סיכום 2003 : מוכנים להתחיל?

Guy K

New member
סיכום 2003 : מוכנים להתחיל?

הגיעה סוף השנה האזרחית והגיע הזמן להכתיר את האירועים הכי חשובים שקרו השנה. בפרק ששודר ב 1.1.2003, טיילור פוגשת את שילה בדירה של לאנס, ואריקה מנסה לסכסך בין ריק לאמבר. אז מה היו האירועים הבולטים של השנה? שילה רוצחת את טיילור. בסופה של תקופה שבה שילה התחבאה וניסתה לשדך את אריקה לריק - עקבותיה התגלו. דבר הוביל לדבר - ושילה ירתה בברוק וטיילור, מה שהסתיים במותה של הפסיכולוגית. מייסי חוזרת. אחרי שנחשבה למתה בתאונה, מייסי מתגלה בחיים בזמן ביקור של משפחות פורסטר וספקטרה באיטליה, לשמחתו של ת'ורן. הוא לא פורסטר. רידג' מגלה שהוא בעצם בנו של מאסימו מארונה, תוצאה של רומן בינו לבין סטפני לפני שנים. מארק נגד סיג'יי. מארק, בנו של קלארק, חוזר ללוס אנג'לס ונלחם באחיו על ליבה של ברידג'ט. המאבק לא החזיק יותר מדי זמן, ושני האחים נעלמו מהשטח. רידג'ט. מאסימו, בנסיון להפריד בין ברוק לרידג' שהתאלמן, דחף את ברידג'ט לזרועותיו של רידג'. רידג' נישק את מי שחשב תמיד לאחותו כדי להוכיח לה שאין ביניהם כלום - והתאהב בה. אמבר, אפריל, וסרט כחול. אמבר מגלה שקלטת ביתית בכיכובה הפכה לסרט כחול פופולרי. אחותה התאומה מתייצבת להגנתה וטוענת שהיא כוכבת הסרט. אחרי שאמבר התאוששה מהגילוי שיש לה אחות שלא ידעה עליה, אפריל הפכה לזמרת ויצאה לסיבוב הופעות עולמי שהיא טרם חזרה ממנו. דרלה ות'ורן שוכבים. גבר מגיע אל הבית של אהובתו, רואה אותה מחבקת מישהו - ורץ הביתה להשתכר. תוסיפו לזה את החברה הכי טובה שלה שמגיעה לדבר איתו ושותה גם היא - וזה נגמר בהריון. לפחות יצא משהו טוב מהספינה הטובעת. ניק פיין הגיע ללוס אנג'לס, אחרי שספינה בפיקודו, מצי מארונה, טבעה בתאונה במפרץ מקסיקו. לא לקח לו הרבה זמן לגלות את ברוק. החתונה שלא היתה. ברוק ורידג' כבר הגיעו אל הכומר עם כל המשפחה, אבל ברוק, אחרי ששמעה את רידג' אומר לברידג'ט שהוא אוהב אותה - לא הצליחה לגמור את הטקס - וברחה בבכי. יש לו עוד ילד. ג'קי מגיעה ללוס אנג'לס אחרי הבן שלה, פוגשת את מאסימו, יוצאת איתו לדייט - ומספרת לו תוך כדי תאונת מטוס שהוא בעצם האבא של ניקי. רומן שגרתי. אריק וסטפני נפרדים. אחרי שהוא מגלה שרידג' הוא הבן של מאסימו, ובמיוחד שכל המשפחה ידעה מהסוד בשנה האחרונה, אריק עוזב את סטפני ועובר להתגורר בבית החוף של טיילור עם ג'קי. דיקן ומייסי. הם נפגשו באלכוהוליסטים אנונימיים. הם גילו שיש ביניהם הרבה מהמשותף. הם התאהבו. הם התחתנו. ולקחו את הילד של אמבר וריק איתם. אמבר חוטפת את אריק ג'וניור. נו, מה כבר אמא יכולה לעשות? הבלונדה תפסה את הילד וברחה אחרי שהיא וריק הפסידו במשפט נגד מייסי ודיקן על החזקה. זה לא נגמר באסון. היא אמנם נפלה מצוק, אבל החלימה במהירות. מה שכן, הנישואין שלה לריק נגמרו לתמיד. ביי ביי פורסטר. בעידודן של סטפני ומייסי, דיקן מצביע נגד ברוק בהצבעת בעלי המניות של פורסטר - מה שמוביל לפיטורה של ברוק מתפקידה בחברה, והשבת פורסטר לאריק, המקים. אוסקר בורח מהמאפיה ומגיע לאוז. אחרי חיים כמנהל קאזינו, הבחור מחליט לשנות את דרכיו ופותח מועדון לילה. ערב הבכורה של המועדון נגמר באסון, כשמנורת ענק מתרסקת על ראשה של זמרת הבית ומכניסה אותה לקומה. ירח דבש פיצוץ. כמעט. ברוק ורידג' מתחתנים, סוף סוף. אבל סמכו על שילה שתחריב את ירח הדבש. היא חוטפת את רידג' ומאוחר יותר גם את רידג' וברוק, וירח הדבש נגמר במותו של רידג', ובסקס בין האלמנה הטרייה לאחיו, ניק. יומיים אחר כך הוא חזר לחיים. עכשיו תורכם: שאלון סיכום השנה! איזו עלילה היתה הכי מוצלחת השנה? לאיזו דמות הגיע כל מה שהיא קיבלה השנה? ואיזו דמות עברה סבל שלא הגיע לה? מה הזוג שהכי שמחתם לראות? ומי היה הזיווג הכי נוראי? מה היתה חתונה השנה? והמוות של השנה? מי הדמות החדשה הכי מוצלחת? והדמות החדשה הכי מיותרת? מה הכי הפתיע אתכם השנה? ומה צפיתם חודשים מראש? _____________________________________________________________ הסיכום המלא יופיע באתר בעוד מספר ימים - בינתים אתם מוזמנים לענות - וכמובן - אם שכחתי עלילות מהשנה - אנא הוסיפו אותן

לינה18

New member
התשובות שלי

הכי אהבתי את העלילה על ריג' כלא פורסטר, לפי דעתי לטיילור הגיע למות ממזמן, ברוק כרגיל עברה סבל שלא הגיע לה, הכי אהבתי לראות את ברוק וריג'-הזוג הכי אהוב עלי והכי שנאתי את ריג' ובריג'ית, הכי אהבתי את החתונה של ריג' וברוק ואת מותה לש טיילור, הכי אהבתי את אפריל מהדמויות החדשות והכי לא אהבתי את אוסקר(משעמם מדי), הכי הפתיע אותי זה מותו הפתאומי של ריג' ומאז מותה של טיילור ציפיתי לאיחוד המחודש של ריג' וברוק.

238

New member
סיכום 2003:

בס"ד העלילה המוצלחת:סטפני וסאלי משתכרות, וסאלי 'מעצבת' לסטפני ת'שער. הדמות ש 'הגיע לה':סטפני(נראה אותה מטיפה מוסר לברוק עכשיו...) הדמות ש 'לא הגיע לה':מייסי[מה רוצה ממנה התסריטאי?למה היא צריכה למות כל הזמן?] הזוג שהכי שמחתי לראות:דיקן ומייסי. הזוג הכי נורא:בריג'ט ורידג' (איכס,איכס,ושוב איכס.)[ועל אותו משקל:ברוק ודיקן) חתונת השנה:ריד'ג וברוק(עד שהם עשו את זה סוף סוף בצורה מוצלחת לא נפרגן להם?) המוות של השנה:מייסי|
| הדמות החדשה הכי מוצלחת:ניק
הדמות החדשה הכי מיותרת:סמנתה([נראה לי שזה השם שלה]שלא עושה כלום חוץ מללכת עם הכלב שלה לכל מקום) מה הכי הפתיע?מייסי ודיקן,שלמאסימו שרצה שריד'ג יהיה הבן שלו כי אין לו ילדים יש פתאום עוד שני ילדים,העובדה שריק סוף סוף קלט שאמבר משוגעת, העובדה שיש עוד מישהו שמוכן לדבר עם בריג'ט,ושרידג' וברוק הצליחו להתחתן בחתונה חוקית ועכשיו הם בעל ואשה. מה היה הכי צפוי:מייסי ,חיה...בחיי, איזו הפתעה |
|

תוריייי

העלילה שהכי מוצלחת השנה היתה -שילה רוצחת את טיילור ,למרות שאני אהבתי את טיילור והייתי בדיכאון שבוע מזה שהיא עזבה ... היה מגיע לברוק לזכות סוף סוף ברידג . לא היה מגיע לאמבר לסבול ככה .. (לאבד את אריק הקטן ואת בעלה וכל זה..) הכי שמחתי לראות את ברוק ורידג' ביחד , הם מצחיקים כאלה .. והזיווג הכי נוראי ללא ספק זה רידג' וברידג'ט ( איכסססססס
) החתונה של ברוק ורידג' היתה החתונה של השנה .. והמוות של השנה זה של טיילור
הדמות החדשה הכי מוצלחת זה ניק פיין .. הדמות החדשה המיותרת מארק !! סתם הביאו אותה בלי קשר .. הכי הפתיע אותי שרידג' מת והכי ציפיתי לרומן חדש בין רידג' לברוק זה היה צפוי ..

SupeRonit

New member
אז ככה:

1. המוות של טיילור
2. אריקה (עיצבנה
אותי,איך שהיא ניסתה לפתות את ריק) 3. זיגי (המוות שלו היה סבל דיי גדול) 4. ת'ורן ודרלה (סתם,כי אני שמחה שהוא יצא גבר מספיק בשביל להיות שם בשבילה,ולא השאיר אותה חד תאית,אה הורית
) 5. ברידג'יט עם כל דבר שזז (בעיקר התכוונתי לרידג') 6. רידג' וברוק
7. המוות של טיילור (למרות שאני לא אהבתי אותה,לרגע אחד,לא ייחלתי למותה-אחרי הכל היא אמא לשלושה ילדים)
8.
ג'יקי (נאמר בקול של התלהבות גדולה) 9. אמבר עם פאה שחורה - אפריל 10. רידג' לא הבן של אריק 11. שמארק וסי-ג'י הם אחים (מי שרב על אותה אישה-חיבים להיות אחים-ע"ע ת'ורן ורידג' על קרוליין וברוק.....)

לינה18

New member
אופס, שכחתי את ג'קי בתור דמות חדשה

הכי מוצלחת, אבל גם מאוד אהבתי את אפריל. אבל את ג'קי יותר.

הדס123

New member
קודם כל אחלה פירוט... לדעתי:

העלילה המוצלחת ביותר: האמת יש הרבה אבל הכי אהבתי את עלילת המתח האחרונה- חטיפת ריד'ג, ניק וברוק. כמובן הוסיף הרבה העניין ששילה הייתה מעורבת, וכביכול מותו של ריד'ג. הדמות שהגיע לה מה שקיבלה: מייסי, כשחזרה הפכה למעצבנת. הדמות שעברה סבל ולא הגיע לה: אמבר, היא סה"כ מאוד השתדלה בשביל בנה ובעלה, אך מה לעשות היא פעלה בפזיזות. החזירו לה את הילד!!! הזוג הכי משמח: כמובן ברוק וריד'ג. שייתנו להם לחיות כמו שצריך כבר!!! הזיווג הכי נוראי: ברידג'ית וריד'ג- פשוט מחליא. חתונת השנה: שוב ברוק וריד'ג. מוות השנה: טיילור, למרות שלא הכי אהבתי אותה, ריחמתי עליה ועל משפחתה... הדמות החדשה המוצלחת ביותר: ניק- הוא מקסים. הדמות החדשה המיותרת:אפריל.אפשר היה להכניס לדמותה עניין רב יותר. הכי הפתיע: שריד'ג אינו פורסטר. הצפוי מראש: גירושים בין ריק לאמבר.

עכשיו אני...

איזו עלילה היתה הכי מוצלחת השנה? של ארקיה שילה ריק ואמבר לאיזו דמות הגיע כל מה שהיא קיבלה השנה? ברוק!...ולא משנהמה היא עשתה או מה היא קיבלה!! ואיזו דמות עברה סבל שלא הגיע לה? אמבר! מה הזוג שהכי שמחתם לראות? הממ..אמבר וריק!!.. ומי היה הזיווג הכי נוראי? מייסי ודיקן!..וכל הסתומים שרצו אחרי בריג'ט השרלילה מה היתה חתונה השנה?...ברור ש..של דיקן ומייסי... והמוות של השנה?...טיילור...רגע היסטורי אפשר להגיד... מי הדמות החדשה הכי מוצלחת?..הממ...אוז!!..יש לו את זה...גם אפריל..חבל שזה נגמר לפני שזה התחיל והדמות החדשה הכי מיותרת?..סם!!!!! מה הכי הפתיע אתכם השנה?..ששמעתי פעם ראשונה שדרלה ותורן ישכבו..הייתי באמת בשוק!! ומה צפיתם חודשים מראש?..כל מה שצפיתי זה היה לפי ספוילרים..אז אפשר להגיד שכמעט הכל..

בירור קטן!!...

כשעניתי על : "לאיזו דמות הגיע כל מה שהיא קיבלה השנה?" התכוונתי לכל הדברים הטובים שהיא קיבלה!!!!!

למעלה