סיכומים שונים...

Hakarpad

New member
סיכומים שונים...

מכיוון שלא יוצא לי להתעדכן ממש בזמן האחרון בכל הקשור בפורום... וגם לא ממש להשקיע באתר... אני רוצה לכתוב קצת... אבל! - אני לא יודע מה אנשים רוצים לשמוע... הרבה זמן כבר העלו את הרצון לסיכומים - אנשים רוצים סיכומים על כל מיני עלילות וכו'... אני אכתוב כאלה בשמחה... אבל רק שיגידו איזה סיכומים רוצים... איזה עלילות? כמה מפורט? כולל ספויילרים/לא כולל? וכו'

morashtty

New member
אחלה רעיון אם כי...

כפי שציינו כבר אין הרבה דמויות שמופיעות בהרבה פרקים רוב הדמויות ואפילו הגזעים מופיעים ב-2 פרקים לפעמים שלוש (לדוג' הארלן והרובוטים ,מרטין לויד , האונס וכו' ) ולכן אין כל כך הרבה עלילות שאפשר לסכם אותם ובכל זאת כמה רעיונות: 1.קולונל מייבורן- המהפך 2.המלחמה במשכפלים 3.ה nid

Chelnak

New member
נצל"ש:במפגש הפורום האחרון kinspirit

ביקשה רעיונות לשירים שאפשר לעשות מהם קליפים לסטארגייט. חשבתי על זה קצת, אבל לא הצלחתי לחשוב על משהו ממש טוב, אז החלטתי סתם להעלות את זה בפורום, כדי לתת לנושא יותר תהודה... הרעיונות (העלובים) שמצאתי הם: "I gonna lay down my sword and shield down by the riverside" "Always look on the bright side of life" (משהו שקשור לכל ה-Ascendeds) "He's got the whole world in his hands" (אולי משהו על צוות ס"ג-ד שמציל את כדור-הארץ פעם אחר פעם מהשמדה ודאית...)

למעלה