סיכום ש

סיכום ש../images/Emo40.gif

השבוע שעבר:
- שיר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - פעולת השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים ישקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

A d i D

New member
אני

השבוע שעבר: - שיר השבוע:Biffalo Soldierשל בוב - האדם שעשה לכם את השבוע:עדני - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לאיודעת - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אני לא מטומתם אני מאותגר - דבר שהשגתם השבוע:ראיתי את טיראן מנגן על תופים - מאכל השבוע:שניצל של החדר אוכל - פעולת השבוע:לא הייתה - משהו שעשה לכם את השבוע:ראיתי את טיראן מנגן על תופים - משהו שהרס את השבוע:לא היה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שבוע בלי לימודים!!! - משהו שאתם מקווים ישקרה השבוע:ג'ו יתחבר למיספייס - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מיכ סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Ben Dor

New member
אאאאאאאאני

השבוע שעבר: - שיר השבוע: מאי - האדם שעשה לכם את השבוע: בילי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): פאנן - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא זוכרת - דבר שהשגתם השבוע: לא יודעת - מאכל השבוע: חומוס - פעולת השבוע: אוכל - משהו שעשה לכם את השבוע: חוחו אתם לא רוצים לדעת - משהו שהרס את השבוע: איזה מטורפת אחת! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מממ אין בינתיים - משהו שאתם מקווים ישקרה השבוע: אמממ גם אין בינתיים - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בילי?!?!?! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): בקשעעעעעעעע

דורד

New member
אני

השבוע שעבר:
- שיר השבוע: הבוקר יאיר - האדם שעשה לכם את השבוע: עדן - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני חצי רגל בפנים, חצי רגל בחוץ - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "הCT תקין!" (אמרתי בטלפון אחרי הבדיקת CT ש"הסיטי תקין" וזה נשמע כמו "עשיתי ת'קין") - דבר שהשגתם השבוע: מספר טלפון
- מאכל השבוע: טובלרון xD - פעולת השבוע: ?? - משהו שעשה לכם את השבוע: הפרסומות של מפעל הפיס, פלאפון, יס וביטוח ישיר! - משהו שהרס את השבוע: הבית חולים
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: אודישן - משהו שאתם מקווים ישקרה השבוע: שאני אעבור את האודישן - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יעל אביב (המלהקת... ושחקנית עבר) סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): מצאתי את זה ממש לפני שניה באחד המיילים הישנים שקיבלתי
אני מתגעגע

יש לי יותר מדי אורחים בבית!

הצילווווווו. השבוע שעבר: - שיר השבוע: "הזמנה לחתונה" ו"נוף אחר" - האדם שעשה לכם את השבוע: עדי יוסף
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא יודעת - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא זוכרת משהו ספציפי... אבל היו הרבה דברים מצחיקים בחמישי בלילה
- דבר שהשגתם השבוע: פנצ'ר?
סתם... אמממ לא יודעת - מאכל השבוע: יש פה כרגע המון המון בשר... עושים על האש.
אז נגיד שאסאדו. - פעולת השבוע: לא מדריכה... - משהו שעשה לכם את השבוע: לראות אנשים שמאוד התגעגעתי אליהם ביום חמישי - משהו שהרס את השבוע: יותר מדי חזרות למסיבת סיום!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לדיסק החדש של יוני בלוך, יומולדת לאמא ואח שלי, מסיבת סיום וכמובן אפטר!!!
- משהו שאתם מקווים ישקרה השבוע: שאני לא אתחרפן ברנים של המסיבת סיום...
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ממ... יש כמה... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אין לי כוח! |עצלנית|

דורד

New member
אוי רגע... זה רופין

בטח יש לכם את המסיבת סיום הכי קורעת מצחוק שנראתה... אם הייתי יודע על זה משהו, הייתי בא

עוף מפה

New member
אני.

השבוע שעבר: - שיר השבוע: תתחנני אליי- אביתר בנאי - האדם שעשה לכם את השבוע: אני. תכלס. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני לא יודע להיות שמח, גם לא להיות עצוב." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): שיט. לא עולה לי. - דבר שהשגתם השבוע: פרויקט בצילום, סיימתי את הבגרויות. - מאכל השבוע: סנדוויץ' חלומי - פעולת השבוע: מזתומרת? - משהו שעשה לכם את השבוע: לסיים את הבגרויות. - משהו שהרס את השבוע: חום. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הממ, לא יודע. - משהו שאתם מקווים ישקרה השבוע: שאני אסע לתל אביב - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אמממ יש מלא. אבל ממש בא לי לראות את יואב. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo221.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: אימפריות נופלות, שיר למעלות - האדם שעשה לכם את השבוע: שרונה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): איי וואנט טו בי פוראבאר יאנג
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "את בפוזת: יאללה גיא, זרוק תיאקי סאק, זרוק!!!"
נקברתי קשות. - דבר שהשגתם השבוע: סבסדוד מלא למדמים
והרבה דילמות :S - מאכל השבוע: מלפפון - פעולת השבוע: פעולת פיצה משעשעת במיוחד
- משהו שעשה לכם את השבוע: לראות את שירלי
, היומולדת 18 לאחותי וכל המתלווה לזה, הפעולה. - משהו שהרס את השבוע: המתכונת בלשון [שבטח נכשלתי בה :S לא הסתכלתי אפילו לכיוון הספר :S] |בועיתהשבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להכנה למדצים!!!! - משהו שאתם מקווים ישקרה השבוע: לעבור את הבגרות גם במחשבת וגם בהיסטוריה |באותו שבוע
| - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את שששששירה [עם ש'
] סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני במחשב של אחי.. הכי הרבה זה תמונה של דרגון בול....

מיכלצי

New member
יאא

השבוע שעבר: - שיר השבוע: ממממ כלום לא עצוב - אביתר בנאי - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Whatever happens I'll leave it all to chance (קווין - show must go on) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני במחזור, לא חושבים עכשיו על דברים כאלה, טוב!?! - דבר שהשגתם השבוע: בגרות ובגרות וכל מני מתכונות - מאכל השבוע: תה מנגו ופירות טרופיים - פעולת השבוע: טל המגניבה עשתה ערב חברתי - משהו שעשה לכם את השבוע: מממפ חברים? להיות עם אנשים שאני אוהבת וכיף לי אתם. - משהו שהרס את השבוע: שילוב קטסטרופלי של נשיות וסוף שנה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בגרות באזרחות - משהו שאתם מקווים ישקרה השבוע: רוגע ושלווה פנימית - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): לא.

בלופ

השבוע שעבר: - שיר השבוע: בצהריי היום - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אם אתה נותן את הנשמה ומקבל סטירה אם אתה בבוקר מתעורר ולא מבין למה אם אתה רואה אדמה בוערת אל תפחד תתעודד אנחנו פה איתך - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: פטל - פעולת השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: שיחה עם בת דודה - משהו שהרס את השבוע:לימודים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לגמור עם אזרחות - משהו שאתם מקווים ישקרה השבוע:שאני אעבור באזרחות ובגאוגרפיה - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אין הרבה כאלה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Walk On Water

New member
I was cryinnnnn' when I met you

- שיר השבוע: Pearl Jam- better man - האדם שעשה לכם את השבוע: גל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כל Cryin' - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: המ. השגתי? - מאכל השבוע: פופקורן - פעולת השבוע: ציונות!!!1 - משהו שעשה לכם את השבוע: הוהוהו, גל
- משהו שהרס את השבוע: היו כמה קטנים כאלה.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ת"א - משהו שאתם מקווים ישקרה השבוע: סוד - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Walk On Water

New member
הא? זה מגניב לדעתי.

דעתך לא כל כך מעניינת אותי. ולא, זה לא הנוער הציוני.

דורד

New member
לא אמרתי את דעתי... שאלתי מה מגניב בתמונה?

אז מי אלה? ומה הלוגו על החולצה?

למעלה