סיכומו של יום- מוזר!

סיכומו של יום- מוזר!

יום אחרון ללימודים, נוהגים שכולם באים, לקחת את התעודה וללכת... אני מגיע לכיתה ואני קולט שאנחנו רק 7 תלמידים מתוך 32... אוקצור, בסוף גם לא הביאו לנו תעודות (לא שזה משנה), בגלל שכולם החזירו את התעודות של המחצית רק עכשיו, וצריך לכתוב את הציונים... וגם רק 4 מורים הגישו ציונים.... בקיצור, יום מצחיק היה היום... ומחר מתחילה החופשה... עם מתכונת בבוקר, בגרות בצהריים. איזה כיף!! החופש הגיע!!

סיום הלימודים בשבילי ...

באתי לגן מגדל המים ב-10, אחרי שהכיתה שלי כבר הייתה שם מ-8 וחצי, עשו ארוחת בוקר, באתי הייתי שם שעה, דיברתי עם החברים, ניסו לעשות לנו משחקים לא הלך להם ממש, חפיף. באתי אמרתי להם שיש לי שיעור נהיגה (4) ואני צריך ללכת מהר, אז די מהר, לקחתי את התעודה, נשארתי לדבר עוד כמה דק' עם חברים שלי. אחרי זה הלכתי, לשיעור נהיגה, אספתי את בת דודה שלי, וחברה שלה שבמקרה היא הבת של המורה נהיגה שלי, לקחנו אותם לבית של בת דודה שלי ברמה. חזרנו בדרך כמעט דרסנו דוס (לבקשת המורה
), וזה אחרי שבשיעור השני כמעט עשינו תאונה. בכל מקרה יום די טוב, התעודה: הציון הכי גבוה מת' 95. הכי נמוך היסטוריה ומקרא 75. סה"כ ממוצע ציונים של 83.

SavageGirl1

New member
כמנהגו של שייבר(לא רק ביום האחרון)

זורקים שקיות מים על כולם... היום פגעו גם במנהלת! (חחחח זה היה קורע לראות אותה כולה רטובה, מסכנה) עד שפגעו גם בי...ישר מלמעלה
ואף פעם לא קיבלתי שקית מים כל ה3 שנים האלה..עד היום..בעע

רייצל87

New member
חחחחחחח

אני ראיתי זה היה גדול.. איך עמדת שם ודיברת עם נופר, דנה ושלומית ופתאום נוחתת עליך שקיתץ מים.. היית צריכה לראות את הפרצוף שלך..

TS18

New member
פעם...

זרקו עליי שקית מיים גדולה של ויקטורי מלאה וישר אחרי זה עוד אחת....היה לי כאב ראש ליומיים........ איך אפשר להיות בשייבר בלי לקבל שקית בראש?! זה כמו טקס חניכה...

shiroosh999

New member
סיכומו של יום.... ../images/Emo135.gif

היינו אמורים לקחת בתורות את התעודות, כל אחד בשעה אחרת, אל תשאלו אותי למה, באתי לכל היום, כמה שזה נשמע מוזר, לא רציתי להיפרד מהבצפר. חלק מהמורים עוזבים לחו"ל או לבתי ספר אחרים, לידיה עוזבת לבית ספר ברמה, ושנה הבאה היא כבר לא תהיה הספרנית שלנו, ואנשים שאני מכירה מהכיתה שלנו עוזבים, ולא יודעת. להיפרד מהכול.... זה נראה מוזר...

tamar brandy

New member
סיום שנת הלימודים שלי../images/Emo99.gif

המנייאקים האלו לא רצו להכניס אותי לבצפר בגלל חולצה, אז חברה הביאה לי ואחר כך הורדיתי אותה
אז שעה עד שלידיה הביאה לי אישור על שהחזרתי את כל הספרים
בעעעע היה חם בטירוף הספריה
אז אני קיבלתי תעודה ראשונה
יצאה לי תעודה די פסדר, חוץ מזה ש12 פעמים חיסרתי ו 5 פעמים איחרתי וזה לא נכון
איחרתי וחיסרתי יותר!!! זה לא פייר שתרשום מספר מדויק
חי חי אז כמו שיר נשארתי בבצפר כמו איזה מפגרת, חיכיתי לחברה.. רותי אמרה לכולם ללכת הביתה ואמרתי (בצחוק) שאני לא מוכנה להפרד מבצפר

למעלה