סיכומי מפגש

• פותח הנושא genz
  • פורסם בתאריך

Lady of Luna

New member
היה מפגש טוב!!!

אולי היו רגעים שבהם היינו חלשים ולא דיברנו או עשינו כלום.. אבל היו קטעים הזויים כמו תמיד חחחח (כאלו אנחנו=]) אין לי כוח לפרט כרגע מי שירצה יפרט .... מה שהכי טוב וכיף היה זה לפגוש את כול מי שהיה במפגש!!!!! כול כך התגעגעתי(כן כן למרות שחלק ראיתי ביום רביעי נו אז מה אני תמיד מתגעגעת) והיה כיף לראות אתכם ולחבק ולעשות מושי!!!!1 אוהבת את כולכם וכבר מתגעגעת !!! וכמו שעידן כבר אמר ואני גם חייבת (סורי ורד.. יבוא יום ואנחנו נשכח-אני מקווה) "מי זה עידן"?(אני יודעת שהיתכוונת ל.."איזה מן הרגליים הם של עידן") אבל עדיין זה דורש כמו עם הדמקה!!!=] אני אוהבת אותך מותק שלי מחכה לתמונות =] נ.ב פאק היד שלי נפוחה מאוד וכואבת בגלל הנשיכות.. וגם הצלעות כואבות לי!!! גרררר אבל לא נורא יעבור אני לא כועסת=]

Lady of Luna

New member
חחחח נזכרכתי במשהו...

נועה.. זוכרת כיפה פיטה... בן אדם שישב עם כיפה מקופלת על הראש.. וגם מסקנה של דורון יש חזה יותר גדול מאשר לילדה בת 12 שאין לה חזה והיא לובשת מחוכים.. =]

חחחח כן, אני זוכרת ../images/Emo9.gif

והיא בת 14 מה שקצת עצוב

Shusho

New member
בטח גם בפורום הזה היא קוראת :|

אני תמיד מפחדת ללכת ברחוב ושהיא תרביץ לי מעצבים בגלל כל השרשור הזה

Shusho

New member
ארנב ביוני!

אמ, נתחיל מזה שאביה ואני קמנו בשעה איחור ואיכשהו הספקנו הכל בשעה (כלומר, התעכבנו רק עשרים דקות
ובמהלכם אביה ניסתה למגנט את עידן למיטה שלי או משהו. ואז הגענו! ודווקא היה ממש נחמד
. הואכל שקניתי נראה כמו אוכל לארנבים. אבל הוא משביע חושרמוטה נדיר ושאר אנשים ששמתי לב שמצלמים אותי, עשו לי טובה ושלחו לי את התמונות שאני מופיעה בהן (חולצת פולו שכזו תכלת, מכנסיים משובצים לבנים) לאישורי
אתם אנשים חמודים כל כך]:

היי כולם

היי זה אני אורי החבר של אמיר חחח אני כבר חצי שנה פה בתפוז ואף פעם לא שמתי לב שיש פורום פוואר מטאל. את מי שהספקתי להכיר היום הייתם ממש נחמדים ואחלה ואני מבטיח להכנס לפה הרבה לקרוא הודעות ולהגיב אז אם למישהו יש שאלות אז הוא/היא מוזמנים/ות לשאול

TarwenR

New member
בלה

אני לא יודעת את המסנג'ר שלך. פעם הבאה תודיעי מראש שאת לא רוצה שיצלמו אותך או משהו

Shusho

New member
[email protected]

זה לא שאני ממממממש שונאת שמצלמים אותי זה שאני פשוט יוצאת מזעזע בכל התמונות
רק לפעמים מצליחים לתפוס אותי באיזה תמונה

אבל למה לאישורך???../images/Emo13.gif

את בטוח נראית יפה בהן, למה שאנחנו לא נהנה מעוד תמונות שלך וזה???
הכי טוב כל התמונות

שמיכלי../images/Emo24.gif

אולי אני אראה אותך עוד פעם השבוע? אני כבר מתגעגעת שוב

Octavarium

New member
היה נחמד...

באתי לאיזה שעתיים פגשתי כמה אנשים חמודים שרציתי לפגוש נשארתי לדבר עם נוי איזה שעה ואז נאלצתי לחתוך :\ אבל פגשתי את מי שהיה שם ואתם אחלה אנשים!

המ טוב, אז אין לי כח ממש לפרט...

אבל היה כל כך כיף!! אנשים, התגעגעתי אליכם מלא.. היה טוב לראות אותכם.

היה כיף לראות את האנשים שבאו

היה בכללי כיף כשהייתי אבל נהרס לי מסיבות אישיות ועייפות. אבל היה באמת כיף לראות אתכם :) סער

למעלה