סיכום תאונה אישית

danh

New member
רפואה שלמה ../images/Emo39.gif

גישן , אני מכיר את הסיבוב הזה ... להלן כמה הצעות להעברת הזמן
קאפיש ...?
danh - שהלך עם גבס למילואים מפני שלא הטמיע את האמת העירומה - ש "בתי הקברות מלאים באנשים שלא היה להם תחליף..."

stilgur

New member
מעניין לעניין באותו עניין...

על מנת שלכולנו תהיה תמיד כתובת משפטית לגשת עליה לייעוץ/עזרה/ייצוג וכו´ אני מבקש מכל מי שיודע/מכיר/שמע על עו"ד טוב : א. ליצוג משפטי/פלילי/עבירות ב. תביעות ביטוח חובה ג. תאונות/צד ג´/מקיף נא להתייחס ברצינות ולהעביר את הפרטים : שם, מספר טלפון, סלולרי, כתובת, E-MAIL וכו´. תודה מראש זה לכולנו

ofnik

New member
כבר המליצו לי כאן על גד בליליוס

עו"דו"ג
טל 5665665

stilgur

New member
אני רוצה שמות של עוד כמה, על מנת

שיהיו במאגר של המועדון ! קפישו´ס ?

יש גם את יאיר סמגורה אופנוען לשעבר

6392473/4-03... כנראה בעוד חודש הוא סוגר לי תביעה (אחת מתוך שתיים)... הוא לא רע בכלל.. בהחלט מומלץ..

GPZiv

New member
אוי ויי זמיר! וואי דה מי! ../images/Emo5.gif

קשה להאמין שזה קרה לך. החלמה מהירה ומקווה לראותך בקרוב. לפי מה שקראתי אתה כותב עכשיו במונו? יד ימין בלבד? בכל מקרה, עדכן אותנו בהמשך ואל תשכח שאתה צריך להרכיב את מיס מור...

GPZiv

New member
"זה רעיון וזה רעיון...!"

והרעיון שלך מאד מצא חן בעיניי. תזכירי לי להביא מצלמה ביום חמישי. את המחזה הזה לא אחמיץ!!

ספייק ®

New member
רפואה שלמה במהרה!

אני מאמין שהפגיעה באגו היא הרבה יותר מאשר הפגיעה הפיזית (אני? אופנוען מאומן א´ ב´ ג´ ד´ וכו´ עשיתי תאונה?!) תודות למיגונים בהם היית ממוגן. מה שמלמד את כולנו, לא משנה כמה אתה רוכב מיומן, אלוף, סופרבייקר מבטן ומלידה, עיניים צריך לפקוח כל הזמן ולהיזהר ממש כאילו היום זו הרכיבה הראשונה שלך, לפעמים זה קצת פחות כיף, אבל זו הדרך הבטוחה ביותר לחיות כרוכב בכבישים. שוב, ברכת רפואה שלמה שלוחה לך מירושלים. ספייק, ששואל את עצמו האם גישן לא "הפריע" למעשה לאמבולנס להשכיב בסיבוב?

מיצו

New member
רפואה שלמה וברכת סעו בזהירות!

לא משנה איך ננהג, תמיד אנחנו אוכלים אותה. שבוע טוב.

../images/Emo32.gif מה עשיתי אחרי התאונה

בערב בא חבר ולקח אותי לארוע השקת סדרת היינות החדשה של ברקן. בתפריט יש שמות כמו "צמה משלושה סוגי דגים במרינדת שמנים מוגשת עם סלט צנון עדין ברוטב צ´ילי מתוק", "חזה אווז במעטפת פיסטוק וכוסברה פירמידת מלפפונים ונענע, "שאטו בריאן בשלוט של כרמליז בציר יין פינו נואר מוגש עם שלישיית פירה", ביינות שליוו את הארוחה היו גווירצטרינר, סירה, פינו נואר ומוסקט קנלי (שליווה "קרפצ´יו אננס עם פירמידת קונפי תאנים"). רק רציתי שתדעו כמה סבלתי!!!

למעלה