סיכום 2004 ברדיו (חלק 2) ../images/Emo104.gif
שלום לכל חברי וחברות הפורום. שנת 2004 אוטוטו מסתלקת והנה לה מתיישבת שנת 2005 בשמחה במקומה. כמו רוב תחנות הרדיו אשר מסכמות את שנת 2004 במוסיקה העולמית אז גם עבדכם הנאמן לקח על עצמו מטלה והיא סיכום שנת 2004 בשלוש תחנות הרדיו האזורויות של גוש דן. רדיו ת"א כבר סוכם וחולקו הפרסים למנצחים והמפסידים. ואילו השבוע אני אסכם ואחלק פרסים לאנשי רדיו ללא הפסקה 103FM. חלוקת הפרסים יהיו לפי הקטגוריות הבאות:
השדר\ית הטוב\ה ביותר
התכנית הטובה ביותר
ההתקדמות של השנה
תגלית השנה
השדר\ית בעל\ת שעות השידור הרבות ביותר
השדר\ית בעל\ת הקול היפה ביותר
הטכנאי הטוב ביותר
היעלמות השנה
השדר\ית הגרוע\ה של השנה
התכנית הגרועה של השנה תחילה הבהרה: כל מה שאני אכתוב פה וכל "הפרסים" שאני אחלק פה הם פרי דימיוני בלבד ואין כוונה לפגוע באף אחד או אחת, אם חס וחסה מישהו או מישהי נפגע אנא קבלו את סליחתי ונקבע הבמשך מקום לסגור חשבון. טוב, השנה כמו כל שנה לא שונו הרבה דברים ברדיו ללא הפסקה אך השינוי העיקרי היה הוספתה של מירב מיכאלי לשעה 07:00 בבוקר, ביטול הבמה המרכזית והוספת שעה שמוקדשת לשאלות למומחים והבונוס המרכזי הוא הבאתו של ירון אנוש עם תכניתו המצויינת מרשת ב', חוץ מזה כל שאר התכניות המצויינות שנשארו ללא שינוי מצדיקים ובצדק את הציון 9 שנתתי בביקורת האחרונה ל- 103FM - פשוט תחנה מצויינת. יאללה חברה נתחיל את החלק האמנותי והוא: חלוקת הפרסים
הפרס הראשון הוא "השדר\ית הטוב\ה ביותר" במקום השלישי: שמוליק טיאר במקום השני: ירון אנוש ובמקום הראשון:
נתן זהבי
מה כבר ניתן לומר עליו, שדר אדיר אמיתי סימפטי ונחמד. הפרס השני הוא "התכנית הטובה ביותר" במקום השלישי: עושים ספורט במקום השני: פרופסור רפי קרסו ובמקום הראשון:
זהבי עצבני
תכנית נהדרת בעלת השפעה גדולה אשר דואגת לכל השכבות החלשות ומראה מאיפה הדג #&#&#& לבני המעמד הגבוה. הפרס השלישי הוא: "ההתקדמות של השנה" במקום השלישי: מרב מיכאלי במקום השני : אראל סגל ובמקום הראשון:
פרופסור רפי קרסו
אדם פשוט נפלא, כיף להאזין לו, נורא חכם ומכיר כל מחלה אפשרית לא עלינו. הפרס הרביעי הוא: "תגלית השנה" במקום השלישי: עידו ובר במקום השני: לאה כהן ובמקום הראשון:
ד"ר דניאל דריי
האמת אף פעם לא האזנתי לתכניתו, ראיתי אותו פעם במשך 2.3 דקות בערוץ 2 ולא הבנתי עד היום מה הוא רצה מהחיים שלי אבל מאז הבנאדם פשוט פורח אז שיהנה מההצלחה. הפרס החמישי הוא: "השדר\ית בעל\ת שעות השידור הרבות ביותר" במקום השלישי: איריס קול + דידי הררי במקום השני: ורדה רזיאל ז'קונט ובמקום הראשון:
שמוליק טיאר
הבנאדם מוציא מים מן הסלע כל יום במשך 4 שעות ומדבר על כל נושא אפשרי ועל זה כל הכבוד. הפרס השישי הוא: "השדר\ית בעל\ת הקול היפה ביותר" במקום השלישי: רונן הירשלר במקום השני: נתן זהבי ובמקום הראשון:
אבי כץ
קול מחוספס מלא סיגיות כאשר שומעים אותו יותר מ- 3 דקות אפשר להירדם. הפרס השביעי הוא: "הטכנאי הטוב ביותר"
אורן עמרם
כאן לא היו מעומדים שהגיעו לשלב הסופי והיה זוכה אחד ויחיד שאפילו הקדוש נתן זהבי מזכיר אותו כל כמה תכניות. הפרס השמיני הוא: "היעלמות השנה" במקום השלישי: הבחורה זכתה בשדר של במדינה (לא זוכר את שמה) במקום השני: קובי מחט ובמקום הראשון:
עו"ד אברהם ברדוגו
בשביל אנשים כמוהו המציאו את ברדוגו עצבני, הוא אמנם הגיח לכמה תכניות אך זה לא מספיק!! יוחזר ברדוגו!! הפרס התשיעי הוא: "השדר\ית הגרוע\ה של השנה" במקום השלישי: אילון בן יוסף במקום השני: אראל סגל ובמקום הראשון:
יובל כספין
פשוט לשמוע אותו מדבר אפשר לאבד שנה מהחיים. והפרס העשירי והאחרון הוא: "התכנית הגרועה של השנה" במקום השלישי: אילון הגרפולוג במקום השני: עידו ובר ובמקום הראשון:
פנטזיות
אחת התכניות הגרועות בהיסטוריה של הרדיו בישראל. אז זהו סיימנו את חלוקת הפרסים לשנת 2004 לרדיו ללא הפסקה. תמשיכו לשדר רדיו כמו שרק אתם יודעים כיוון שאתם הכי טובים. נ.ב לא יזיק לבטל את הפירסומות בימי שבת כמו שעושות רדיו ת"א ו- 99ESC.
שלום לכל חברי וחברות הפורום. שנת 2004 אוטוטו מסתלקת והנה לה מתיישבת שנת 2005 בשמחה במקומה. כמו רוב תחנות הרדיו אשר מסכמות את שנת 2004 במוסיקה העולמית אז גם עבדכם הנאמן לקח על עצמו מטלה והיא סיכום שנת 2004 בשלוש תחנות הרדיו האזורויות של גוש דן. רדיו ת"א כבר סוכם וחולקו הפרסים למנצחים והמפסידים. ואילו השבוע אני אסכם ואחלק פרסים לאנשי רדיו ללא הפסקה 103FM. חלוקת הפרסים יהיו לפי הקטגוריות הבאות: