סיכום תרגיל מס' 2

undervision

New member
סיכום תרגיל מס' 2

אז ניסתי לעשות את הניקוי האישי, כפי שהצעתה, עמדתי ליד הדלת, כאמור אחרי חצי דקה,התחושה העצמית נהייתה קצת אחרת, לאחר מכן,במקום רקע שחור(עיניים עצומות),התחילו להופיע כל מיני גלים נמרחים,צורות, וכו, בצבע לבן-זהב בשילוב מריחות של צבע שחור, לאחר מכן, זה נהפך למריחות של צבע כחול זוהר, עם קצת מריחות שחורות, וככה זה זמן מה, בהמשך כשכבר שחכתי מהחומה, שמתי לב שבעצם החלל השחור שהייתי בו, הוא מין כחול כזה(ולא רק מה שמופיע לי מול העיניים), אז "יצרתי" לי שוב את החומה,ונכנסתי, עכשיו פה, כשנכנסתי, הקריסטל משך אותי אליו כמו מגנט, כל פעם שהייתי מצליח להשתחרר ממנו, הוא שוב הצמיד אותי אליו,הייתה לו משיכה מאוד חזקה, בסופו של דבר לאחר חיפוש המקום "הנכון" הלא כל כך מוצלח יצאתי בקושי משמה, כאמור פעם קודמת לפני הניקוי, כן הצלחתי למצוא מקום "הנכון", ועוד משהו, כשאני מנסה לחפש מין איפה החומה, או נגיד להנסות להמשך אליה, אז משהו מתחיל להסתובב סביבי(החומה כנראה), ואני לא יכול להתביית אליה, כאמור מה שבדרך כלל קורה,אם רוצה את החומה, היא בדרך כלל מופיע מולי מיד, בלי כל התהליך, ומה שקורה אני צריך לתחזק אותה, כאילו לייצר אותה בעזרת הדימיון שלי. אני אציין נקודה נוספת, שאת הניקוי אישי, עשיתי כשרוב גופי היה בתוך מים. בפעם הבאה שניסיתי,רק כשנכנסתי השמיים על התחלה היו כחולים(עם מריחות שחורות), שוב היה לי בעיה עם החומה, היא כאילו בורחת לי, כאמור אפשר לומר "יצרתי" אותה, והייתי צריך בעזרת כוח רצון לייצב אותה, נכנסתי למערה, שוב הקריסטל דיי הצמיד אותי, אבל הפעם שוב בעזרת כוח רצון, נעמדתי במקום שבפעם הראשונה מצאתי כמקום הנכון, שלחתי ידיים, רכזתי את המודעות,ואז והחלו תהליכים דיי רציניים בצאקרת הגרון,גם אחרי שכבר "התעוררתי", כעקרון זה הצא'קרה החסומה שלי, ושיש לי איתה את הכי הרבה בעיות(זה מתבטא גם בבעיות רפואיות,וגם באופי), שכבר שנים אני מנסה לרפא אותה, התרשמתי דיי לטובה מזה ודיי שמחתי, האם החלו תהליכי ריפוי/התנקות?,וככה נמשך בשער התירגולים, תחושות בצאקרת הגרון, בזמן ניקוי אישי וריכוז תודעה לקריסטל, בפעם האחרונה, הרקע חזר להיות שחור, וכמעט לא נתקלתי בבעיות עם או משיכה לקירסטל, כמו כן, הרגשתי חיזוק רציני, באיכות טיפולי הרייקי, ובטעינות אנרגטיות(הייתי צריך ללמוד למגן בתנך כל הלילה), מה שקרה העברתי אנרגיה דרך הגוך, והרגשתי וויברציות בכל צאקרה בהרמוניה עם כולם ביחד,קיצר חוויה נעימה. ולגבי צאקרת הגרון, יש תהליכי ריפוי לא בזמן התרגיל, אלא גם לאחריו.

למעלה