סיכום תקופתי,,לפני חג

סיכום תקופתי,,לפני חג

יום רבעי,,בוקר,,אני לבד במשרד,,בחוץ אוירה של ערב חג. רציתי לערוך מעין סיכום קצר על התקופה האחרונה: משמח אותי מאד על היצתרפותם של אנשים חדשים לפורום שלנו, כמו שתמיד סברתי על כל חילוקי הדעות שישנם פה וזה רצוי,הפורום שלנו ימדד לאיכותו, לאנשיו,ולניהולו. ישנם מובילים,וישנם רק קוראים,אבל כולנו נהנים. חופש הכתיבה (הדיבור) בפורום הזה הוא דבר חשוב מאין כמוהו,כל אדם יכול וחייב לכתוב על מה שבא לו, כתנאי הכרחי הוא לשמור על תרבות וכבוד הדדי ביננו - לדעתי זה המפתח להצלחה. לדעתי רצוי שחברי הפורום יבחרו להם שמות בעיברית,כך שנוכל להכיר ולזכור את כולם - המלצה בלבד. יש משהו אחד המעיק על ליבי,לפני זמן מה היה פה בחור בשם אבישי, שעקב חילוקי דעות ועצבנות מיותרת הוא פרש וחבל. אבישי עם אתה קורא את מיכתבי זה יאללה בוא הביתה יש לך מה לתרום לנו. בתקופה האחרונה אנו עדים לכל מיני מיקרים של השמצות הדדיות ביננו, בדרך כלל מדובר בהערצת יתר לאומן כזה או אחר,וזה מוביל אותנו למקומות לא נכונים. אני חושב שאין אנו צריכים להיתעסק רק עם המוזיקה היוונית נטו,אלה לפתוח לדיון פומבי את התרבות,והיחסים בין יוון לישראל,ולפתח את דעותינו גם על נושאים שהם במחלוקת,וישנם כאלו. לא פעם כתבתי שהמילה "פורום" היא מקום מיפגש בין דעות חלוקות,ללמוד, וללמד,לדבר ולהקשיב. נראה לי שהפעם הגזמתי עם הכתיבה שלי. ביחד זה כח - כח זה הביחד. לענת,יש לך את זה!!!! חג שמח לכולנו ציון

12אניהיא

New member
ציון יקירי קפצתח לרגע והופה אתה כאן

כל מילה שלך נכונה, צריך לדעת לקבל דיעות של אחרים גם אם הם שונות מהדיעות שלך.רק זו הדרך ללמוד וללמד, אבל זו הדרך ללמוד לדבר וגם להקשיב, אנשים כאן לא תמיד מקשיבים וממהרים בתגובתם וזה חבל. הפורום אמור להיות במה לכולם, וכולם יכולים לאמר את מה שהם חושבים, אני בעד לפתח נושאים לדיון מעבר למוזיקה, יוון עשירה בתרבות עשירה וחבל שכאן משהו מתפספס!!! אז דיייי תפסיקו עם ההשמצות וההתנפלויות אחד על השני, ותתחילו להיות חברים ולא אויבים זה לזה!!! הרבה פעמים זה לא נעים להיכנס לפורום בצורה כזו ואז משהו גדול מתפספס לנו וזה:קליטת חברים חדשים שמגיעם רואים מה קורה כאן ובורחים, וזה חבל חבל חבל!!! ציון: למה אתה מתכוון ב"יש לך את זה"
חג שמח ציון וכולכם ענ

yuvalhez

New member
ציון קדם יפה הנפש

כאן יובל הס ...לא התכוונתי להיות ידידך. רצוי שתדע שאתה זה שגרמת לעזיבתו של האיש הכי שפוי ומקסים בפורום אבישי הליקוקים והגועל ימשיכו כל עוד אתה בפורום אתה אדם מגעיל ואני מכיר אותך לכן אינני נכנס ותורם לפורום מעצמי אז קח את דברי ברצינות אפשר לעבוד על חלק מהאנשים ורק חלק מהזמן ולא על כולם אדון סקנדלים וריבים

amnonos

New member
הכניסה שלך היא מבחן סובלנות לפורום

בדרך כלל השירותים נמצאים בחדר קטן בבית עם איוורור ולא בסלון איפה שבאים אורחים....

12אניהיא

New member
מעניין מאוד יובל...

"רצוי שתדע שאתה זה שגרמת לעזיבתו של האיש הכי שפוי ומקסים בפורום אבישי" אם אתה מכיר את האדם הזה שהיה כאן הכי שפוי נחמד ומקסים, למה אתה לא היית כאן? למה ניראה לי שאתה סתם טרול שבא לעורר מריבות? אתה לא חייב להיות כאן "הליקוקים והגועל ימשיכו כל עוד אתה בפורום" לנו אולי טוב עם זה!!! אתה לא חושב? "אינני נכנס ותורם לפורום מעצמי" כניראה שאין לך במה לתרום!!! אז תהיה בריא ותרשה לנו לא להתייחס אליך.

F a d i

New member
בוקר טוב אנשים...ענת ציון ואמנון

צדקתם אחד אחד בכל מה שאמרתם..! לציון אמרתי את זה פעם ואחזור שוב...וויכוחים זה דבר לגיטימי כל עוד זה נעשה ברוח טובה ובידידות וכבוד! לענת באמת חבל שאנחנו מפספסים חברים חדשים...יש הרבה כאלה שנכנסים כותבים הודעה אחת..רואים מה הולך פה ובורחים...וזה חבל באמת (אהבתי את ה-ת') לאמנונוס ידידי...משפט המחץ..כל הכבוד! אהבתי..! בנימה אופטימית זו תרשו לי לאחל שוב לכם ולכל חברי הפורום חג שמח..ובחופש תשמעו הרבה מוזיקה טובה..!(יוונית כמובן) יאללה יום טוב...!

12אניהיא

New member
F a d i (אהבתי את ה-ת') ../images/Emo35.gif

למה התכוונת? חופשה נעימה גם לך עם הרבה מוזיקה טובה
ענ

ענת תורידי כל מי שרוצה לחבל בפורום

כל מני אנשים מתקשרים אלי ואומרים לי. מה קורי לאנשים בפורום אחד יורד על השני. חברים נכבדים באו נעזור אחד לשני באהבה תנו פירגון אחד לשני על תמונה על כתבה.ענת כותבת משהו. תנו לה פירגון וגם ג'ולי כתבה משהו אני לא ראיתי פירגון. אל תפרגנו רק לי.תנו עידוד לכולם זה יהיה נחמד ויפה. תהיו כמו משפחה.הרי לכולנו יש מכנה משותף שהוא מוזיקה יוונית. אז תגלגלו ותזריקו יוונית. שוב חג שמח

12אניהיא

New member
ThaGaPa כנסי בבקשה

אני מתנצלת שהודעתך נימחקה אבל ההודעה שלך היא כהמשך לתגובה שהייתה אמורה להימחק, איתך הסליחה. חג שמח ונעים לך ענ

ThaGaPa

New member
כל חמץ צריך לבער מייד ../images/Emo159.gif

ולא להשאיר עקבות

12אניהיא

New member
צהריים נפלאים לך עדינה../images/Emo24.gif

המון תודה על ההבנה... אנחנו נעשה ביעור
ואז הכל יזרום כאן הרבה יותר טוב!!! ענ

ThaGaPa

New member
שיר לחג

Dimitra Galani-Alkinoos Ioannidis - Mhn ton rwtas ton ourano ביצוע חגיגי מאוד לשיר הידוע ALL ALONE AM I אני מקווה עוד הערב להביא כמה מילים על המבצע המעניין הזה שגיליתי לאחרונה

ThaGaPa

New member
-Alkinoos Ioannidis

יליד ניקוסיה קפריסין(גיל 34) שם גם למד לנגן על גטרה קלאסית ומוסיקה. ב 1989 הגיע לאתונה ולמד תאטרון. ב 1993 השתתף עם תאתרון קפריסין במחזה שהועלה בתאטרון אפיוורוס (הייתי שם לפני שנה) ותפקיד נוסף במחזה אחר בשנת 1996. חוץ מעבודתו בתאטרון הוציא דיסק בשם "בשוק של העולם" ושנתיים מאוחר יותר דיסק נוסף . ב93-94 הופיע עם דיטרה גלני במועדון חארמה וב94-5 עם אלפטריה ארוניטקי בכל יוון. ב 95-6 הופיע בתכנית משלו שכלל שירים משני הדסקים ושירים שכתב בעצמו. דיסק שלישי הוציא ב 1997 שנקרא"הדרך, השנים והכאב"שירים שכתב הוא ו GIANNI SPATHA 1999 יצא דיסק רביעי בשם "ANEMODEIKTIS" בעבוד מילים ומוסיקה שלו. 2000 יצא לסיבוב הופעות מוצלח בערי יוון - וגם יצא דיסק מהופעות אלה בדיסק מתארחות- אלפטריה ארווניטקי ודימטרה גלני בשני שירים נפלאים (עא) זהו,תודה לי בקרוב הביוגרפיה המקצועית של יאניס קוצירס שבשביל הגיל שלו, אין לו בכלל מה להתבייש

12אניהיא

New member
יפה מאוד עדינה../images/Emo127.gif

את עושה עבודה ניפלאה, את בין היחידי סגולה שמבינים על מנת מה הוקם הפורום,
ועל כך תודה לך ענ

ארזPT

New member
אחווה רעות ומה שביניהם......יהדות!

בעצם כל החגים היהודים מסתובבים סביב אותו נושא: "היה רשע שרצה לדפוק את היהודים, הוא מת ביסורים - איפה האוכל!" מועדים לשמחה!

למעלה