סיכומון שבועי

סיכומון שבועי../images/Emo13.gif

סתמו. אין לי כוח הלעתיק סיכום וגם ככה זה חופר, אז אני עושה מה זוכרת ממנו ומקצרת קצת
1. דבר טוב שקרה לכם השבוע: 2. דבר רע שקרה לכם השבוע: 3. שיר השבוע: 4.איך הוא עבר בכמה מילים: 5.תמונת השבוע: שבוע הבא..... 1. מה בתכנון? 2. מישו רוצים לראות? 3. משהו שהייתם מעדיפים לוותר עליו ? (אני המצאתיP:) שבוע טוב כולם
ותענו נו נו!!!

אני.

1. דבר טוב שקרה לכם השבוע: מממ היה ים והליכון
2. דבר רע שקרה לכם השבוע: חברה שעזבה
3. שיר השבוע: ממ לא יודעת. 4.איך הוא עבר בכמה מילים: התחיל רע ועצוב, אך נהיה טוב יותר. 5.תמונת השבוע: איזה עין מושלמת נכון?
שבוע הבא..... 1. מה בתכנון? ת"א!!!!!!!!!!!!!!!!!!!לפגוש אנשים טובים
לעמוד במטרה כלשהי, להנות, שיעורים. 2. מישו רוצים לראות? ממ את מי שאפגוש בת"א, וחברה שעזבה. 3. משהו שהייתם מעדיפים לוותר עליו ? (אני המצאתיP:) שעורי בית

מממממממ../images/Emo110.gif

סופסוף השבוע הזה עבר!! היה לחווווווץ 1. דבר טוב שקרה לכם השבוע: מממממממ.. למרות כל הלחץ של השבוע הזה.. הרוב היה אחלה:]] 2. דבר רע שקרה לכם השבוע: דיכי כזה מאמצע השבוע.. 3. שיר השבוע: ממ על הקו המים- עברי לידר 4.איך הוא עבר בכמה מילים: ממממממ מה שרשמתי ב1:]] 5.תמונת השבוע: מממממממ של אחותי הפיצקולית.. זאת שבמסן:]] שבוע הבא..... 1. מה בתכנון? מממ מקווה שממדיון.. ים.. אולי כוכב נולד.. אולי נוסעת לדודים..:).. מממ ועוד משו אבל זה לא בטוח אז מעדיפה לא לכתובP: 2. מישו רוצים לראות? ^^:p 3. משהו שהייתם מעדיפים לוותר עליו ? (אני המצאתיP:) מהשבוע הזה או הבא?:p מממ בשבוע שהיה מה שכתבתי ב2 בחלק הראשון.. והשבוע? לאדעת קודם שיעבור ואז נראה:]] שבוע טוב לכםםםם:)

Ogakor

New member
עונה../images/Emo27.gif

1. דבר טוב שקרה לכם השבוע: ראיתי את לוטם עדי סתיו ובן בחיפה והיה ממש כיף! 2. דבר רע שקרה לכם השבוע: יש הרבה, אני צריך לעבוד עם עצמי על איך שאני מתייחס לדברים. 3. שיר השבוע: הממ.. אין. 4. איך הוא עבר בכמה מילים: במילה אחת סביר ובכמה מילים סביר ומשעמם. 5. תמונת השבוע: אני אנטי תמונת השבוע. שבוע הבא..... 1. מה בתכנון? יומולדת ביום שלישי, אולי עומרי יבוא לביקור בסופש, לא בטוח. 2. מישו רוצים לראות? עומרי. 3. משהו שהייתם מעדיפים לוותר עליו: לא יודע.

עונה!!

1. דבר טוב שקרה לכם השבוע:#שדברתי אם עומרי!!! 2. דבר רע שקרה לכם השבוע:#שעומריי התגייס.... 3. שיר השבוע:#מגרד\יוני בלוך 4.איך הוא עבר בכמה מילים:מלחיץ,וטוב.... 5.תמונת השבוע:אין... שבוע הבא..... 1. מה בתכנון?חופשה בתורכיה!!! 2. מישו רוצים לראות?עומרייי 3. משהו שהייתם מעדיפים לוותר עליו ? (אני המצאתיP:)אין דבר כזההה!! וכל הכבוד על התמצות!!!!

DelbariX

New member
פפ

1. דבר טוב שקרה לכם השבוע: אהה אופניים חדשות 2. דבר רע שקרה לכם השבוע: ריב גדול עם ההורים :S 3. שיר השבוע: Sum 41 - Speak Of The Devil 4.איך הוא עבר בכמה מילים: מהר.. החופש בורח לי :( 5.תמונת השבוע: שבוע הבא..... 1. מה בתכנון? אין משהו ספציפי.. בעקרון לעשות קצת מתמטיקה ולקנות תדברים לשנה הבאה 2. מישו רוצים לראות? חבר שחזר מחופש וידידה שלא ראיתי המון זמן 3. משהו שהייתם מעדיפים לוותר עליו ? (אני המצאתיP:) הלחץ של סוף החופש

DelbariX

New member
"פאק הוא נראה טעים רצח

וגם הפאנקייק נראה לא רע" אייש אייש..

Meitarii

New member
אאאני

1. דבר טוב שקרה לכם השבוע: שומדבר :| 2. דבר רע שקרה לכם השבוע: חברה עזבה את הארץ , רבתי עם אנשים , טבעתי :| , גיליתי משו על ידיד ממש טוב
3. שיר השבוע: אמממ..אין כ"כ 4.איך הוא עבר בכמה מילים: די גרוע 5.תמונת השבוע: שבוע הבא..... 1. מה בתכנון?אילת 2. מישו רוצים לראות?ידיד
3. משהו שהייתם מעדיפים לוותר עליו ? (אני המצאתיP:)הנסיעה לאילת...(הנסיעה עצמה ה5 שעות)

noyil

New member
עונה

1. דבר טוב שקרה לכם השבוע: אתר שעבדתי עליו המון זמן עלה 2. דבר רע שקרה לכם השבוע: הייתה תקלה באתר אז הוא בסוף לא ממש עלה.. 3. שיר השבוע: שיר הספיידר פיג מהסרט של הסימסופנס כמובן 4.איך הוא עבר בכמה מילים: השבוע או השיר?(ציניות, השבוע עבר מהר) 5.תמונת השבוע: רקע לדסקטופ שהכנתי ממש הרגע בתור תשובה למשפט שמופיע כאן. שבוע הבא..... 1. מה בתכנון? שום דבר מיוחד.. הדבר היחיד שמתוכנן זה תור לספר 2. מישו רוצים לראות? לא 3. משהו שהייתם מעדיפים לוותר עליו ? (אני המצאתיP:) תור לספר, אבל אני צריך להסתפר אז אין ברירה

Stootz

New member
עונה../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

1. דבר טוב שקרה לכם השבוע:התקדמתי בעבודת קיץ במתמטיקההה !!! והייתי בקניוןן עם עדי,לוטם,בן,גיא ומוררר והיה כיףףף
אה וגם הייתי היום בקיבוץ והיה ממש כיףףףףף
2. דבר רע שקרה לכם השבוע:התעצבנתי קצת על המתמטיקה/: אבל עכשיו זה הסתדרXD
3. שיר השבוע:בלי ספקקק: when you're gone-avril lavigne
4.איך הוא עבר בכמה מילים:ממש טוב!
5.תמונת השבוע:
שבוע הבא.....
1. מה בתכנון?לסיים את העבודה במתמטיקהה !!
2. מישו רוצים לראות?כןןןןן הרבה אנשים
3. משהו שהייתם מעדיפים לוותר עליו ? (אני המצאתיP:) חחח לא
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה :)

1. דבר טוב שקרה לכם השבוע: הרבה דברים :) 2. דבר רע שקרה לכם השבוע: החופש מתקצר ): 3. שיר השבוע: Hanna Pakarinen-Tell Me What To Do 4.איך הוא עבר בכמה מילים: סבבה... 5.תמונת השבוע: אין לי כוח להעלות שבוע הבא..... 1. מה בתכנון? הרבה דברים 2. מישו רוצים לראות? לא הבנתי 3. משהו שהייתם מעדיפים לוותר עליו ? (אני המצאתיP:) אין...

abs7

New member
עניתייי :]

1. דבר טוב שקרה לכם השבוע: קניתי בגדים דבר שהייתי צריכה
2. דבר רע שקרה לכם השבוע: אוח הסיכום שלי השבוע ישמע הכי פקאצי אבל עליתי על המשקל ולא אהבתי תתוצאה :/ 3. שיר השבוע: הקיץ בא .. (למרות שהוא עוד מעט כבר חולף
) 4.איך הוא עבר בכמה מילים: שבוע חמוד ורגיל. 5.תמונת השבוע: אממ אממ .. אין ?
שבוע הבא..... 1. מה בתכנון? ללכת לשופינג שוב עם אמאלהה :] 2. מישו רוצים לראות? ידיד שלי שלא ראיתי שניםםםםםםםם... טוב נו לא שנים כמה שבועות :] 3. משהו שהייתם מעדיפים לוותר עליו ? (אני המצאתיP:) לסדר תבית ?

Miss RockRose

New member
בן צודק...!!!../images/Emo12.gif הירוז זו סידרה מעולה../images/Emo99.gif

[...זה שבן צודק זה כבר מפתיע
...] 1. דבר טוב שקרה לכם השבוע:ראיתי את הבני דודים שלי שכלכך כלכך כלכך כלכך כלכך כלכך[...] התגעגעתי אליהם
!!!!וגם ראיתי את גאיה ומורוש
(
השבוע הזה היה לי יותר מידי ארוך נראה לי, כי הייתי בטוחה שזה היה שבוע שעבר....) 2. דבר רע שקרה לכם השבוע:סבא נפטר
[אחרי חודש וחצי שסבא השני נפטר
] 3. שיר השבוע:never again - remedy (מישהו שלח לי...וזה פשוט עצוב...שיר עם מסר חשוב ביותר עם מילים עמוקות..תשמעו בבקשה) 4.איך הוא עבר בכמה מילים:מלא בעצב אבל עם המון שמחה... 5.תמונת השבוע:>> שבוע הבא..... 1. מה בתכנון?ללכת לסימפסונס, לקרטינג לבאולינג ולהארי פוטר[שוב..
] עם בנדוד שלי וסוף שבוע של כל המשפחה
2. מישו רוצים לראות?בנדוד, בת דודה ודודה
3. משהו שהייתם מעדיפים לוותר עליו ? (אני המצאתיP:)אין כזה.... הודגש באמצעות מדגישומטיק

Miss RockRose

New member
אויי התמונה../images/Emo3.gif../images/Emo210.gif>>>>>>

קופקבנהההההה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה להיות שםםםם

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifזה כי זה באמת היה לפני שבוע!

יום ראשון הקודם!

למעלה