סיכומון

danish18

New member
סיכומון ../images/Emo26.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: התחדשות השבוע: שיר השבוע: תוכנית [TV] השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:

דללה

New member
בקרוב אני אהיה מובטלת ../images/Emo10.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: האירוע אתמול משהו רע שקרה לך השבוע: שגיליתי מי החברים שלי באמת
משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: שלא לקחתי חופש וביליתי עם חבר שלי יותר ושלא נסענו לצפון התחדשות השבוע: מגבת שיש עליה לוגו של הספינינג שאני עובדת בו
שיר השבוע: לאדעת תוכנית [TV] השבוע: לאדעת סרט השבוע: לאדעת ספר השבוע: לאדעת משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שהקייטנה תיגמר כבר!! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: היו המון תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: לנוח בעיקר ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: נחמד...

Itay Simons

New member
*פיהוק*

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי אצל בני דודים כמה ימים :p משהו רע שקרה לך השבוע: שן בינה X: משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: מממ לא יודע.. התחדשות השבוע: נראה לי שאין שיר השבוע: A Perfest Circle-Imagine תוכנית [TV] השבוע: מממ לא ראיתי יותר מדי, נניח סיינפלד
סרט השבוע: הסודות
ספר השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הממ עקירה כירורגית?
ואני חייב להפסיק לדבר על זה
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: דווקא היה לי משהו ושכחתי X: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: כרגע אין
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: חביב :)

EDTH

New member
../images/Emo129.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שיעור גיטרה
, עדן הייתה פה
. משהו רע שקרה לך השבוע: לא משו מיוחד. משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: ששוב לא רצתי (צריך לעשות עם זה משו...), ובכלל הזמן טס לי ואני לא עושה דברים שאני רוצה לעשות. התחדשות השבוע: ממ מיתרים (טמבל, קניתי יקרים יחסית בשביל הקלאסית המעפנה שאי אפשר לנגן עליה בכלל... מזל שיש חשמלית
) שיר השבוע: שירים של איפה הילד ו comfotably numb של פינק פלויד. תוכנית [TV] השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום ראשון שיעור גיטרה
יום רביעי הופעה של עדן (תבואו!)
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: היו מלא.. שכחתי. תמונת השבוע: דילן גפן התוכניות שלי לשבוע הבא: שיעור גיטרה, לרוץ (הפעם באמת
), ההופעה ^^. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: אחלה

LITI789

New member
הסיכום שלי!../images/Emo210.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:נפגשתי הרבה עם חברים.אפלי ואתמול שליווינו את חן הלכנו ישר אחרי זה לים.והיום פוגשים את החיילים הטריים. משהו רע שקרה לך השבוע:דנינו התגייס ביום ראשון לסטילים!וחן התגייסה אתמול. משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע:שלא איחלתי ללואנדה גיוס קל והיא קנתה לכולם מתנות אתמול..והתייחסנו ממש מגעיל כלפיה. התחדשות השבוע:בגדים!!!והרבה שיר השבוע:נוער שוליים-לילה תוכנית [TV] השבוע:יריחו -התוכנית היחידה שאני רואה. סרט השבוע:----- ספר השבוע:---- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:אחותי הקטנה טסה לאמריקה,ועכשיו אפשר להתחיל בתוכנית להשתלט -להרוס (אותו הדבר.)על הבית ציטוט\יציאת\מילת השבוע:הצטללתי.-זכויות שמורות לקריג. תמונת השבוע:---- התוכניות שלי לשבוע הבא:ים ,להמשיך לחפש עבודה להיפגש עם חברים כמה שיותר לפני צבא. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:טיפה קשה בגיוסים.

../images/Emo195.gifלמרות שאני כבר לא קשורה- בא לי גם../images/Emo70.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: כמעט כל השבוע היה מעולה. משהו רע שקרה לך השבוע: להיות חולה ולרדת מהדרכה בגלל זה. מסדר נקיון על כל הבסיס משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: ----------- התחדשות השבוע: שנה בצבא! [בדיוק היום] שיר השבוע: ------------- תוכנית [TV] השבוע: מי רואה טלויזיה בצבא??? סרט השבוע: כנ"ל... ספר השבוע: -------------- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיהיה משהו כיף למחלקה כי אין לנו חניכים. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לשמוע מפקדים שמנסים לדבר באנגלית ולא מצליחים... תמונת השבוע: אני והחניכות שלי. התוכניות שלי לשבוע הבא: לנוח, לסיים מערכים ולעשות כיף עם המחלקה. ושההפניה תעבור מהר. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: רגעים של 5, רגעים של 12.

elivnat

New member
השבוע שהיה..

משהו טוב שקרה לך השבוע: השיעורי נהיגה:):), עבודה (יום אחד) המזגן שהגיע!! משהו רע שקרה לך השבוע: נפל עליי חלון ונחתכתי ברגל.... כואב לאללה..
משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: אממממ אין... התחדשות השבוע: חוץ מהמזגן לסלון אין.. שיר השבוע: לא שמעתי שירים השבוע.. 9 הימים.. תוכנית [TV] השבוע: אחד נגד מאה.. סרט השבוע: הצעקה 2, 4 המופלאים.. ספר השבוע: אין.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מחר שיעור נהיגה כפול בע"ה ויכולהיות שאבא יצטרף אליי... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "דודו קומבק אקנולולידט...." (חחחחח אני ואחותי שרות שיר של תוכנית מצוירת ישנה...) תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: שיעורי נהיה בע"ה, צום תשעה באב (לא שתכננתי את זה..), מקווה לעבוד.. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: נחמד...

nir2107

New member
עבר מהר

משהו טוב שקרה לך השבוע: הורים בחו"ל, אח אחד בצבא, אח אחר מבלה שבוע אצל הסבא והסבתא ושקט שלא היה לי מאז שהייתי ברחם. משהו רע שקרה לך השבוע: אני מרגיש שבזבזתי את השבוע הזה ולא עשיתי שום דבר משמעותי. משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: שום דבר משמעותי. התחדשות השבוע: התחדשות? אמ...טיפות לעדשות נחשב? שיר השבוע: Arthur's Theme של כריסטופר קרוס. תוכנית [TV] השבוע: בד"כ אני נדלק על התוכנית שאני רואה כמה פרקים שלה ברצף. השבוע זה היה סיינפלד. סרט השבוע: לא יצא לי לראות משהו השבוע. אני צריך עוד להספיק לראות את שרק 3, הסימפסונים ורטטוי, מה שלא מוציא אותי מאוד בוגר. ספר השבוע: סיינפלד ופילוסופיה. עמוק ודבילי באותו זמן. כמו הסדרה עצמה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עוד שבוע של חופש. יש משהו יותר טוב מזה? ציטוט\יציאת\מילת השבוע: המטרה של המנגינה היא לא להגיע לסופה, אבל אם היא לא תגיע לסופה, היא לא תשיג את מטרתה. אם חושבים על זה הרבה, בסוף זה יוצא ממש מלא תוכן. זה מהספר של הפילוסופיה אגב
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: להתבטל כמה שיותר. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: היה טוב וטוב שהיה

shame on you

New member
משפחת סימפסון זה לא ילדותי!!!

הרבה אנשים חושבים שמשפחת סימפסון זה לילדים רק בגלל שזו תכנית מצויירת, אבל זה ממש לא נכון. זו תכנית שיועדה למבוגרים מלכתחילה. התכנים שלה בוגרים. אז מה אם היא תכנית מצויירת??? (יש לי פשוט תסכול עמוק עקב כך שאנשים צוחקים עליי בגלל שאני רואה משפחת סימפסון).

nir2107

New member
../images/Emo12.gif

אני רק התכוונתי לזה ששלושת הסרטים הבאים שאני אראה יהיו מצוירים.

shame on you

New member
לא התכוונתי להתנפל עליך ../images/Emo4.gif

סתם באופן כללי, לגרום לעולם כולו לקלוט כבר שמשפחת סימפסון זו ממש לא תכנית ילדותית....

nir2107

New member
האמת היא שאני חושב

שסאות'פארק עשתה עבודה טובה בקטע הזה. ברגע שרואים דמויות מצוירות מקללות זה משנה משהו בתודעה.

danish18

New member
. . . .

משהו טוב שקרה לך השבוע: היציאות וזה.. משהו רע שקרה לך השבוע: כולם טסים! משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: שומדבר מיוחד.. התחדשות השבוע:לא קונה בתשעת הימים
שיר השבוע: fergie - big girls dont cry תוכנית [TV] השבוע: לא ראיתי ממש.. סרט השבוע: גון טאקר חייב למות ספר השבוע: לא קראתי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לדעת אם טסים או לא ציטוט\יציאת\מילת השבוע: ch ch ch changesss תמונת השבוע: לפני הבגרות במתמטיקה התוכניות שלי לשבוע הבא: ירושלים, צום, והופעה של יוני ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: אחלה..

R e A

New member
חחח סיכומון קצת מאוחר...

משהו טוב שקרה לך השבוע: המסיבת גיוס אתמול בלילה
משהו רע שקרה לך השבוע: מממ לא עולה לי משהו בראש. אה כן. שהייתי צריך לשלם 450שקל על פלאפון חדש. משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: לא רצחתי את זה שדחף אותי למים עם הפלאפון התחדשות השבוע: פלאפון חדש + קבלו את המתוקים שבתמונה שיר השבוע: וואי לא זוכר את השם. קיצר שיר יפה
תוכנית [TV] השבוע: חרשתי על 1 נגד 100 סרט השבוע: מממ הארי פוטר?=\ ספר השבוע: הארי פוטר? אני אקנה את העברית נראה לי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: גיוסים של חברים. שלא יבואו
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: וואלה לא יודע תמונת השבוע: אני עם שני התאומים החדשים שלי
הם כל כך יפים
התוכניות שלי לשבוע הבא: להתכחש לצבא ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סבבה אני יודע...

למעלה