טוף,מה יש לדבר...כמו שכתבו היום
בהארץ,סוף של תקופה... לגבי מקדונלד,זה נכון שהוא הגיע פצוע,אבל קודם כל יש לו נטייה להיפצע,הוא לא לקח במשחק שלשום שום מנהיגות,ורק חשב,חוששתני,על החוזה הבא שלו,כאילו שהוא,חס וחלילה,רעב ללחם,ולא מרוויח חצי-מליון ירוקים... מצטער,אבל נמאס מזה שחצי-עונה במקום להתרכז ולהנהיג את מכבי,הוא עסוק כל הזמן עם החוזה הבא שלו,וזה אחרי שבשנים הראשונות שלו בארץ,הוא טחן לנו את המוח כל הזמן שכסף לא חשוב לו... ועוד האימרה הזו עם השאהידים,גם אותה צריך לקחת בחשבון... נו,טוף,הוא תמיד יכול לשחק בבית"ר ג´נין,הם מחפשים רכז ,שמוכן להתאבד על המגרש.... ומה בנוגע ל"יש רשת יהודית עולמית"???????... תגידו,מה חומר-הקריאה של מקדונלד????? "הפרוטוקולים של זקני-ציון"????...
ככה זה,צריך לרענן,ומקדונלד צריך ללמוד שלא יורקים לבאר שאתה שואב ממנה ירוקים... כן-כן,אני יודע שאחרי המשחק בוויטוריה,כתבתי כאן בהתלהבות שמקדונלד הוא הזר הטוב ביותר שהיה במכבי,ושהוא צריך להישאר עד סוף הקרייה שלו,נו,טוף,אז קצת נסחפתי... כמו שהפילוסוף הידוע,גברי לוי אומר: רק חמור לא משנה את דעתו... בכלופן,מלווין בוקר יכול להיות אופצייה לא-רעה,ולידו אפשר אולי לצרף את ליאור ליובין,שלדעתי כבר השנה היה יכול לשחק ולתרום למכבי... את יותם הלפרין צריך להשאיל לקבוצה אחרת,כדי שיצבור נסיון... ובכלופן,כמו שמכבי נראתה שלשום,באמת קשה לי להבין למה בלאט שכח את יואב ספר,על הספסל... והאפמן??... אתמול הוא היה פחות גרוע מהרגיל,כלומר שלשום,אבל 2-6 מהעונשין??? זה הבנאדם שקלע 19-19 בבולוניה????.... ומה יהיה???? שוב הריבאונד,שוב ברגע האמת שחקני מכבי זורקים מהעונשין כמו טירונים,שוב סופגים מטווח של שלשות.... אוי,לא האמנתי שיגיעו הזמנים,ואתגעגע לפיני...
בכלופן,אני חושש שבמה שפיני אמר על השחורים הטמבלים,יש משהו,ולראייה תראו את ראיון השאהידים,של מקדונלד... איך בנאדם,שבמדינה שממנה הוא בא,נרצחו ב-11 בספטמבר אלפי בני-אדם בפעולת טרור,יכול לדבר שטויות כאלה????????.... ובנוגע לליגה האדריאטית : קדימה,ובלי השתתפות בליגת העלק,במקביל.... נמאס כבר איך כל עלובי-הנפש טופלים את כל הסרחונות והעליבויות של הכדורסל הישראלי על מכבי,רוצים ליגה בלי מכבי????... אני מקווה שמשאלתכם תתגשם.... מי צריך את הליגה הזו,עם הדני קסטן,וניר אלון,ויו"ר הסתדרות הפקידים,שהייתי כותב את שמו,אילו הייתי זוכר אותו,והבורר המפגר,וכל היתר.... רק צשימו לב איך מתנהלים מחזורי-הליגה האחרונים : כבר לפחות שבועיים, במקום שכל,או רוב המשחקים ישוחקו ביחד בצורה נורמלית,פה ,ביום א´ משוחק משחק אחד,ביום ד´ - משחק שני,בשבוע הבא- ביום ג´- משחק שלישי,כבר לפחות שבועיים,שכל כמה זמן,כשאני פותח את מדור הספורט בעיתון- הופ! אני מגלה שבדיוק אתמול היה משחק ליגה-דחוי,או מוקדם,או שניהם- שבכלל לא ידעתי על קיומו,ואני לא היחיד... זו ליגה זו???? בטח מכבי אשמה גם בהתנהלות של הליגה בשבועיים האחרונים... ובקיצור- מי צריך את ליגת הדני-קסטן המפגרת הזו?... ובסופה"ש- לקינוח- ביום חמישי מתחילה הסדרה בין ירושלים לר"ג,ובאותו הערב,מכבי משחקת ברישון,במשחק חסר-חשיבות לחלוטין ממחזור-הליגה האחרון של הליגה הסדירה.... ואם זה לא בית-משוגעים מאורגן,אז אני באמת לא יודע מה כן.... בקיצור,זו תהיה רק ברכה לעזוסב את הליגה הזו... בקיצור,לעונה הבאה- לגבי מקדונלד,אני באמת לא יודע,אבל אולי הגיע הזמן להיפרד,ומלווין בוקר,או תיוס אדני,יכולות להיות אופציות חילופיות טובות, פארקר,כנראה גם יעזוב,וזה מצער,כי הוא נתן העונה הצגות,אבל מצד שני,ביום שיש בבולוניה,בניגוד לבודירוגה שניצח את המשחק לבד,פארקר פשוט נעלם.... האפמן בוודאי יעזוב,ולגבי הנפלד,למרות שאני נושא את הכינוי שלו,אני באמת כבר לא יודע מה לחשוב,אחרי התצוגה שלו,ביום שישי,בבולוניה... בכלופן,טורצ´אן,שהתפרסם היום שהוא מעוניין לשחק במכבי,יכול להיות מחליף לא-רע להאפמן,ולהוות קוו קדמי לא-רע,עם בשוק וויצי´ץ´,בגיבוי של ספר,ושל הנפלד,אם ימשיך... ובכל מקרה,חשוב שבמכבי יביאו בעונה הבאה רכז מחליף,רכז טבעי,כמו,כאמור, ליאור ליובין.... מה שברור הוא,שאחרי איך שהקבוצה נראתה ביום שישי בבולוניה,צריך ריענון דחוף.... לא לחימה,לא רעב,לא מוטיבציה,פשוט כלום,לפנתיניאקוס פשוט הגיע לנצח,ולו רק בגלל שהם נלחמו ורצו,וכנראה שרצו יותר ממכבי...