סיכום תקופה

time2market

New member
סיכום תקופה

נתחיל מזה שנכון לעכשיו ערב סוכות - שזה בעצם עוד ערב של הזדמנות להבאיס את עצמך בשאלות "יש לך מישהי ?" או " מה עם .." ובכלל לאכול אוכל בייתי כזה .. מבושל .. שנעשה היום - אני לבד. לא בודד . אלא לבד החברה האחרונה הייתה בסטטוס "פרוד" - הידוע יותר בין לבין .. וחזרה לזרועות בעלה החוקי . ואני מאחל לה אושר . אין לי רצון להירשם לאתר הכרויות כי הנסיון המאוד קצר שלי הנחה אותי שמה שאתה רואה - אתה לא מקבל .. ואני מהסוג של הטועים , אך לטעות פעמיים זה גובל הטיפשות.. אני כותב כי היה לי יום מדהים עם הילדים , היה לי מאוד כיף , אבל עכשיו שהם חזרו לארוחת החג בבית אימם .. אני מרגיש את הלבד. כבר הוזמנתי למסיבה הערב, לחגוג עם "האושפיזין" כך נאמר לי. חזרתי מריצה באיזור המאוד מהוגן ובורגני שאני מנהל בו את חלקת האלוהים הקטנה שלי , הוצאתי את הכלב .. ומצאתי את עצמי חושב.. ראבאק. זה כאילו שאני לא בסדר שאני יכול להיות עם עצמי. יש תחושה ומועקה שבא לך נורא לחבק מישהו שאתה אוהב , מישהו שתשמח שישאר עד הבוקר, מישהו לפתוח לו מברשת שיניים חדשה. כן. כניראה שאני מתחיל להיתגעגע לאיטימיות עברו שתיים וחצי + , מאז שקיבלתי עוד פחות מנקודת זכות במס הכנסה. מודע לעובדה שיש לי דרישות גבוהות , שקצת קשה איתי .. , יחד עם זאת את האני שלי אני לא מוכן לאבד שוב. בסך הכל מה אנחנו רוצים שיהיה לנו יותר טוב "בפרק" הבא של החיים . שנוכל ליישם דברים שלא היינו טובים בו , שנוכל לומר לעצמנו שהאדם שם בבית זאת אהבת חיינו. שלא ישתמע שמדובר בקשה עורף , אני ממש לא.. בכל מקרה שיהיה רק אושפיזין שיביאו איתם אור החג הזה. ובאמת רק אושר . T

מעולה

להיות לבד. בכלל לבד זה ממש לא בדידות. ללמוד להיות לבד ולאהוב את הלבד מעיד על היכולת לחיות עם עצמך ועם האמת שלך. לא כל אחד יכול. העיניין שאסור להתרגל להיות בודד. לפעמים הלבד..שאוהבים אותו..גם גורם לנתק חברתי, וזה דורש זהירות. הלבד יכול להוביל לבדידות. לגבי הדרישות? דרישות זה דבר נהדר..השאלה היא , אם מה שאתה דורש מאחר אתה דורש גם מעצמך? יש פנטזיות..ויש מציאות מאחלת לך שתמצא את שביל הזהב ותדע להבחין אבחנה נכונה מבלי לטעות..

סקסיית

New member
לבד... מוכר לי לאחרונה מאוד

רק חצי שנה ב"חוץ"... אבל תמיד הייתי טיפוס של זוג. והחגים באמת מחדדים את התחושה של הלבד לבד הזה... בדיוק כתבתי לידיד שחסרה לי הקדחתנות של ערבי חג ושישי, לנקות את הבית, לבשל לערוך שולחן... לשבת יחד... שיחות העומק והבדיחות סביב שולחן השבת... געגועים. אבל יודעת שזה יהיה שוב.. אופטימית שכזו
חג שמח לכולם.

קטי30

New member
סיכום סיכומי לחלוטין../images/Emo13.gif

רק מלקרוא קל להבחין שאת את התובנות שלך עשיתָ ואישית אני חושבת שיש בזה הרבה חיובי והגעגוע לאנטמיות הוא אנושי ומוכר יש כאלו שיותר יש כאלו שפחות אחרי היום , ודווקא היום אני יכולה להגיד שזה היה שיעור ענק בחיים לגבי זה שאכן זוגיות שניה יכולה להיות אמיתית ומדהימה מאחלת לך חג שמייח ושבזמן המתאים ברגע המתאים תמצא את אשר ביקשה נפשך שבת שלום לך

זה הכל בגלל ...

החורף! והפוך שהוצאנו השבוע- שעושה חשק לחיבוק חמים נעים ומוכר. ומוסיפים לזה את החגים...אז בכלל = תחושת הביחד ............! מחכה לקיץ

time2market

New member
רק רציתי לומר ..

תודה !! לכל מי שכתב לי מסר מזדהה. מחמם את הלב .

t o t a l

New member
נדמה לי שזאת רק חצי נקודת זיכוי

ועם כל השאר הזדהתי.

my sunshine

New member
זה בסדר

להרגיש טוב עם הלבד. להיפך, רק מי שיכול להכיל את עצמו יוכל להכיל בן זוג. ולא, זה לא רע שיש דרישות. זה רק אומר שאתה יודע מה אתה רוצה. וכפי שציטטת: "tomorrow is another day"

למעלה