סיכום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טל וצח

New member
סיכום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קודם כל תודה רבה לכולם על העצות, אני שמחה שכולם תמכו בי כי אני יודעת שאני מספיק בוגרת אבל עם זאת מאמינה באהבה. אז ככה לצערי העצות שלכם לא עזרו עבר עלי היום יום נורא נורא קשה ביקשתי מבעלי שיבוא ויקח אותי שאני יוכל לאסוף את הדברים שלי מביתו בתוך תוכי חשבתי שאולי הוא יתפכח ויראה אותי אורזת ויגיד לי שהוא אוהב אותי ולא רוצה שאני ילך, זה לא מה שקרה כי הוא מאוד אוהב אבל....הוא מפחד לאבד את המשפחה, הוא לא מכיר את המושג שהוא יתחתן נשבע שיהייה בטוב וברע אך מהרע הוא מפחד ולכן בורח ומתחבא עכשיו הוא הודיע שאנחנו נפרדים אז בקרוב אני יעבור לפורום אחר !!! אני יודעת שאני אמצא ובטוחה שמגיע לי משהו יותר טוב ויש לי משפחה נהדרת שתומכת ואוהבת אבל מי שימשיך לסבול זה הוא כי הוא ישאר בבית עם הוריו ויצטרך להתמודד עם כל הקשיים, היה לו בידיים אוצר והוא זרק אותו לים- לא חכם מצידו!!!! כי הוא ישאר עם בעיית הפוריות ואני בטוחה שכשתגיע אם תגיע מישהי אחרת המשפחה תתנהג אליה באותה צורה. הוא הפסיד ובגדול. אז תודה רבה לכולכם ואני אשמח לקבל תגובות.

kanada1

New member
אולי זה לא מנחם אבל כל דבר שקורה

קורה לטובה. א.את צירכה להגיד תודה לאל שזה קרה כל כך מהר וכל כך מוקדם לפני ילדים לפני דירה לפני הרבה דברים אחרים. ב. אם הוא וויתר עלייך לטוב אימו אז כנראה שלה הוא נאמן ואיתה הוא צריך להמשיך לחיות. ג. זה שהוא לא ראוי לך זה וודאי כי הוא התנהג בצורה מאוד לא בוגרת ואוהבת ולכן את צריכה להסתכל על זה ולהגיד אם היום הוא לא היה מסוגל להיות לצידי הרי שברגעים יותר קשים הוא גם לא יהיה. ד. יכול להיות גם שהוא בחר לשחרר אותך ולהפרד ממך מתוך אהבה ובגלל בעיית הפוריות והוא לא רוצה להגיד לך כדי שלא תנסי לשכנע אותו אולי הוא פשוט לא רוצה לגרום לך סבל נוסף. ה. אני מאחלת לך רק הצלחה וחיים טובים ולהבא בטוחה שאת תבדקי גם את המשפחה של הבן זוג המיועד. מתי שתרצי אוזן קשבת פה לשרותך אבל תדעי שכל מה שקורה הכל לטובה. תהיי חזקה אוהבים אותך

אל תאשימי את עצמך

אל תחפשי מה את לא בסדר. את היית בסדר גמור, זה לא בגללך. בטוח שהיו כמה סיבות מהצד שלו. עדיף שזה קרה לפני שיש ילדים כי אז זה הכי מסובך בעולם ויש עוד נפגעים.תאמיני לי עם חותנת כזו עדיף להיות לבד. זה תיק כבד שככל שעובר זמן זה לא עובר . אם זה באמת נגמר וגם את נחושה בעניין ,צאי לדרך חדשה ותמצאי את האושר במקום אחר.

1אפי1

New member
טלוש---חזקי ואימצי

אני בטוחה כי כל המשפחה עשתה לו שטיפת מח לא קלה, לפי תגובת האח\ות שהתערבו ודיברו לא יפה. תקחי את דברייך ותחשבי על כך שכל החיים לפנייך הינך בחורה צעירה ואיך אומרים תמיד, כל עקבה לטובה. אני מאמינה אחרי שתרגעי מכל העניין הלא נעים הזה ותחזרי למוטב, כי הרי יקח לך קצת זמן לחזור לעצמך וכמו שאמרת שאת מאמינה באהבה תוכלי לתת את אהבתך למישהו אחר ולקבל אהבה בחזרה. להבא זיכרי שמי שלא יבוא--זהו עסקת חבילה ואת לא נישאת רק לבעל אלא לכל המשפחה, זכרי משפט חכם== "את האישה תמיד אפשר להחליף את המשפחה - לא" מאחלת לך בהצלחה

kanb

New member
למרות שאין לי מושג מה גרם לכך:

בהצלחה!!!!

1אפי1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רחלי........הלכתי לגאווה וזוגיות גאה. אני עדיין צוחקת מעצמי יום טוב לך ולכולם

ותובנות... (ארוך)

יש אנשים שאולטימטומים לא עובדים אצלם. יכול להיות שצריך לנסות להביא אותו להבנה בדרך אחרת, בסבלנות, חום ואהבה. חשבי על עצמך בסיטואציה כזו, שאת נקרעת בין המשפחה שהיא ערך עליון והבסיס לך לבין בן הזוג שאת כל כך אוהבת. איך הוא יכול "ללכת שבי אחרייך" אם הוא מרגיש חסר ביטחון במחיצתך... בדיוק עכשיו ברגע שכל כך קשה הוא מצפה לגילוי הבנה ומקבל "סטירת לחי", מן הסתם הוא בוחר במשפחה "התומכת"...שלמעשה הם תומכים בו עכשיו...גם אם לך זה לא ממש מרגיש כתמיכה. הוא מחפש את אמא שלו, שתחבק ותאהב ולא מוצא בך את ה"אמא" הזו, אז הוא חוזר למקום המוכר והבטוח. אי אפשר לשפוט אותו... למרות שהוא אמר שאתם נפרדים, זה לא אומר שזה יקרה...יש גם את הצד שלך בעניין ואם את אוהבת אותו ורוצה אותו, מה שלא ברור מהדברים שלך...אני לא מבינה אם את באמת מרגישה את מה שכתבת או שהכל נכתב מתוך כעס ועלבון... אבל אם את באמת רוצה אותו ואוהבת אותו - אל תותרי
תלחמי עליו ועל מערכת היחסים שלכם, תני לו חום ואהבה, את הבטחון שהוא כל כך זקוק לו ותפנו לייעוץ, כדי לקבל כלים להתמודד עם המצב שאתם נמצאים בו. הוא הפסיד ונראה לי שגם את מרגישה קצת הפסד...כי למרות המשפחה שלו אני בטוחה שהוא לא אדם רע, אחרת לא היית נשארת איתו. בסה"כ הוא לא אלים, בוגדני או בעל תכונה גרועה אחרת...בסה"כ יש לכם בעיות שאפשר לגשר עליהן ולהמשיך לבנות את מערכת היחסים. מאחלת לך המון הצלחה ומחזיקה לך אצבעות.

לטלוש העצובה

כן אתה עצובה וזה מאוד בולט ממה שכתבת. ואם אתה כ"כ עצובה מהפרידה הזו, אז לדעתי אל לכם להיפרד. אני לא מכירה את הסיפור שלכם כי אני חדשה בפורום זה. הבנתי שיש בעיות פוריות, לא יודעת של מי בדיוק אולי שלו. בכל אופן - את אוהבת אותו - ואפילו מאוהבת בו. ואולי גם הוא בך. ודווקא בגלל שהוא כ"כ פגוע מזה שאת עוזבת אותו הוא לא אוזר אומץ לעצור אותך מלכתך. פשוט כי הוא פגוע. תחדשו את הקשר - תצאו לחופש - תפסיקו טיפולי פוריות - תלכו לייעוץ - תאמצו אם לא הולך בדרך הטבעית - אולם חבל לוותר על אהבה. ואומרת לך זאת אני שגם עברתי טיפולי פוריות - ונשארנו בקשר - אולם כיום לא מספיק אוהבים ומחוברים - וכנראה גם בעבר לא כ"כ היינו מאוהבים. בכל אופן יש משפחה ויש ילדים - אך אין אהבה - אז מה יוצא מזה? - כלום. הרבה יותר חשוב ליהיות יחד מתוך אהבה בחיים האלה - יותר מאשר להיות הורים לילדים בתוך זוגיות שאתה לא כ"כ מאוהב בה. מתוך אהבה מקבלים כח לחיים, ילדים קטנים ושובבים לא בדיוק עושים את העבודה הזו אותו דבר. תחשבי על הכל לפני שאת ממשיכה הלאה. בהצלחה. ותחזיקי מעמד.

למעלה