חברה יקרה (לפחות את חלקו), למכור את אופניי הישנים.
התוכניות שלי לשבוע הבא: לקנות אופניים, לעמוד בעומס המצפה לי.
"יצאת מהארון" מפני מישהי/ו חדש/ה השבוע? בפני כל אדם חדש בחיינו, כשמגיעה שאלת הזוגיות, אנו "יוצאות מהארון". השבוע לא עלתה "שאלת הזוגיות".
אדם שאת רוצה לפגוש בשבוע הבא: המון אנשים, חדשים וישנים.
אשת השבוע שלך: חברה יקרה, שעושה "עבודה" מדהימה, כל יום מחדש, למען מטרותיה, המקצועיים והאישיים.
ציטוט שליווה אותך השבוע: "אני בך אשאר, עקשן(ית) לא מוותר(ת). קחי כבר את כולי".
הבטחה לשבוע הקרוב: להמשיך לנסות ולהצליח להסתכל על העולם במבט סלחני.
סרט שראיתי/ ספר שקראתי השבוע: לחפש את סאנדיפ - סרט מרגש על אהבה לסבית ועל המכשולים בדרך (55 דקות).
איך עבר עלייך השבוע בשתי מילים: עף מהר
.
סופ"ש נפלא לכולן.

תודה על הקישור...

ראיתי את הסרט לחפש את סאנדיפ.. (ראיתי במילים שלך פה כהמלצה.) תודה רבה.. :) סופ"ש נפלא...

hila1972

New member
../images/Emo23.gifעונות ביחד../images/Emo23.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: מהשבוע אנחנו בעלות אותו שם משפחה בתעודה מה שאומר הרבה לחיים האמיתיים. משהו רע שקרה לך השבוע: היללי חולה וטושי כנראה לא מסתפקת בזה, וניסתה "להרעיל" אותי עם תרופה שפגה תוקפה. (לא הצליח לה)
התוכניות שלי לסופ"ש: ביחד, ביחד ושוב ביחד ואין על זה. התוכניות שלי לשבוע הבא: ביחד, ביחד ושוב ביחד ואין על זה. "יצאת מהארון" מפני מישהי/ו חדש/ה השבוע? כן, משהי מהעבודה. אדם שאת רוצה לפגוש בשבוע הבא: יש הרבה, הדף קטן מלהכיל מקוות שנספיק לפגוש את כולם. אשת השבוע שלך: כותבת ענת: האישה המדהימה שלי, עשתה צעד ענק ומעל המצופה (ראו תשובה למס' 1). ועכשיו הילה עונה: האישה המדהימה שלי איך לא. ציטוט שליווה אותך השבוע: "משפחת גליק השם הכי מדליק". הבטחה לשבוע הקרוב: לבקר את אימא של ענת. סרט שראיתי/ ספר שקראתי השבוע: התחלנו לראות את הסדרה "ישנן בנות" לא ממש מבינות על מה הוואוו אבל עדיין מחפשות. איך עבר עלייך השבוע בשתי מילים: מדהים מדהים
ענת והילה

איזה כייף לכןןןןן וישנן בנות שווה שווה

אבל מי שהכי שוות שם אלה טינה פייג' וג'ודי! סאווף אוף נוואר גם לי לא ברור מה יש שם.... בישנן בנות הנשים בשלות!

סיכום השבוע שלי..

משהו טוב שקרה לך השבוע: כמה ימים אצל חברה טובה טובה.. וכמה שותפים שלה שעשה לי טוב..
משהו רע שקרה לך השבוע: הפיטורים שלי.. - אבל זה לא ממש משו רע כי מכאן ממשיכים הלאה. למקום טוב יותר. התוכניות שלי לסופ"ש: להנות ממנו.. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללכת להופעה ולהנות עוד קצת מהחופש הזה.. "יצאת מהארון" מפני מישהי/ו חדש/ה השבוע? אהממ.. לא.. אדם שאת רוצה לפגוש בשבוע הבא: את ארקדי דוכין? (ובעצם יותר חשוב חברות טובות שבאות לראות אותו גם) אשת השבוע שלך: חברה טובה שהייתה איתי השבוע הזה.. ולמדתי ממנה כמה דברים. ציטוט שליווה אותך השבוע: זה בעצם ציטוט שמלווה אותי כבר חודש בערך - כל אדם הוא אדם.. (לא יותר ולא פחות...) הבטחה לשבוע הקרוב: להקשיב לעצמי. סרט שראיתי/ ספר שקראתי השבוע: לחפש את סנדיפ (בהמלצה של פאמקי..) איך עבר עלייך השבוע בשתי מילים: משהו קטן וטוב.. ( אני יודעת זה כבר 3) המשך שבת חורפית ונעימה לכולם...

מקווה שזה לא מאוחר..

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא איחרתי לעבודה :) משהו רע שקרה לך השבוע: אני והאישה היקרה שהיתה איתי, כבר לא... :( התוכניות שלי לסופ"ש: להתמתח , להסתובב על הבטן , לעצום עיניים ולישון :) (ועשיתי זאת באהבה) התוכניות שלי לשבוע הבא: לחפש דירה להשכרה,להמשיך להגיע לעבודה בזמן! "יצאת מהארון" מפני מישהי/ו חדש/ה השבוע?: בפניי זוג קונים לרכב של האקסית , התיידדנו ובסופה של שיחה ארוכה (דיבורים של שעתיים) הגיע השאלה לגביי -מה הקשר שלי ושלה-? בהיסוס קל ענינו שניינו שאנחנו שותפות לחיים ואז באה ה"הפתעה הגדולה" שלאחר הווידוי שלנו הגיע גם הווידוי שלהם שמסתאאבר שהיא בכלל בקטע שלנו והבחור שאיתה הוא בכלל גיי :) (היה מצחיק) אדם שאת רוצה לפגוש בשבוע הבא: סוד! אשת השבוע שלך: ציפי ליבני (הבוץ') ציטוט שליווה אותך השבוע: "מחשבות מסויימות הן תפילות. ישנם רגעים שבהם, לא משנה מהו המצב היחסי של הגוף, הנשמה נמצאת על ברכיה.." הבטחה לשבוע הקרוב:להגיע לעבודה בזמן (כמובן).. וחוץ מזה לא אוהבת להבטיח הבטחות. סרט שראיתי/ ספר שקראתי השבוע: "קציצות" ספר משעשע מומלץ בחום! איך עבר עלייך השבוע בשתי מילים: חמישים חמישים
שבוע מבורך לכולן..

פאמקי

New member
אף פעם לא מאוחר../images/Emo13.gif

נראה שיש לך עניין עם "מאוחר". שיהיה שבוע... מוקדם!

in finity

New member
סיכום שלי

וכעת, לסיכום השבועי האישי- משהו טוב שקרה לך השבוע:
ביליתי כמעט כל יום עם אהובתי
משהו רע שקרה לך השבוע:
נעלתי את הרגשות שלי התוכניות שלי לסופ"ש:
ערב שישי עם אהובתי וחגיגה קטנה אצל חברים התוכניות שלי לשבוע הבא:
טסה לחו"ל "יצאת מהארון" מפני מישהי/ו חדש/ה השבוע?
לא אדם שאת רוצה לפגוש בשבוע הבא:
אין מישהו מיוחד אשת השבוע שלך:
תמיד תהיה אהובתי ציטוט שליווה אותך השבוע:
אותי היא אוהבת הבטחה לשבוע הקרוב:
לא במצב להבטיח סרט שראיתי/ ספר שקראתי השבוע:
לא הספקתי איך עבר עלייך השבוע בשתי מילים:
סוחט רגשי

למעלה