סיכום

בת 1986

New member
סיכום../images/Emo70.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו: שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: אלבום שבועי: תמונה שבועית: הקנייה של השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: מאכל השבוע: מסר לג'נגו: סופ"ש טוב לכולם

אסכם ראשונה../images/Emo70.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו: דקה
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: הרבה כפיר קצת ריטה וכו... אלבום שבועי: כנראה כפיר תמונה שבועית:
שמישהו יעז לגעת לי בפלייליסט
הקנייה של השבוע:כלום בעיקר חח משהו טוב שקרה השבוע: שבוע הבא הופעהההה ומזל כפרעליה עברה טסט מאכל השבוע: תמרים
מסר לג'נגו:יום חמישי
תביא אנשים שישמרו עליך אם אתה לא שר את דמעה!

:)

שיר-שבועי-של-ג'נגו:
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:אמונה-כפיר אפשטיין אלבום שבועי:כפיר אפשטיין תמונה שבועית:אין.. הקנייה של השבוע:מתנות לאחים שלי משהו טוב שקרה השבוע:שיחות עם אנשים מפתיעים
מאכל השבוע:שוקולד בצורה של סנטה קלאוס
מסר לג'נגו:בוא לצפון

בת 1986

New member
מסכמת../images/Emo9.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו: כמו פעם שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: אמונה, הפחד נעלם, אושר ועצב.. אלבום שבועי: כ.א תמונה שבועית:
מחפשת ת'עצמי הקנייה של השבוע: כרטיס אוטובוס ובאגט משהו טוב שקרה השבוע: מסנג'ר
חתונה של חברה, השלמת צילומים בבית שאן
מאכל השבוע: צ'יטוס בוטנים וטוסט מסר לג'נגו: כן, בוא לצפון באמת..
שבת שלום

mazalika7

New member
מסכמת באושר רב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו:לב! שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:מטרופולין למניהם. אלבום שבועי:הסליל תמונה שבועית:אני אחפש משו. הקנייה של השבוע:אוו, קניתי שני ג'ינסים מהממים! מקסטרו, ואולסטאר!! משהו טוב שקרה השבוע:עברתי טסט!!!!! וליל אצלי
, והחבר המושלם והחדש שלי
מאכל השבוע:פיצה! של אמא
מסר לג'נגו:אני כבר לא יכולה לחכות ל3/1, כלכך מתגעגעת!!! שיהיה אחלה שבוע פורום ג'נגו!! אוהבת כלכך
ברוכה הבאה יעלי...
הודגש באמצעות מדגישומטיק

tohar6

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

הפורום שקט לי מדייייייייייי, שקטטטטטטט שקטטט שקטטטט..!!! זה לא כיפפפ.. חייב איזה מגה שרשור עצבני כזההה... נוווו תסכימו איתי נכון?!
שיר-שבועי-של-ג'נגו: סדק בלב, פשוט יפהה שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: אמונה, כפירוש אלבום שבועי:
תמונה שבועית: כל השכבה שלי מהגדנ"ע.. הקנייה של השבוע:בת"א בבר גוריון סנוויץ' קטלני כזה עם הרבה פסטו גבינות וברדקקק.. וואיי טעים.. משהו טוב שקרה השבוע: הייתי במיונים לתאטרון צה"ל בתל אביב.. ונרשמתי גם ללהיות מפעילת שירה בציבור צבאית טמפעילת קריוקי צבאית.. נכון שזה אדיררררר?? אהה חח וידעתם שיש מקצוע כזה קוסם צבאי... איזה קולללל מאכל השבוע: הסנוויץ' ההוא, כמובןןןןן.. מסר לג'נגו: מחכה להופעה ביום חמישי בטירופפפפפפ..!! לא מפסיקה לדבר על ההופעה הזאת.. יהיה מושלםםםם!!

mazalika7

New member
כלכך מסכימה איתך!

גם אני חושבת שהפורום שקט! אוף!:(:( באמת צריך לעשות משו!!!!

הבנים נים נים והבנות נות נות! ../images/Emo3.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו: כמובן ש.. לילה!
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: ממ.. כל מיני
הרבה עילי ורן, קצת עברי והמון גלגל"צ!
אלבום שבועי: שווים, איך לא?! הם הכי הכי הכי שווים
תמונה שבועית: ממ..אני צריכה להעלות תמונות מהצלמה ואז אני אוסיף D: הקנייה של השבוע:בגדים יפים
משהו טוב שקרה השבוע: ממ.. אני מניחה שמרוב דברים מבאסים שקרו השבוע, מה שטוב זה שהוא פשוט נגמר
מאכל השבוע: קוסקוס של סבתא. יאמי..
מסר לג'נגו: אתה חמוד, אתה יפה, ויש לך הופעה עוד מעט שיש מצב שאני לא אהיה! אעהאעה
זה כזה לא כיף. שבוע טוב לכולנו, ורק בשורות טובות!

../images/Emo126.gif סיכומוש שבועי ../images/Emo9.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו:לב
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:לא משהו מיוחד. גלגלצ וכאלה
אלבום שבועי:כפיר
הלכתי לישון איתו כמה לילות...
תמונה שבועית:אני אצל אמא ואין לי פה את הכבל לפלאפון, אז.. הממ.. מאתמול- הגחלים במדורה יצרו סמיילי וזה היה מגניב
הקנייה של השבוע:יום שישי בסופר קניה לקומזיץ :]
משהו טוב שקרה השבוע:קומזיץ אתמול בערב בדיונות עם חברים, היה ממש מגניב. [90% מהזמן] ו... צחקתי הרבה!!
מאכל השבוע:תפו"א במדורה!!!! זה כלכך שווה!!!!11111
[אבל רק עם יש מלח] ואני אכלתי את שלי עם זרד, כי לא היה לי כוח להביא מזלג
ממש הישרדות אה?
מסר לג'נגו:סורי שאני לא אבוא להופעה
שיהיה לכולם שבוע מעוללהההה

tohar6

New member
את חייבת לבואאאאא..!!!

חייבת חייבת חייבת לבוא להופעה של ג'נגו אין מצב שלא...

../images/Emo126.gif אבל איי דונט הב כסף!

ואין לי עם מי ללכת וזה ממש סיפור בשבילי להגיע לת"א בערב ולחזור בלילה והכל..

מי אמר לך שאת מוזרה?

שיר-שבועי-של-ג'נגו: לב. שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: יום אחרון/טל שגב. כל השבוע מרגיש כמו שבת/בועז בנאי. סתם עוד יום/אוהד חיטמן. אלבום שבועי: - תמונה שבועית: אין עדיין.
הקנייה של השבוע: וופל בלגי בקפולסקי ביום שישי. שלא היה טעים. שקשוקה בקפולסקי ביום חמישי שגם לא היה טעים. משהו טוב שקרה השבוע: שישבת, יום הולדת של חברה. חמישי- יומולדת לאמא. מאכל השבוע: וופל בלגי? מסר לג'נגו: נו,מתי אתה כאן?

למעלה