סיכומטולה

סיכומטולה

וזאת ירשם בספר תולדות הזמן כי שושן פרא הפליא לפרוש בפנינו את תולדות סרט הבורקס הישראלי, ואני שניסיתי לעמוד ברמת הציפיות שהוא הציב עם בחינת החופש הגופני בחיי היומיום בתנך, אבל קודם לכן כמובן שאכלנו ושתינו, ומכיוון שהזוג המלכותי אחר בנשף עלינו להביט במטולה ממרום ההר בלילה ולראות את האורות המנצנצים ומרמזים מרחוק ואת הטרקציות, וגם סיימנו את היין (erana75) לאחר הבטידה (shellyland) ואחריו האייריש קרים (גרי), ומפגש תרבות עברית איים להפוך עורו כשהדיון גלש לפרידה קאלו ותרבות ברזיל (מה זה פה? תרבות עולם?) ולבסוף בלית ברירה קיפלנו את דגלינו ונערכנו לחניון לילה כשפלפל מקבל את הסויטה המלכותית (החדר של תמר). הבוקר ראה חבורת אנשים טרוטי עיניים ןמבוהלים שירדו אל מצפור עמק החולה בעקבות החלטה מוקדמת וחסרת אחריות לראות את הזריחה מעל החרמון, הזריחה התרחשה במקום אחר בגלל האובך אבל לאחר הקפה והחומוס התחלנו את היום עם מישמיש שפרש את משנת קהילת סחר החליפין, ואז הגיע הרגע של הפינאלה. מי שלא ירד את נחל עיון רגלית עם אנשי הפורום לא ראה עליצות אוילית מימיו: לקסיגלי שאיימה לטבול עירום ועריה במים הקפואים, קרן שכמעט ושיברה את ברכה על אם הדרך, שושן שנזכר בשירי הדחקות על המפקדים בצבא, מישמיש שנתן שם לכל ריס וציפורן וסקאלי שהבינה שזה הזמן המתאים לתרגל את מבנה הדקדוק הספרדי. ומסביב רחש בחש של חרקים ועלים נדים ברוח, נוריות וכלניות, סביון וטיון וכתמה וחלבלוב, ןפעמוניות ולוטם ואזוב ועיריות גדולות, והמון המון מים בכל מפל ובכל זרזיף בשעת בוקר מוקדמת כשעם ישראל ובעלה עדיין לא הגיעו. אני לא זוכר באיזה שלב היה כל דבר אבל גם שרנו את מעילי הפשוט ואת כבני רשף יגביהו עוף. אז מה נגיד? היה שווה ולו בשביל לראות עם אור ראשון את חבורת הזומבים היוצאים בתחתונים מן החדרים, נצמדים לספלי הקפה ומנסים להבין למה זה מגיע להם. תרבות עברית.

אטיוד5

Active member
הכל טוב ויפה

ואם יזדמן, תכתבו גם קצת בפורום. קצת רגוע מדי.

גנגי

New member
אחחח.. נזרקתי כך לפתע

לטיול של שנה שעברה בכרמל. מייד רצתי לראות את התמונות ולמות מגעגועים אליכם.

אכן סיכום נאה וממצה

ונזכיר גם את הרצאתו המלומדת של טללי שבאותות ובמופתים שיכנע אותנו שהכהנים בהיותם משרתים בקודש הסתובבו בתחתוני בוקסר (למעוניינים: שמות כח 42), וגם את התפריט עתיר הויטמינים היישר מהמטבח של שלילנד ושל טללי, דהיינו: שוקולד, קרמבואים, ומגוון וריאציות של אלכוהול. (מתוקים שכמותם). וגם את טיול השורשים בנושא "מהיכן באות הטרקציות לעולם" בהנחיית שלי. עדיין לא מובן איך שוכנעתי לעזוב מיטה משובחת בשביל זריחה מפוקפקת, שבוודאי היתה מתרחשת גם בלעדי. (וזה הרבה לפני שהשלמתי את השנת היופי שלי). ולסיכום: יש מים בצפון, יש פרחים, יש מטולה, יש טללי וקרן. בקיצור - שווה.

renjintso

New member
../images/Emo7.gifאהוי

הצפון פורח, מטולה מלבלבת, תלביב עוטת חמסינים, ואפילו לבוסטון, לוחשות לי, כבר הגיע האביב (טוב נו, לחשו לי מקונטיקט, אל תהיו קטנוניות). ופה? מינוס 18, תודה ששאלתן. די כבר, רוצה הביתה

הקפה על האש

שליחתנו בארצות ניכר עוד יבואו ימים של חמסין וקללות על המזגן שדוקא עכשיו החליט להתקלקל אבל טוב ליסוע, טוב להתגעגע וטוב לחזור וליסוע שוב קיבלתי סחרחורת

גנגי

New member
טוב ליסוע?

וואללה, כל יום לומדים משהו חדש בעברית.

or99

New member
מה? ואני חשבתי שהם הסתובבו...

ערומים לגמרי, כשרק כובע מכסה את ראשם, כמו שנאמר: "ומגבעות תעשה להם" (שמות כח 40)

lexigali

New member
ואכן,

מזמן לא ידעתי כזאת שמחה: גם בית מקסים בלב הכפר, גם מים, גם טבע, גם שירים, גם תרבות, גם חברים, ושיא השיאים: המון המון רקפות!
לטל וקרן המקסימים על האירוח הלבבי, הקליל, הפתוח, המושקע, ושנותן הרגשה של כל-כך ברור מאליו. משהו מיוחד, באמת.
לגרי וסקאלי על הטרמפ הלוך ועל תוכנו המלבב
לנעמה החמודה שתרמה לי את מיטתה
לגרי ששר איתי בדרך את כל הבתים של לא משנה איזה שיר
לשלי שאיפרה אותי כמו (זה עובר פורום?) - זה היה נורא כיף!
תודה למכסי, טל וזולל על הרצאות ודיונים מעניינים ומלמדים - לא חשבתי שיהיו הרצאות, ומאד שימח אותי שכן. לכל המתעניינים: ההרצאות היו (בהתאמה לעיל) על סרטי בורקס, מין ומיניות בתקופת התנ"ך, וקהילת מחרוזת.
לטל ומכסי על נסיעת השאנסונים - זה היה מופלא!
למכסי על הטרמפ חזור ועל השיחות המעניינות
לפלפל שלקח אותי אל האוטו שלי
למזג האוויר המופלא
לכולם על האווירה והכיף. אין כמוכם!

ותודה ללקסי

על הסיכום המקסים, ועל נוכחותה המקסימה לא פחות. וכן לכל שאר הנוכחים שבחבורה שלי,פלפל,מכסי,סקאלי,גרי,קרן וטללי שחברתם נעמה לחיכי עד מאד (ועוד שניים ששמם זרח מפרחוני).
(אני מבייט? בחיים לא!!!) וזה
לכבוד פורים

גנגי

New member
הכינוי שלך מטעה,

מסתבר שאתה פשוט זולל את מי שבסביבה. אולי פֶּאק-מן יתאים יותר?

מוּסקט

New member
סיכום א-מטולה

חתיכת שיעור למדתי על להיות הורה. לפני אי הגעתי למטולה תפסתי את עצמי כאדם בן חורין שיכול לקחת לעצמו סופשבוע מתי שבא לו כי "הילדים כבר גדלו". אחר כך התברר לי שאפשר להחזיק אותי על בלימה ולהגיד לי - שיכול להיות שיהיה עליך להגיע בכלל לבריסל באותו סופשבוע - ולבטל ברגע האחרון. ואם זה לא מספיק התחוור לי שאם ילדי אומרי לי "אנחנו באים לארוחת פורים" - אין מצב שאני לא אהיה שם ואכין אותה. בפעם הבאה אדע יותר לעמוד על שלי ועל תכניותי. שמחה שהיה לכם כייף!!

ס ק א ל י

New member
האם תרצו להגדיל?

ביום חמישי בערב, כשסייתי לעבוד בערך ב-19:00, ידעתי - היום רק עומד להתחיל עכשיו! אחרי שעה הגעתי לכפר לאסוף משם לקסיגלי אחת וגרי רשף אחד. כמובן שיצאנו לא לפני 21:00... אבל מי סופר. אין לי מושג איך גלי שרדה את הסלאלומים של גרי, אבל סמוך לחצות הגענו מטולתה (איך סיכמנו שמטים את זה?...), בדיוק לפתיחת הרצאתו של שוש. טוב, בעצם את כל פרטי התכניה כתבו כאן לפני, כך שלא אלאה אתכם שוב, ורק אציין שמה-זה נהניתי... עד כדי כך, שאפילו בקשתי להגדיל! והמארחים היו קלילים חביבים מספיק, ומייד הגדילו, כך שזכיתי להישאר ל-24 שעות נוספות! היה נפלא, נהניתי, תודה קרן, תודה טלל!

רגעים של חסד ../images/Emo20.gif

השיחה הבטלה שניהלנו עם שחר, על לגליזציה של גראס ועל הטלת מום טקסית. הצב שמצאנו בטיפוס במדרגות מאפיק נחל עיון. החצילים המופלאים של נידאל. הארוח הנינוח והנדיב כל כך. מרץ הוא היפה בחודשים.

ואני אמנם הפסדתי, אבל..

עקב הסיכומים פתאום קלטתי - סופסוף יש לציין... - מי אתה, ומיהו זולל. בדיוק מתאים לפורים - הסרת הלוט מהמסיכות

למעלה