סיכום תקופה

קלייטון.ש

Well-known member
מכיון שהאוטובוסים חוזרים להסתובב ביישוב, אמנם במתכונת מצומצמת, והשכנים בוילה מכינים אותה לחזרה קרובה, ומשאית האשפה מפנה את הפחים באופן סדיר, ואני הולך ליער כל יום, נדמה לי שאני יכול לסכם את התקופה, מבחינתי. זה סיכום רק שלי של החיים שלי ומבקש סליחה מראש אם לאנשים אחרים היתה חוויה אחרת.
לסיכום התקופה, היתה לי שנה יפה.
היתה שנה מעניינת, אתגרים חדשים, חיים שמתאימים לאישיות שלי.
גרתי תקופה קצרה בשטח צבאי סגור, ותכננתי איך להסתדר שבועיים עם שתי חבילות פסטה, שזה היה מעניין למרות שבסוף הסתדר.
התאים לי מאד לגור ביישוב רפאים, שהסופר היחיד בו נפתח בערך בשבילי, והבעלים מביא סחורה לפי מה שחסר לי ושואל אותי איך היא.
התאים לי גם להיות איש עקרונות, כמיטב יכולתי, ולהיות בין היחידים שלא עזבו את הבית. אממנם ביחד עם קשישים רוסים שאין להם כוח ויכולת לעזוב, אבל בכל זאת.
מצא חן המצב שאני צריך לצאת מהיישוב לנהריה ולא יודע איך. גם זה הסתדר אבל עד שהסתדר זה היה כיף.
למדתי לבשל עם רוטב עגבניות מרוכז מאד, וזה כל כך מוצא חן בעיני שלא נראה לי שאחזור להשתמש בטריות.

מסתיימת התקופה. על פי הסיכום עם הפולניות, ביום ראשון אסע לת"א עם האשה, ונחזור לצפון לביקורי סוף שבוע כמו פעם.
הראשונה דיברה איתי, אמרה לי שאשתי לא מראה את זה, אבל קשה לה עם ההעדרות שלי. שהיא צריכה אותי בבית לידה והיא סובלת לבד.
כן, זו פולניה מניפולטיבית, וברור, היא משתמשת בנשק הפולני הרגיל, רגשות אשם. אבל אני כל חיי בצילן של פולניות ועלי זה עובד כל פעם.
 

צליליתה1

Well-known member
מכיון שהאוטובוסים חוזרים להסתובב ביישוב, אמנם במתכונת מצומצמת, והשכנים בוילה מכינים אותה לחזרה קרובה, ומשאית האשפה מפנה את הפחים באופן סדיר, ואני הולך ליער כל יום, נדמה לי שאני יכול לסכם את התקופה, מבחינתי. זה סיכום רק שלי של החיים שלי ומבקש סליחה מראש אם לאנשים אחרים היתה חוויה אחרת.
לסיכום התקופה, היתה לי שנה יפה.
היתה שנה מעניינת, אתגרים חדשים, חיים שמתאימים לאישיות שלי.
גרתי תקופה קצרה בשטח צבאי סגור, ותכננתי איך להסתדר שבועיים עם שתי חבילות פסטה, שזה היה מעניין למרות שבסוף הסתדר.
התאים לי מאד לגור ביישוב רפאים, שהסופר היחיד בו נפתח בערך בשבילי, והבעלים מביא סחורה לפי מה שחסר לי ושואל אותי איך היא.
התאים לי גם להיות איש עקרונות, כמיטב יכולתי, ולהיות בין היחידים שלא עזבו את הבית. אממנם ביחד עם קשישים רוסים שאין להם כוח ויכולת לעזוב, אבל בכל זאת.
מצא חן המצב שאני צריך לצאת מהיישוב לנהריה ולא יודע איך. גם זה הסתדר אבל עד שהסתדר זה היה כיף.
למדתי לבשל עם רוטב עגבניות מרוכז מאד, וזה כל כך מוצא חן בעיני שלא נראה לי שאחזור להשתמש בטריות.

מסתיימת התקופה. על פי הסיכום עם הפולניות, ביום ראשון אסע לת"א עם האשה, ונחזור לצפון לביקורי סוף שבוע כמו פעם.
הראשונה דיברה איתי, אמרה לי שאשתי לא מראה את זה, אבל קשה לה עם ההעדרות שלי. שהיא צריכה אותי בבית לידה והיא סובלת לבד.
כן, זו פולניה מניפולטיבית, וברור, היא משתמשת בנשק הפולני הרגיל, רגשות אשם. אבל אני כל חיי בצילן של פולניות ועלי זה עובד כל פעם.
גם שגרה זה טוב
אני בשגרה אבל לא מאמינה לשגרה
זה הזוי, אבל איזה בום טוב אולי יעשה טוב, ירגיש לי יותר אמיתי

מה המצב בישוב? הרבה שיפוץ ובניה?
 

צליליתה1

Well-known member
מהו רוטב עגבניות מרוכז מאוד?
בימים אלה אני בעיקר מבשלת פסטה ברוטב, בסיר אחד, משלבת את העגבניות שעל סף גסיסה עם כף או 2 רכז עגבניות, זה מהשפוף, המצאת המאה.
יש מיליוני מתכונים ברשת, אני בלי מתכון, העיקר היחס פסטה/מים יהיה סביר, טועמת תיבול ומתקנת לפי החשק (חובה לי הרבה שום)
 

קלייטון.ש

Well-known member
מהו רוטב עגבניות מרוכז מאוד
ככה הם קוראים למחית עגבניות הזו, כנראה מה שאת מתכוונת ברכז עגבניות.
אני בעיקרון נגד דברים מעובדים ולכן הייתי עיור לגמרי לקיומו של המוצר הזה, למרות שבטח אכלתי דברים שנעשו איתו ובושלו ע"י אנשים אחרים.
כשהיה הקטע עם מחסור בעגבניות הסתכלתי מה אפשר במקום וראיתי את זה.
בהתחלה לא ידעתי איך להשתמש. הצבע, הריח והמרקם כשזה בקופסה דחו אותי.
אבל שניים-שלושה ניסיונות ולמדתי. אני יודע כמה לקחת, כמה מים להוסיף, איך לבשל. יוצא ממש מעולה.
למעשה בשבועות האחרונים אני מבשל לנו את האוכל לסופ"ש, מכין פסטה עם הרוטב הזה, ואשתי שופעת מחמאות.
אפילו שהיא תמיד מחמיאה לבישול שלי ותמיד אוכלת הכל, גם כאשר ברור לי שזו לא פסגת הקולינריה ויודע שהיא רגילה לרמה לאין ערוך יותר גבוהה.
 

סופהו 1

Well-known member
ככה הם קוראים למחית עגבניות הזו, כנראה מה שאת מתכוונת ברכז עגבניות.
אני בעיקרון נגד דברים מעובדים ולכן הייתי עיור לגמרי לקיומו של המוצר הזה, למרות שבטח אכלתי דברים שנעשו איתו ובושלו ע"י אנשים אחרים.
כשהיה הקטע עם מחסור בעגבניות הסתכלתי מה אפשר במקום וראיתי את זה.
בהתחלה לא ידעתי איך להשתמש. הצבע, הריח והמרקם כשזה בקופסה דחו אותי.
אבל שניים-שלושה ניסיונות ולמדתי. אני יודע כמה לקחת, כמה מים להוסיף, איך לבשל. יוצא ממש מעולה.
למעשה בשבועות האחרונים אני מבשל לנו את האוכל לסופ"ש, מכין פסטה עם הרוטב הזה, ואשתי שופעת מחמאות.
אפילו שהיא תמיד מחמיאה לבישול שלי ותמיד אוכלת הכל, גם כאשר ברור לי שזו לא פסגת הקולינריה ויודע שהיא רגילה לרמה לאין ערוך יותר גבוהה.
נראה שכדי לדעת מה מהמוצרים מתאים לאיזה תבשיל, צריך להיות מומחה בעגבניות ומוצריהן.

אני זוכרת שפעם היתה פחית כחולה קטנטנה עם רסק עגבניות. מה בדיוק היה בה? מי יודע.
אח"כ היה ההוא עם השפם וזהו.



היום יש תרכיז, מחית, שלמות, חתוכות, מרוסקות.
יש מזן כזה ויש מזן אחר.
יש רטבים. רוטב מרוכז, רוטב מרוכז מאוד, רוטב עם מלח ובלי, עם סוכר ובלי, עם צמחי תבלין ובלי..
ויש מיץ עגבניות.
מעייף.
 
למעלה