סיכום 2007 בפורום!!!!

ellapr41

New member
סיכום 2007 בפורום!!!!

לכבוד השנה החדשה שבפתח, הרשיתי לעצמי לפתוח שאלון שנה! (אם זה לא בסדר, רמי ורותם, אתם יכולים לשלח בי רוצח שכיר
.... ואחר כך למחוק את ההודעה) אז.. הווה נעבור לשאלות:
דברים טובים שקרו לי השנה:
הדבר הכי מפתיע שקרה לי השנה:
דברים שהגשמתי בשנה האחרונה:
דברים מבאסים שקרו לי השנה:
דברים שאני מצפה שיקרו שנה הבאה:
דברים שאני רוצה לשפר עד שנה הבאה:
דברים חשובים שלמדתי השנה:
משפט\ציטוט השנה:
תכנית השנה:
ספר השנה:
סרט השנה:
הדמות שהכי נהינתי לדבב השנה:
מה שאני מאחל לחברי הפורום (בנפרד או ביחד) לשנה החדשה: אם יש דברים ששחכתי ובא לכם להגיד, אתם כמובן מוזמנים להוסיף בשאלון שלכם
שתהיה לכולנו שנה מדהימה, כיפית ודיבובית במיוחד!!!

Eyal 1 2 3

New member
אממממ... ראשון..?

דברים טובים שקרו לי השנה: התחלתי את הקורס!!D: הדבר הכי מפתיע שקרה לי השנה: התחלתי את הקורס!!D: דברים שהגשמתי בשנה האחרונה: כמובן שחיכיתי 4 או 3 שנים בשביל לדבב, זה היה ממש כמו חלום שהתגשם שהתחלתי את הקורס...:](איזה חפרן..XD) דברים מבאסים שקרו לי השנה: השביתה שהרסה לי ת'לימודים ועכשיו אני מקבל תעודה בפסח...:,( דברים שאני מצפה שיקרו שנה הבאה: שאני אדבב בתפקיד ראשי בסדרה כלשהי(אל תגנבו לי תפקידים!!!!) דברים שאני רוצה לשפר עד שנה הבאה: קצת בלימודים.. כי פשוט אין לי כוח לעשות שום דבר בשיעור[חוץ מלישון] אז לרוב אני מעופף...
דברים חשובים שלמדתי השנה: לא להתבייש! משפט\ציטוט השנה: אמממממממ........ אני צריך לחשוב על זה..P: תכנית השנה: פוקימון ובובספוג שליטה!!!111 ספר השנה: נקווה לקרוא את ההארי פוטר החדש..(נכון, עוד לא קראתי....
) סרט השנה: רטטוי! הדמות שהכי נהינתי לדבב השנה: דיבבתי בקורס את פליקס מ....פליקס, את אש, מיאו ומקס מפוקימון, אבל לא משו רישמי... מה שאני מאחל לחברי הפורום (בנפרד או ביחד) לשנה החדשה: שנה חדשה-טובה!!!!! תהנו ואל תבזבזו את הזמן על שטויות!!!(מה שלרוב אני עושה..:] )

porky169

New member
לכבוד השנה החדשה../images/Emo134.gif

אני רוצה להתנצל בפני כל אלה שכותבים שאלונים ואני אף פעם לא עונה עליהם, אני פשוט סובל מחוסר מקוריות יתרה.

chen010189

New member
~מנסה לענות למרות המיגרנות~

דברים טובים שקרו לי השנה:הכרתי ה-ר-ב-ה אנשים, עלה לי הביטחון, ירדתי 20 ק"ג, סיימתי תיכון עם תעודת בגרות מלאה וטובה למרות שהיה לי ק-ש-ה רצח, הייתי אחת הגרועות.[3 יח' במתמטיקה מועד ד' עברתי בלחץ זה מספיק? כי יש עוד] השתחררתי ולא עולה לי עכשיו עוד אבל ברור שהיו הרבה דברים. הדבר הכי מפתיע שקרה לי השנה:אה...תחזרו אליי יותר מאוחר דברים שהגשמתי בשנה האחרונה:בעיקר בתקופה הזו שהשתחררתי והתחלתי לעבוד וכל הקטע עם המשקל דברים מבאסים שקרו לי השנה:כמו בכל השנים, גם השנה התמימות שלי פשוט הייתה חסרון אחד גדול דברים שאני מצפה שיקרו שנה הבאה:הרבה טעויות חישלו אותי, מקווה שזה באמת יבוא לקראתי השנה. אני גם מקווה להתחיל לדבב סוף סוף ולעשות משהו בנוגע לקריינות גם דברים שאני רוצה לשפר עד שנה הבאה:שהתמימות תפסיק להיות חסרון דברים חשובים שלמדתי השנה:וכרגיל מילת המפתח: תמימות, למדתי יותר מדי בזכות התכונה הזאת על אנשים...
משפט\ציטוט השנה:קשה תכנית השנה:כוכב נולד 5, כי אשכרה הגעתי לגמר(בתור קהל כאילו דה) וזאת הייתה התוכנית המרכזית ספר השנה:תחלמי/עידית שכטר פייל סרט השנה:פוסיידון הדמות שהכי נהינתי לדבב השנה:עוד לא דיבבתי
מה שאני מאחל לחברי הפורום (בנפרד או ביחד) לשנה החדשה:שנצא יחד לפיקניק שהבטחנו שנה שעברה! בדיוק השבוע חשבתי על זה

מאיוש33

New member
חח גם אני יותר מידי תמימה :[

הבעיה היא שמאז שהחברות שלי גילו את זה [ אממ...חודש אחרי שפגשתי אותן? *כיתה ד' * ] הן עובדות עלי כל הזמן!! אעע זה מעצבן, אבל אני פשוט לא יכולה לחשוב שמישהו שעומד מולי מסוגל לשקר לי בפרצוף...זה פשוט לא מסתדר לי.. בקיצור- נפלתי קורבן X_X

shirpan

New member
יואו גם אני קראתי תחלמי השנה

איזה ספר מקסים, חמוד וכיפי לקרוא אותו. מסכימה איתך לגמרי€1

MorraniChan

New member
../images/Emo222.gif שנה טובה וחדשה לכולם :)

|
דברים טובים שקרו לי השנה: עברתי קורס דיבוב ודיבבתי!!!!!!!!! וכמובן, הכרתי אתכם :) בלעדייכם לא הייתי מדבבת בכלל ולא הייתי יודעת מה לעשות ולאן לפנות
|
הדבר הכי מפתיע שקרה לי השנה: שההורים שלי הסכימו לי לקחת קורס דיבוב O: וגם השביתה. |
דברים שהגשמתי בשנה האחרונה: ממ... דיבוב!@!#!@$@ |
דברים מבאסים שקרו לי השנה: מצב בריאותי רע, ועוד כמה דברים שיותר בעניין האישי |
דברים שאני מצפה שיקרו שנה הבאה: שאני אדבב במילאירד אולפנים + דמויות חדשות |
דברים שאני רוצה לשפר עד שנה הבאה: ביטחון עצמי וחסינות נגד חרדות |
דברים חשובים שלמדתי השנה: לדבב (
), להתעלם מדברים לא רצויים.. |
משפט\ציטוט השנה: אוי לא O_O זה קשה מידי לבחור >< |
תכנית השנה: אה.. |
ספר השנה: המ.. |
סרט השנה: נאמ... |
הדמות שהכי נהינתי לדבב השנה: מדיסון XD |
מה שאני מאחל לחברי הפורום (בנפרד או ביחד) לשנה החדשה: שתיהיה לכם שנה מקסימה, שכל חלומותיכם יתגשמו, תדבבו הרבה, תדעו שאני אוהבת אתכם מאווווד!!!!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Hawkgirl

New member
יאי, סיכום השנה שלי D:

דברים טובים שקרו לי השנה: קיבלתי ויזה! ^___^ הדבר הכי מפתיע שקרה לי השנה: הו, יש משהו, אבל עוד לא ניתן לפרסום ^_^ דברים שהגשמתי בשנה האחרונה: סיימתי את הלימודים, קניתי(ועדיין קונה) דברים מהאינטרנט, קניתי חצאית סקוטית שקסית, זכיתי כמעריצת הכי גדולה של קונוקה וסטסונה, אטו, ובטח עוד כמה דברים שלא עולים לי עכשיו. דברים מבאסים שקרו לי השנה: אטו, אני משערת שאני די מבליגה על כל הדברים הרעים שקורים לי, אז אני לא זוכרת משהו ספציפית שיושב לי על הלב ^_^ דברים שאני מצפה שיקרו שנה הבאה: לקנות מחשב חדש(וזה כבר בתכנון עם ההורים שלי! ^_^ ), לא לקבל משפט מהצבא, להמשיך לצייר את מה שאני אוהבת, לשמח אנשים ^_^ דברים שאני רוצה לשפר עד שנה הבאה: את הביטחון העצמי, הטיפוח העצמי ועוד כל מני שטויות ^_^ דברים חשובים שלמדתי השנה: שאני ללא ספק רגישה מדי ובגלל זה ראיתי דברים בצורה לא נכונה, מה שצריך לעבוד עליו ^_^ משפט\ציטוט השנה: "אל תנסו למנוע מילדכם את האינטרנט, ללכת איתם ראש בראש לעולם לא יהיה לטובתכם. עידן הטכנולוגיה שייך להם, והם תמיד ינצחו בו" תכנית השנה: Mahou Sensei Negima/Negima!?/Magister Negi Magi Live Drama ספר השנה: הארי פוטר 7! סרט השנה:הארי פוטר 5 P: הדמות שהכי נהינתי לדבב השנה: אטו ;-;--;-;-; לא ממש יצא לי לדבב YOU KNOW ;-;-;-;, אבל אם לבחור דמות שאני חושבת שהכי הייתי נהנית לדבב אותה, זו סצ'אן ^_^ מה שאני מאחל לחברי הפורום (בנפרד או ביחד) לשנה החדשה: שנה חדשה טובה ומקסימה! מלאה בהפתעות ושמחות, תמשיכו לאהוב דיבוב ולהתמיד במקצוע, ולהביא לארץ את הדור החדש של הדיבוב! D:

mayblou

New member
עונה גם

דברים טובים שקרו לי השנה: עברתי בית ספר למגמה הרבה יותר טובה, השגתי המון חברים חדשים, לא משו מיוחד הדבר הכי מפתיע שקרה לי השנה: אין לי מושג דברים שהגשמתי בשנה האחרונה: עברתי את הבגרויות כמובן, הצלחתי לעבור בית ספר אחרי שנה נוראית מבחינה מקצועית בבית ספר הקודם, הצלחתי להתגבר על שנה שעברהשהייתה הכי זוועה בעולם. דברים מבאסים שקרו לי השנה: בגרויות ומתכונות, שלא זכיתי לביטוי בבית ספר הקודם שלי במגמת המוזיקה, שמי שרציתי היה תפוס, שלא הצלחתי לקדם קשר עם מישהו אחר שרציתי דברים שאני מצפה שיקרו שנה הבאה: ללמוד המון, להתפתח מבחינה קולית ווקאלית ומוזיקלית, להופיע המון, לדובב עוד המון דמויות, לדובב בסרטים, להגשים את עצמי, להשיג חבר, להצליח בבגרויות דברים שאני רוצה לשפר עד שנה הבאה: את המראה שלי (תמיד), את האדיטוד שלי, את הביטחון בשירה ונגינה, את האישיות, את העניין עם הבנים דברים חשובים שלמדתי השנה: שאני אדם מנתח, שאני אדם שאפשר לקרוא אותו בצורה שקופה, שהכעס שלי הוא לא על אחותי בכלל, למדתי לראות את עצמי באור יותר חיובי ופחות לבקר את עצמי ולשאוף לפרפקציוניזם שלא יוביל לכלום. משפט\ציטוט השנה: "קשה יש רק בלחם, וגם אותו אוכלים" תכנית השנה: הישרדות ספר השנה: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה סרט השנה:הסימפסונס הדמות שהכי נהינתי לדבב השנה:סאקורה כמובן בגלל הטקסט האנושי, וג'וג'ו בגלל האתגר בדיבור מהיר ובשירה ובהקטנת הקול שלי לשנה החדשה: שתהיה לכם שנה מקסימה מדהימה ומלאת הגשמה עצמית!!!

2meowish

New member
אממ... יא

דברים טובים שקרו לי השנה: התחתנתי. הדבר הכי מפתיע שקרה לי השנה: הציעו לי נישואין. דברים שהגשמתי בשנה האחרונה: חתונה. דברים מבאסים שקרו לי השנה: שקר כלשהו. דברים שאני מצפה שיקרו שנה הבאה: אני אהיה מדובב. דברים שאני רוצה לשפר עד שנה הבאה: הדיבוב שלי. דברים חשובים שלמדתי השנה: "אם תרצה אין זו אגדה". משפט\ציטוט השנה: אני אחזור על הקלישאה: "אם תרצה אין זו אגדה". תכנית השנה: סקרבס. ספר השנה: אממ, לא יודע. אבל הרי לכם ספר שלא יצא השנה אבל בכ"ז הוא הספר הטוב שקראתי עד כה, "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה". סרט השנה: ממ, רטטוי? הדמות שהכי נהינתי לדבב השנה: ג'יימז. מה שאני מאחל לחברי הפורום (בנפרד או ביחד) לשנה החדשה: כלום. ביצ'ז. ם:

אוקיי, עכשיו אני מבולבל.

התחתנת? הציעו לך נישואים? הייתי בטוח שאתה ילד או משהו
[כנראה מאחר ומעולם לא נקבת בגיל שלך פה בפורום
] אממ.. מזל טוב..? D:

miaBaby

New member
שאלון חמוד../images/Emo215.gif../images/Emo140.gif

דברים טובים שקרו לי השנה: היה קשה, אבל זה שהספקתי להיות בלוס אנג'לס וישראל הלוך חזור פעמיים השנה זה טוב...0 הדבר הכי מפתיע שקרה לי השנה: לטוס ללוס אנג'לס עם גבי כמובן :) דברים שהגשמתי בשנה האחרונה: יש LIST, אין לי כוח דברים מבאסים שקרו לי השנה: היה קשה, מדינה אחרת וזה... דברים שאני מצפה שיקרו שנה הבאה: שיהיה פחות קשה ויותר קל ויקרו דברים טובים :) דברים שאני רוצה לשפר עד שנה הבאה: שהגישה שלי תהיה אופטימית כל הזמן ולא רק לפעמים דברים חשובים שלמדתי השנה: שכשמאבדים את החיוביות הכל מתבלבל משפט\ציטוט השנה: שנה? מאיפה לי לזכור תכנית השנה: SMALLVILLE וHEROES ספר השנה: ? סרט השנה: ? הדמות שהכי נהינתי לדבב השנה: לזלי בתראביטיה, יאפ... מה שאני מאחל לחברי הפורום (בנפרד או ביחד) לשנה החדשה: שתהיה אחלה שנה ושיקרו רק דברים טובים לכולם :)

nimix

New member
ההודעה הראשונה לשנת 2008 ../images/Emo104.gif

דברים טובים שקרו לי השנה: אממ לא טסתי לחו"ל ולכן נשאר לי כסף עודף בבנק? ( חצי כוס מלאה) הדבר הכי מפתיע שקרה לי השנה: שינוי כיוון טוטאלי בלימודים ובעבודה ( הפסקתי גם את זה וגם את זה) דברים שהגשמתי בשנה האחרונה: לא היו הגשמות דברים מבאסים שקרו לי השנה: לא משהו רציני דברים שאני מצפה שיקרו שנה הבאה: להיות פחות עצלן וללמוד כמו שצריך ולמצוא עבודה חביבה דברים שאני רוצה לשפר עד שנה הבאה: דברים חשובים שלמדתי השנה: תעשה את מה שאתה אוהב , ואל תאהב את מה שאתה עושה ... משפט\ציטוט השנה: תכנית השנה: Heroes ספר השנה: התחלתי לקרוא "האלכימאי" והגעתי לעמוד 100 ומשהו.. צריך להמשיך, בינתיים נחמד סרט השנה: מ לא זוכר הדמות שהכי נהניתי לדבב השנה: וואו היו המון.. כמו .. יש גם את .. אה רגע עוד לא עשיתי קורס ! מה שאני מאחל לחברי הפורום (בנפרד או ביחד) לשנה החדשה: תהיו בריאים !

שנה טובה לדוד גיבור!!! [או שלא.. =P ]

דברים טובים שקרו לי השנה:
היתה לי שנה כיפית, סוף שנה שעברה היה לי מדהים בביצפר, הגעתי השנה לביצפר חדש וטוב, הכרתי מלא חברים חדשים והצלחתי איכשהו להסתדר =] התחלתי לעשות משהו [גם אם עדו לא עשיתי קורס!] עם החלום שלי לדבב..
הדבר הכי מפתיע שקרה לי השנה: שרדתי בביצפר! השביתה נמשכה חודשיים!
דברים שהגשמתי בשנה האחרונה: כמו שאמרתי התחלתי להתקדם קצת בקשר לדיבוב..
דברים מבאסים שקרו לי השנה: קשה בלימודים [אבל עברנו את פרעה נעבור גם את זה!! :p ] ויש לי כבר יותר משנה דלקת גידים :(
דברים שאני מצפה שיקרו שנה הבאה:שיהיה לי ממשש כיף, שאני אדבב [הלוואיי!!!!!!! (אמן!) ] ושאני אהיה שמחה בחיים, ושאני אוכל לנגן!
דברים שאני רוצה לשפר עד שנה הבאה: להיות פחות עצבנית, להצליח לנגן יותר, להיות בנאדם יותר טוב!
דברים חשובים שלמדתי השנה: תמיד תהיה עצמך!
משפט\ציטוט השנה: אין לי. איך זה שתמיד כשאני מגיעה לציטוט פתאוחם אין לי?!?!?!?! דייי עוד אף פעם לא אמרתי ציטוט >< למרות שהחיים שלי מלאים ביציאות קורעות!!
תכנית השנה: מועדון לילה!!!!!!!!!!
ספר השנה: חומריו האפלים [זה לא יאצ השנה אבל קראתי את זה רק השנה.. אחד הטוביםםםםם !!!! והארי פוטר !!!! [אלא מה.. נו]
סרט השנה: רטטויי, שודדי הקאריביים [נראה לי זה בכלל לא השנה אבל שיהיה! :p]
הדמות שהכי נהינתי לדבב השנה: את עצמי באמבטיה.. נו אממ לא דיבבבתי עדיין!!
מה שאני מאחל לחברי הפורום (בנפרד או ביחד) לשנה החדשה: שיהיה לכם רק כיף בשנה הזאת!!!!!!!!!! תהנו בחיים ואל תקחו דברים יותר מדיי ברצינות!!! תחייכו ותבינו שהחיים יפים! [יווו חפרתי!!]

יש לי ציטוט!! חחחחחחח

[ילדה סתומה מהכיתה ששלי XD ] "לא אמרתי את \ה לכולם! אמרתי למישהי אחת וזה עבר מאף לאוזן!!" חחחחחחחחחחח

למעלה