סיכומים

chench

New member
סיכומים ../images/Emo50.gif

צירפתי לכאן קובץ שיש בו סיכומים של כל 3 התקופות שהמורה שלי הכינה ושלחה לי..... הסיכומים שבקובץ הם בדיוק לפי החומר שבמיקוד ועונים על הכל...... אז תתכבדו.... :) מקווה שעזרתי- ובהצלחה לי ולכולם בבגרות! * יש לי עוד סיכומים על כל מיני נושאים אז אם אתם צריכים משהו אתם יכולים לבקש!!!

chench

New member
זאת שוב אני מהסיכומים.......

זה לא שולח לי את הקובץ........ אוף איזה מעצבן......

chench

New member
תקופת בית שני

גיליתי למה זה לא שלח לי- כנראה הקובץ היה גדול מדי..... אז חילקתי את זה לשלושה קבצים..... הקובץ הראשון זה תקופת בית שני..... :)

איסקרה

New member
שווה הקפצה

אני שמח שתפסתם את הפרנציב. עכשיו תנסו לשרשר סיכומים ותקצירים לסיכומים אחרים של אותה בחינה.

../images/Emo51.gif רבה רבה...... ../images/Emo24.gif

וואו זה ממש עזר לי!!!!!

BlackLabeL

New member
המושגים מספיק מפורטים?

פשוט המורה שלי רוצה בערך עמוד על כל מושג, ופה כתוב בקצרה על המושגים. זה מספיק אם אני אכתוב את מה שכאן? (במיוחד בתקופה 3)

איסקרה

New member
עמוד על כל מושג????????

ממש מוגזם מושג טוב ששוה את כל שש הנקודות (מקסימום ניקוד על מושג) יכול להיות גם של 3 שורות. ההיקף הוא לא המדד אלא האם ענית על מה ששאלוץ ובמקרה של מושגים הם מאד מאד ברורים בנוגע למה שהם רוצים. דוגמה למושג שיכול להופיע: הצעת אוגנדה-עיקרי ההצעה, נימוק אחד בעד ההתיישבות באוגנדה ונימוק אחד נגדה. ככה בדיוק יופיע המושג בבחינה (אם יחליטו לשאול עליו). ואם מושג יופיע ככה ברגע שענית על מה שביקשו זה יהיה מושג מושלם גם אם עשית את זה בשבע שורות.

BlackLabeL

New member
זה מה שאני אומר ../images/Emo13.gif

אז מה שכתוב בקובץ שלמעלה על המושגים, הוא מספיק מפורט?

soferman

New member
אני חושב שהמושגים שלמעלה

הם יותר מדי, צריך קצת לסכם אותם

למעלה