סיכומים ברפואה.

סיכומים ברפואה.

אני מחפש אתר עם סיכומים ברפואה, בכל התחומים ואני לא מוצא אז אשמח אם תתנו לי אתר כזה, כדאי שאני יראה מה לומדים בתואר באופן כללי כמובן,אני למדתי בעבר איזה קורס אחד בקרדולוגיה ( לפני שנה וחצי- שנתיים) ,ואני אבדתי את כל החומר ( היה לי למעלה מ7500 עמודים) כי פירמטו לי את המחשב,והכל נמחק, אז אני מחפש עכשיו עוד פעם את החומר, ואגב מה שאני ראיתי, עד עכשיו היה בעברית אז אנא- להפנות אותי לחומר בעברית. אפשר להפנות גם לספרים+ מאמרים אבל מרמה- התחלתית ואז להמשיך ( אני מחפש - חומר גם כי אני מאוד אוהב ללמוד את התחום, הזה וזה- מעניין אותי וגם לבדוק מה הרמה- וחוץ מזה אני חושב גם על כיוון של ,להיות יעוץ רפואי אז רוצה לראות קצת יותר על מה מדובר).

תודה מראש בברכה נתנאל.

PantherettePitz

New member
אני לא מכירה אתר כזה

סטודנטים לרפואה מקבלים את הסיכומים שלהם מחברים לכיתה שמסכמים את השיעור או מסיכומים שנעשו בדרך הזו בשנים קודמות. גם האתרים שאני מכירה שבהם יש ריכוז של הסיכומים האלה הם אתרים עם גישה מוגבלת לסטודנטים עצמם. גם אם לא יש בעיה בהעברה של סיכומים שנועדו לחברים לכיתה לאנשים אחרים (אני אישית לא אשה את זה, וכמי שסיכומים שלה מסתובבים בפקולטה אני מעדיפה לחשוב שגם אחרים לא יעשו את זה).
מעבר לסיכומים של הרצאות ברפואה אני לא מכירה שום דבר: רוב ספרי הרפואה הם באנגלית ואני לא מכירה אתרים שבהם יש סיכומים של אותם ספרים או חומר אחר נגיש בעברית.
&nbsp
זו כנראה הסיבה שאתה לא מקבל תגובות לבקשה - לאנשים אין לאן להפנות אותך, לכן הם לא מפנים.

הבנתי.

אני חשבתי על מה שאת אומרת, אבל לפי מה שאני זוכר היה לי אתרכם מלא סיכומים ( אפילו ברמה של-תואר- התמחות) אבל אני לא מוצא אותו, חוץ מזה ברפואת לב היה לי למעלה מ7500 עמודים (בעברית) לאח שעשיתי עבודה די קשה וחיפשתי סיכומים והכנסתי את כולם לפי הסדר לתוך תיקיה ומשם לוורד זה דווקא היה אחלה, חומר ברמה גבוהה, אותו דבר כמו ברמה של של תואר ואיך אני יודע את זה?, פשוט מאוד היה כתוב קורסים+ שם המרצה והכל שם ,ועכשיו אין לי את כל החומר מכיוון שפרמטו לי את המחשב והכל נמחק לצערי, אבל חשבתי שגם זאת הסיבה שבאמת אין לכם זה באמת מבאס אני+ ימשך לחפש אולי ימצא חלק ( בנתיים יש לי בכמה תחומים (6) ברמה טובה) תודה על העזרה בכל זאת ועל התייחסות - בברכה נתנאל.

אני אשמח לסיכומים

של הרצאות ברפואה בכל מיני תחומים ( מה שקיים ואת מכירה) הבנתי שללמוד מהסיכומים האלו זה אפשרי - ואין בעיה? אז אשמח שתתני -לי אותם ( אפשר גם בפרטי) תודה מראש.

.

PantherettePitz

New member
כמו שכתבתי

אני לא אעביר את הסיכומים האלה (גם לא בפרטי). הסיכומים האלה נכתבים על-ידי סטודנטים שלא מניחים שהם ייצאו ויגיעו גם אל אנשים אחרים. כמי שכותבת סיכומים בעצמה גם אני לא ארצה שהסיכומים שלי יועברו בצורה חופשית על-ידי אנשים אחרים. אני מבינה את הרצון שלך להיחשף לחומר וללמוד אבל אני לפחות לא מרגישה נוח להעביר את הסיכומים שאנשים נתנו לי על סמך היכרות או השיוך שלי לפקולטה (מאוד יכול להיות שאנשים אחרים מרגישים אחרת וזה לגיטימי, אבל זו דעתי).

לא הבנת אותי.

אני מדבר על הרצאות הרפואה( סרטונים), לא על הסיכומים - של הסטודנטים את הבנת אותי עכשיו?, כנראה שלא הייתי עוד פעם ברור, את אומרת -אמרת שיש הרצאות ברפואה נכון?,אז בקשתי שתקשרי אותי להרצאות האלו זה הכל, אני הבנתי לחלוטין מה שאמרת בשר לסיכומים האחרים, למזלי אני קולט מהר אבל כוונתי הייתה שונה אלה שאם יש הרצאות ברפואה( שוב סרטונים יוטיוב וכדומה) ברמה טובה תביא לי קישור עליהם ( אני לא רוצה ולא ירצה גם את היסיכומים אם זה לא חוקי או לא נוח לך אבל זאת לא כוונתי בכלל) עכשיו הצלחת להבין את כוונתי?

ואם את יכולה להפנות אותי להרצאות( ואדיו אם יש כאלו) אני אשמח..

וליחה על חוסר הבהירות במה שכתבתי.

)

PantherettePitz

New member
באמת לא הבנתי אותך

אבל בכל מקרה אני לא מכירה אתרים שבהם יש הרצאות ברפואה. אני גם לא בטוחה למה אתה מתכוון כשאתה מדבר על הרצאות - שיעורים מצולמים? כי הדרך היחידה שהרצאות יהיו חומר כתוב הן אם מישהו סיכם אותן.
הרצאות באנגלית זה משהו אחר - אני לא מכירה אתרים ספציפיים אבל אני בטוחה שאם תחפש הרצאות מצולמות באנגלית מבתי-ספר לרפואה (או Premed בארצות-הברית שזה בעיקר ביולוגיה וקורסים בסיסים ברפואה) תוכל למצוא הרבה חומר.

כן כמובן.

זאת כוונתי וסליחה שלא ציינתי את זה מהתחלה עכשיו ערכתי את הודעה. חשבתי שיש כמו בתחומים אחרים למשל מתמטיקה-פיזיקה את כל החומר של הקורסים (מצולם) וגם ככה אני למדתי את התחום הזה קצת ועוד תחומים אחרים, זאת הייתה הכוונה שלי ועכשיו הצלחת להבין אותי אחרי שהייתי יותר ברור ,אני באמת מתנצל על חסר בהירות.
&nbsp
אז אם יש הרצאות בעברית מצולמות אני אשמח כי אנגלית ואני לא חברים טובים לצערי ואני צריך לשפר את היכולת הזאת אבל לצערי זה קושי שלי בלימודים ( אני ליקוי למידה גם) אז אם קיים והבנתי שיש רק באנגלית? אז זה קצת היה קשה לי אם לא בלתי אפשרי, טוב תודה בכל מקרה - אני יחפש לבד.

PantherettePitz

New member
יכול להיות שזה קיים

אבל אני לא מכירה מקום שמרכז הרצאות כאלה. אצלנו יש כמה קורסים שצולמו אבל אני חושבת שאין גישה חופשית אליהם וזה מחייב סיסמה של מי שרשום לאוניברסיטה.

אוקי הבנתי.

תודה רבה על העזרה אני אסתדר אם מה שיש לי ואולי יחפש חומר בעצמי באמת תודה על התייחסות ועל הסבלנות שהפגנת כלפי.

למעלה